......
......
נערך לאחרונה על ידי ירדן; 02-06-2013 בשעה 23:47.
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
|
|
בקשר לפחד גישה, לי יש חוק:
הבחורה הראשונה שאתה מתחיל איתה בפאב, היא הפחד גישה (כן, גם לי יש קצת פרפרים בבטן לפני שאני ניגש לבחורה..אבל אני יודע פשוט להשתיק את הזיוני שכל שיש לי במוח ולגשת בכל זאת..לא ידע איך) ואחריה הרבה הרבה הרבה יותר קל להתחיל עם עוד בנות. בהרבה יותר קל.
ככה שאתה יכול להרגיע את עצמך עם זה...אתה אומר לעצמך "טוב, נתחיל עם זאתי...ואז אני יפטר מהפחד לכל הערב הזה.." וזה באמת עובד ככה.
ב - אני לא מאמין בשיט טסטים וכל החארטות האלה...אם בחורה אומרת לי שיש לה חבר, יש 2 אופציות לזה, או שבאמת יש לה חבר אז...כל הזין בשבילך. או אין לה חבר אבל היא לא נמשכת אלייך או שפשוט אתה לא נראה לה מתאים...אז למה בכל זאת לנסות להשיג אותה? אם הבת זונה לא רוצה אותך ואומרת לך שיש לה חבר, מה בכל מקרה לנסות להשיג אותה? שתלך קיבינימט ותמשיך הלאה לחברה שלה.
The AA is strong with this one. סתם. עדיף שאני אגיד את זה מאשר טיילר הנשמה הטהורה.
ברגע שאתה רואה מישהי שווה שאתה יודע שאתה רוצה להתחיל איתה,.. אתה על המקום הולך על זה. אתה אפילו לא חושב. לא חושב מה להגיד מה לעשות או איך לפתוח. פשוט הולך על זה. קוראים לזה The 2 seconds rule וזה חלק מהמונחים הידועים בפיקאפ והאמת שזה עובד יופי.
אז זה הקטע שגם אחריה לקח לי זמן להתחיל עם מישהי אחרת, ברור שאני כבר יותר משוחרר אבל עדין קשה לי, טוב נראלי זה פשוט עניין של הרגל, ככל שאני אגש ליותר בנות כך יהיה לי יותר קל.
ובנוגע ליש לי חבר, אם היא לא נמשכת לוותר?, הרי כל העניין של הפיקאפ זה ליצור משיכה ולהשיג את מי שאני רוצה.., בנוסף רוב הבנות האיכותיות שמתחילים איתם איזה 8 גברים בחצי שעה הן אלו שיגידו שיש להן חבר...
אשמח לעוד הצעות![]()
100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500
לא...זה הקטע של אומנות הפיתוי..לפתות בחורות שלא רוצות אותך בהתחלה...אבל אני לא אומן פיתוי ואני לא רוצה לפתות נשים שלא רוצות אותי...למה בכלל להתאמץ אם אפשר פשוט לשבור שמאלה, ולהתחיל עם חברה שלה שאולי רוצה אותך ואז לא צריך לשבור תראש..
אתה כבר יורד לרמה נמוכה אם אתה גורם למישהי להיפרד מחבר שלה בגללך, שזה בכלל לא אמורה להיות המטרה שלך. יש לה חבר? זה לא אמור להזיז לך כל כך כשאתה נמצא בפאב ויש לך הרבה מאוד אופציות אחרות.
אני בדרך כלל משתחרר עם צחוק טוב, איזושהי בדיחה שכל החבר'ה יצחקו. זה משחרר ובריא מאוד. אחרי זה אני מרגיש שיכור מאושר.
יצאו לי פעמים שלמישהו שאני מכיר ענתה הבחורה שיש לה חבר, ודווקא איתי היא אמרה את ההפך. זה פשוט תלוי איך שאתה מצטייר מולה עוד לפני שבכלל אמרת מילה.
זה שהיא כבר מעלה את זה על ההתחלה יכול באמת לגרום לך להבין שהיא בסך הכל כאן כדי להנות עם חברים וגם אתה צריך לגרום לה להבין את אותו הדבר.
נשים יכולות לקלוט בחור מעשרות מטרים וישר לשפוט אותו באופן לא מודע הן עושות זאת, לפי ההליכה שלו, לפי האנשים שהוא ניגש אליהם בסביבה, לפי המגע שהוא מחלק לכל אחד, חיוך וצחוק זה גם דבר מאוד קריטי בסביבה שבה יש זרים רבים אתה צריך להרגיש בנוח ולצחוק עם כל אחד שהכרת רק הרגע.
שמע אחשלי אני יגידך אתה צריך לבוא בגישה אחרת.
זה לא להתחיל, זה להכיר ואז זה יבוא לך בקלות.
נערך לאחרונה על ידי amirbg01; 16-03-2013 בשעה 12:19.
אממ אני בכלל אם אני עם ידידות אני לא מתחיל עם בנות בחוץ (אלא אם כן זה באמת ידידות מאוד טובות, ואין בנות חדשות).
אני מעדיף לחזק קשרים עם ידידות חדשות מאשר לעזוב אותן ולהתחיל עם בחורות- זה יועיל הרבה יותר.
אפשר להמשיך משם אל תדאג יש מלא מלא בנות שפשוט מתביישות או לא ממש יודעות מה להגיד לווא דווקא חושבות שאתה לא מושך שאומרות "ישלי חבר"
תמשיך קצת רק אם באמת אתה רואה שהיא מנפנפת אותך תשחרר...
זה תלוי איך היא אומרת את זה אם היא כולה מתרגשת בזמן שהיא אומרת את זה והיא כוסית חבל לפספס הזדמנות