קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Football Manager 2006 DEMO + תאריך יציאה
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 13:50
  2. [ידיעה] תאריך יציאה רשמי ל The Matrix:Path Of Neo
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 15:38
  3. [תאריכי יציאה] למשחקים חדשים !!! כנסו.. !!!
    על ידי Born2Kill בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-09-2005, 11:47
  4. [ידיעה] יש תאריך יציאה ל Day Of Defeat Source
    על ידי Jack בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

יציאה לפאב

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ברירת מחדל יציאה לפאב

......
    נערך לאחרונה על ידי ירדן; 02-06-2013 בשעה 23:47.
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בקשר לפחד גישה, לי יש חוק:
    הבחורה הראשונה שאתה מתחיל איתה בפאב, היא הפחד גישה (כן, גם לי יש קצת פרפרים בבטן לפני שאני ניגש לבחורה..אבל אני יודע פשוט להשתיק את הזיוני שכל שיש לי במוח ולגשת בכל זאת..לא ידע איך) ואחריה הרבה הרבה הרבה יותר קל להתחיל עם עוד בנות. בהרבה יותר קל.
    ככה שאתה יכול להרגיע את עצמך עם זה...אתה אומר לעצמך "טוב, נתחיל עם זאתי...ואז אני יפטר מהפחד לכל הערב הזה.." וזה באמת עובד ככה.

ב - אני לא מאמין בשיט טסטים וכל החארטות האלה...אם בחורה אומרת לי שיש לה חבר, יש 2 אופציות לזה, או שבאמת יש לה חבר אז...כל הזין בשבילך. או אין לה חבר אבל היא לא נמשכת אלייך או שפשוט אתה לא נראה לה מתאים...אז למה בכל זאת לנסות להשיג אותה? אם הבת זונה לא רוצה אותך ואומרת לך שיש לה חבר, מה בכל מקרה לנסות להשיג אותה? שתלך קיבינימט ותמשיך הלאה לחברה שלה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

The AA is strong with this one. סתם. עדיף שאני אגיד את זה מאשר טיילר הנשמה הטהורה.

ברגע שאתה רואה מישהי שווה שאתה יודע שאתה רוצה להתחיל איתה,.. אתה על המקום הולך על זה. אתה אפילו לא חושב. לא חושב מה להגיד מה לעשות או איך לפתוח. פשוט הולך על זה. קוראים לזה The 2 seconds rule וזה חלק מהמונחים הידועים בפיקאפ והאמת שזה עובד יופי.

משתמש כבוד האוואטר של ירדן
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    44
    נקודות
    241

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בקשר לפחד גישה, לי יש חוק:
    הבחורה הראשונה שאתה מתחיל איתה בפאב, היא הפחד גישה (כן, גם לי יש קצת פרפרים בבטן לפני שאני ניגש לבחורה..אבל אני יודע פשוט להשתיק את הזיוני שכל שיש לי במוח ולגשת בכל זאת..לא ידע איך) ואחריה הרבה הרבה הרבה יותר קל להתחיל עם עוד בנות. בהרבה יותר קל.
    ככה שאתה יכול להרגיע את עצמך עם זה...אתה אומר לעצמך "טוב, נתחיל עם זאתי...ואז אני יפטר מהפחד לכל הערב הזה.." וזה באמת עובד ככה.

ב - אני לא מאמין בשיט טסטים וכל החארטות האלה...אם בחורה אומרת לי שיש לה חבר, יש 2 אופציות לזה, או שבאמת יש לה חבר אז...כל הזין בשבילך. או אין לה חבר אבל היא לא נמשכת אלייך או שפשוט אתה לא נראה לה מתאים...אז למה בכל זאת לנסות להשיג אותה? אם הבת זונה לא רוצה אותך ואומרת לך שיש לה חבר, מה בכל מקרה לנסות להשיג אותה? שתלך קיבינימט ותמשיך הלאה לחברה שלה.
    אז זה הקטע שגם אחריה לקח לי זמן להתחיל עם מישהי אחרת, ברור שאני כבר יותר משוחרר אבל עדין קשה לי, טוב נראלי זה פשוט עניין של הרגל, ככל שאני אגש ליותר בנות כך יהיה לי יותר קל.

ובנוגע ליש לי חבר, אם היא לא נמשכת לוותר?, הרי כל העניין של הפיקאפ זה ליצור משיכה ולהשיג את מי שאני רוצה.., בנוסף רוב הבנות האיכותיות שמתחילים איתם איזה 8 גברים בחצי שעה הן אלו שיגידו שיש להן חבר...
    אשמח לעוד הצעות
    100 מדריכים וסיקורים על כל מיני טוויקים ואפליקציות יעילות במיוחד.

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=743500

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לא...זה הקטע של אומנות הפיתוי..לפתות בחורות שלא רוצות אותך בהתחלה...אבל אני לא אומן פיתוי ואני לא רוצה לפתות נשים שלא רוצות אותי...למה בכלל להתאמץ אם אפשר פשוט לשבור שמאלה, ולהתחיל עם חברה שלה שאולי רוצה אותך ואז לא צריך לשבור תראש..

אתה כבר יורד לרמה נמוכה אם אתה גורם למישהי להיפרד מחבר שלה בגללך, שזה בכלל לא אמורה להיות המטרה שלך. יש לה חבר? זה לא אמור להזיז לך כל כך כשאתה נמצא בפאב ויש לך הרבה מאוד אופציות אחרות.
    אני בדרך כלל משתחרר עם צחוק טוב, איזושהי בדיחה שכל החבר'ה יצחקו. זה משחרר ובריא מאוד. אחרי זה אני מרגיש שיכור מאושר.

יצאו לי פעמים שלמישהו שאני מכיר ענתה הבחורה שיש לה חבר, ודווקא איתי היא אמרה את ההפך. זה פשוט תלוי איך שאתה מצטייר מולה עוד לפני שבכלל אמרת מילה.
    זה שהיא כבר מעלה את זה על ההתחלה יכול באמת לגרום לך להבין שהיא בסך הכל כאן כדי להנות עם חברים וגם אתה צריך לגרום לה להבין את אותו הדבר.

נשים יכולות לקלוט בחור מעשרות מטרים וישר לשפוט אותו באופן לא מודע הן עושות זאת, לפי ההליכה שלו, לפי האנשים שהוא ניגש אליהם בסביבה, לפי המגע שהוא מחלק לכל אחד, חיוך וצחוק זה גם דבר מאוד קריטי בסביבה שבה יש זרים רבים אתה צריך להרגיש בנוח ולצחוק עם כל אחד שהכרת רק הרגע.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אחשלי אני יגידך אתה צריך לבוא בגישה אחרת.
    זה לא להתחיל, זה להכיר ואז זה יבוא לך בקלות.
    נערך לאחרונה על ידי amirbg01; 16-03-2013 בשעה 12:19.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אממ אני בכלל אם אני עם ידידות אני לא מתחיל עם בנות בחוץ (אלא אם כן זה באמת ידידות מאוד טובות, ואין בנות חדשות).
    אני מעדיף לחזק קשרים עם ידידות חדשות מאשר לעזוב אותן ולהתחיל עם בחורות- זה יועיל הרבה יותר.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

אפשר להמשיך משם אל תדאג יש מלא מלא בנות שפשוט מתביישות או לא ממש יודעות מה להגיד לווא דווקא חושבות שאתה לא מושך שאומרות "ישלי חבר"
    תמשיך קצת רק אם באמת אתה רואה שהיא מנפנפת אותך תשחרר...
    זה תלוי איך היא אומרת את זה אם היא כולה מתרגשת בזמן שהיא אומרת את זה והיא כוסית חבל לפספס הזדמנות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect