קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה אחרי שבועים!
    על ידי Anonymous בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 01:08
  2. תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 18:14
  3. חתימה חדשה כימעט אחרי חודש!!! עומס בלימודים :(((
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 18:11
  4. מה טוב ללכת לערבי?
    על ידי Ran בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 19:42
  5. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 21:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

ללכת אחרי החלום?

ברירת מחדל ללכת אחרי החלום?

יש לי חלום מגיל קטן, תמיד הוא נמצא בראש, מאז שאני זוכר את עצמי.

תמיד הייתי בולט וכריזמטי, הכי חכם בכיתה, תחרותי, מצטיין, פרפקטציוניסט.
    אני אוהב הכל - ספורט, לימודים, סרטים, אוכל וכן.. מוזיקה.
    למדתי בכיתה מדעית והצטיינתי, שיחקתי כדורגל ברמה מקצועית, חדר כושר ומה לא.
    אני כבר לא בבית ספר אני בדרך לצבא.. ואני בדילמה מטורפת.
    מצד אחד ללכת לצבא ולהיות בתפקיד טוב לאזרחות, אחד הטובים שקיימים, שאני מקבל ממנו גם תואר באוניבסיטה.

הבעיה זה הקבע, אין לי בעיה לשרת בצבא חוץ מזה שיש לי חלום מגיל אפס.. להיות כוכב רוק.
    אני מוכשר, אני יודע לתת שואו, אני חולה רוק אנד רול - זפלין, גאנז, דיפ, סקינרד, זיזי, בלאק, ארוסמיט', סנטנה, כמובן ACDC קלאפטון והאיגלס..

יש לי ריפים, ליקים ומלודיות, מנגינות, סאונד וסטייל ונגינה ממש טובה. אף פעם לא לקחתי מוזיקה בדרך רצינית, זה תמיד היה הדרך חיים שלי, תמיד הייתי הולך לפי הרוק אנד רול - לימודים ספורט וכו', אבל אף פעם לא ראיתי את עצמי לוקח את המוזיקה לשלב שזה מה שאני רוצה בחיים.

וקצת התבגרתי ואני רואה שזה מה שאני אוהב, מוזיקה עושה לי טוב, בן אדם מאושר, שמח, זה החלום הכי רטוב שלי, החלום של כל אחד.
    לא בגלל הכסף והתהילה ( שזה גם פרט לא קל ) אלא בגלל האורך חיים, ההופעות, ארצות הברית והתרבות שלהם, המסעות, המוזיקה וההשפעה.

אם עכשיו גפן רקורדס מחתימים אותי אני מסכים אבל הבעיה היא - its a long way to the top if you wanna rock and roll.. some times dreams come true but sometimes you just not fit for into your dream and you can waste a fucking life for something you just do not ment to do.
    אני מפחד מכישלון, אני כבר יודע שההורים שלי לא יאהבו את זה, הם יגידו לי לעזוב זה לא שווה את זה ושאני צריך להתבגר, אני צריך ללכת לפי הלימודים ( אני יכול לעשות הכל תאכלס, אני לא משוויץ, באמת, אבל אני סוג של גאון כזה שעושה הכל בכלות, לוקח הכל באיזי ותמיד פוגע במטרה, אף פעם לא נכשלתי, תמיד אני חד..)
    יש לי נטייה כזאת לדעת מה נכון ומה לא, והפעם הלב אומר רוק אנד רול והראש ללכת לפי הספר ואני מתת, אני בן אדם ריאליסט עם נפש של רוקיסט זה קשה לאללה, מצד אחד אני רציני ומצד שני אני חולה בראש, מצד אחד אני יודע כימיה פיזיקה ומתמטיקה ברמות פסיכיות ומצד שני אני יכול לשבת ולשמוע מוזיקה 6 שעות ולא לעשות כלום חוץ מלבהות בנוף יפה או להרגיש את הרוק אנד רול..

להיות כוכב רוק זה החלום שלי, אבל אני לא מרגיש עם זה שלם, זה סיכון, מעט מצליחים, למרות שאני תמיד מצליח במה שאני עושה אני לא יודע אם זה בשבילי..

חשבתי לתת לזה צ'אנס בזה שאני מקדיש 10-16 שעות בשבוע למוזיקה, מקים להקה ובודק איך זה, איך ההרגשה ואיך זה זורם ואם זה טוב אז במקביל לשאר הדברים ( לימודי אוניברסיטה וכו' ) לעשות גם רוק אנד רול עד שאקבל חוזה הקלטות..

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    אלוף הקוק
    לייקים
    114
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    be a sickkunt, not a sadcunt

תלך תמיד בעקבות החלום שלך, גבר אמיתי הוא אחד ששם זין על כל מה שאומרים לו והולך בעקבות בחלום שלו
    מה שכן אל תעשה את זה בישראל, תעבור למקומות אחרים כמו LA מיאמי ניו יורק...אצלכם לא מעריכים מוזיקה אמיתית..כולם שומעים תמזרחית המסריחה הזאת...לא מעריכים אצלכם רוק, האוס, אלקטרו, דאבסטפ הכל מזרחית של קוקסינלים אין מוזיקה אמיתית...

