לי יש בקבוק של בלוגה גולד, בקבוק של ג'וני ווקר בלו לייבל, ובקבוק של רמי מרטין XO. שלושתם עולים סביבות ה1300 ש"ח לבקבוק. ואל תחשבו שאני מליין, לחבר שלי יש בקבוק של רמי מרטין לואי ה13 שעולה 10,000 שקל בקבוק!
לי יש בקבוק של בלוגה גולד, בקבוק של ג'וני ווקר בלו לייבל, ובקבוק של רמי מרטין XO. שלושתם עולים סביבות ה1300 ש"ח לבקבוק. ואל תחשבו שאני מליין, לחבר שלי יש בקבוק של רמי מרטין לואי ה13 שעולה 10,000 שקל בקבוק!
|
|
3/4 בקבוק של בלוגה גולד. אני קונה אחד כזה בתחילת כל שנה ומקפיץ שוטים נקיים וקפואים באירועים מיוחדים.
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 10-03-2013 בשעה 21:46.
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
3/4 בקבוק של אלסקה. אני קונה אחד כזה בתחילת כל שנה ומקפיץ שוטים נקיים וקפואים באירועים מיוחדים.
ױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחױח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחױחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363