יש לי חלום מגיל קטן, תמיד הוא נמצא בראש, מאז שאני זוכר את עצמי.
תמיד הייתי בולט וכריזמטי, הכי חכם בכיתה, תחרותי, מצטיין, פרפקטציוניסט.
אני אוהב הכל - ספורט, לימודים, סרטים, אוכל וכן.. מוזיקה.
למדתי בכיתה מדעית והצטיינתי, שיחקתי כדורגל ברמה מקצועית, חדר כושר ומה לא.
אני כבר לא בבית ספר אני בדרך לצבא.. ואני בדילמה מטורפת.
מצד אחד ללכת לצבא ולהיות בתפקיד טוב לאזרחות, אחד הטובים שקיימים, שאני מקבל ממנו גם תואר באוניבסיטה.
הבעיה זה הקבע, אין לי בעיה לשרת בצבא חוץ מזה שיש לי חלום מגיל אפס.. להיות כוכב רוק.
אני מוכשר, אני יודע לתת שואו, אני חולה רוק אנד רול - זפלין, גאנז, דיפ, סקינרד, זיזי, בלאק, ארוסמיט', סנטנה, כמובן ACDC קלאפטון והאיגלס..
יש לי ריפים, ליקים ומלודיות, מנגינות, סאונד וסטייל ונגינה ממש טובה. אף פעם לא לקחתי מוזיקה בדרך רצינית, זה תמיד היה הדרך חיים שלי, תמיד הייתי הולך לפי הרוק אנד רול - לימודים ספורט וכו', אבל אף פעם לא ראיתי את עצמי לוקח את המוזיקה לשלב שזה מה שאני רוצה בחיים.
וקצת התבגרתי ואני רואה שזה מה שאני אוהב, מוזיקה עושה לי טוב, בן אדם מאושר, שמח, זה החלום הכי רטוב שלי, החלום של כל אחד.
לא בגלל הכסף והתהילה ( שזה גם פרט לא קל ) אלא בגלל האורך חיים, ההופעות, ארצות הברית והתרבות שלהם, המסעות, המוזיקה וההשפעה.
אם עכשיו גפן רקורדס מחתימים אותי אני מסכים אבל הבעיה היא - its a long way to the top if you wanna rock and roll.. some times dreams come true but sometimes you just not fit for into your dream and you can waste a fucking life for something you just do not ment to do.
אני מפחד מכישלון, אני כבר יודע שההורים שלי לא יאהבו את זה, הם יגידו לי לעזוב זה לא שווה את זה ושאני צריך להתבגר, אני צריך ללכת לפי הלימודים ( אני יכול לעשות הכל תאכלס, אני לא משוויץ, באמת, אבל אני סוג של גאון כזה שעושה הכל בכלות, לוקח הכל באיזי ותמיד פוגע במטרה, אף פעם לא נכשלתי, תמיד אני חד..)
יש לי נטייה כזאת לדעת מה נכון ומה לא, והפעם הלב אומר רוק אנד רול והראש ללכת לפי הספר ואני מתת, אני בן אדם ריאליסט עם נפש של רוקיסט זה קשה לאללה, מצד אחד אני רציני ומצד שני אני חולה בראש, מצד אחד אני יודע כימיה פיזיקה ומתמטיקה ברמות פסיכיות ומצד שני אני יכול לשבת ולשמוע מוזיקה 6 שעות ולא לעשות כלום חוץ מלבהות בנוף יפה או להרגיש את הרוק אנד רול..
להיות כוכב רוק זה החלום שלי, אבל אני לא מרגיש עם זה שלם, זה סיכון, מעט מצליחים, למרות שאני תמיד מצליח במה שאני עושה אני לא יודע אם זה בשבילי..
חשבתי לתת לזה צ'אנס בזה שאני מקדיש 10-16 שעות בשבוע למוזיקה, מקים להקה ובודק איך זה, איך ההרגשה ואיך זה זורם ואם זה טוב אז במקביל לשאר הדברים ( לימודי אוניברסיטה וכו' ) לעשות גם רוק אנד רול עד שאקבל חוזה הקלטות..

ציטוט ההודעה