אני אומר את זה בתור אחד שעבר לLA והחיים פה שונים לגמרי, אין את המזרחית המסריחה הזאת ויש תרבות נורמלית...עם קצת קשרים, מזל, וכשרון אתה תצליח...זה לא יהיה קל אבל we all gonna make it brah

אם הייתי מקשיב לכל מה שהקנאים היו אומרים לי לא הייתי מגיע לפה והייתי נשאר בישראל וחי תחיים שאני לא רוצה ולא מתקדם לכיוון המטרה שלי.
    מי שאומר לך שאתה צריך להתבגר הוא HATER ממורמר שלא הגיע לכלום בחיים והוא מחפש להפיל אחרים

אני בדיוק כמוך באופי ואני אומר לך משו..אם תחתום קבע אתה תתאבד. כי זה לא אתה. אני לא מדמיין את עצמי בצבא וקבע בכללל...

לך תלמד בארה''ב באוניברסיטה, אתה תלמיד טוב הרי ולא תהיה לך בעיה להתקבל ואם אתה מתקבל אתה מיד מקבל ויזה. והנה אתה שם. זה ממש לא קל אבל בסוף תצליח.
    על הדרך תיצור קשרים, תקים להקה, תתחיל להופיע, תיצור עוד קשרים, בסוף מישו יחתים אותך ומי יודע אולי תצליח...

אני מעדיף להסתכן ולמות כמו גבר ולדעת שעשיתי הכל בשביל החלום שלי מאשר לחיות חיים שהם לא שלי. haters gonna hate brah

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אם אתה בטוח במאה אחוז שזה מה שאתה רוצה.... אל תוותר על זה.
    אבל אתה צריך להיות בטוח.
    בטוח שבשביל זה אתה מוכן לוותר על חברים, על הערכה מהמשפחה, על חוויות, על חגיגות, על עבודה בטוחה, על כסף- לדעת שיכול להיות מצב שאתה יושב חודש בבית כולך מובטל ואתה רק מחפש איך לשפר את עצמך בתחום ולא מוצא את עצמך. לדעת שאתה מוכן לכשלונות, לדכאונות, לרצון להישבר.
    אם אתה באמת מוכן לוותר על הכל בשביל זה- אם אתה מוכן לקחת את הסיכון באמת- אז זה החלום שלך.
    לך תגשים אותו, בהצחלה אחי.

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

תשמע תכלס זה זיון שכל שלעסוק במוזיקה זה סיכון כי גם אם אתה לא מצליח ונהיה כוכב ענק, אתה יכול ללמד מוזיקה, להעביר סשנים, להיות נגן סשנים, לבנות גיטרות \ אפקטים, להפיק, ומה לא...
    אבל אם אתה לוקח את זה כמקצוע, קח את זה כמקצוע. תלמד את זה, ותשקיע רק בזה כמו שלומדים באוניברסיטה ומשקיעים.

באמת תודה חברים עזרתם הרבה!

לא אכפת לי מHATER אני לא שם סופר אותם, הבעיה היא שאני לא יודע הרבה על איך להצליח בזה, זה עולם שמעט הגיעו אליו וגם אני עוד צעיר אני לא סגור על זה..
    צבא אני עושה מסיבות אידיאולוגיות וקבע זה סיפור אחר.. יש לזה מלא יתרונות וחסרונות..
    אין לי בעיה לקבל ויזה ולגור בLA או באירופה וזאת התוכנית, הייתי פעם בLA וכבר יש לי רעיון למקום אפילו לגור בו..

הסיבה שלדעתי הכי מונעת ממני לעשות את זה היא שחשבתי על מקצוע שלא מתמקד בדבר כמו מוזיקה ( לא שיש לי משהו נגד מוזיקה כן?! ) שזה מקצוע תרבות כזה לא מקצוע חשוב כמו רפואה, הנדסה, אסטרופיזיקה... תמיד חיפשתי משהו שהוא טוב ועוזר לאחרים ובמוזיקה אני פחות מרגיש שזה שם.. לא יודע אולי זה רק אני חח..

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

שמע,אני לא רוצה להכליל אבל יום רוב הקהל נמצא במזרחית ובים התיכון, כמובן שיש אוהבים את הרוק אבל פחות, אני לא מכיר אותך ואני חושב שאתה אמיץ מאוד ואוהב את ההבנה שלך על החיים, אבל אם אתה ריאליסט כמו שאתה אומר אני מניח שאתה מבין שהסיכוי שתתפרנס מזה הוא לא הכי גבוה בעולם נכון?
    חוץ מזה? אני לא מבין איך הצבא קשור לזה? מה אתה משתחרר בגיל 70? אתה רק בן 18, תשתחרר בעזרת השם בגיל 21 כל החיים לפניך.
    לך תדע אולי תרצה כיוון אחר, אם אתה כזה ריאלי עדיף שתבנה את חייך איפה שנראה לך שיהיו הכי בטוחים מבחינה כלכלית(למרות שאם תשאל אותי עוד מוקדם לדבר על זה, אבל אם המקצוע שאתה מיועד ללכת אליו פותח לך דלת אז אל תחשוב פעמיים ותבחר בו) יכול להיות שכשתשתחרר יהיה לך כיוון אחר, אתה צעיר כרגע, בגיל הזה(גם אני) אנשים רוצים הרבה דברים וזה נראה שזה החלום שלהם וזה מה שהם רוצים לעשות ועל הזין שלהם כל העולם וזה טבעי כי זה ראש של מתבגר, אבל הצבא מבגר אותך ואתה נכנס לפרופרוציה ומבין באמת את החיים, אני אומר שמי שטוב מתגלה ולא משנה באיזשהי דרך, עצה שלי תנמיך ציפיות שלא תתאכזב, ראה את זה כרגע כתחביב, אם באמת תאהב את זה לאחר ה-3 שנים תרוץ עם זה, כרגע זה מוקדם מדי לפי דעתי, שיהיה בהצלחה..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,501 | הודעות: 8,174,088 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect