לא יודע בדיוק אם הישתפרתי אבל מה שכן זה העלה לי תביטחון העצמי !
היום היה לנו מין טיול כזה של ביצפר לאיזה משקום כולשהוא בקיצור יש איזה ילדה אחת מהשיכבה שאין לי ממש דיבור איתה (אולי פה ושם יצאה לי לרדת עליה בצחוק אבל אין לי אותה בפייס ולא כלום או שיצא לנו להיות באוטובוס כמה חברים והיא גם הייתה וצחקנו אבל ללא ממש הכרתי אותה)
והיום יצאנו לנו לדבר אז זה היה ככה :
עליתי לאוטובוס ואני נחשב מצחיק וזורם וכאלה ויצאה לי כזה להיסתלבט עליה על כול מיני דברים לא ירידות דברים מצחיקים שהייתי זורק לה פה ושם עכשיו היה לידה תיק אז אחרי כמה דקות שאני מדבר עם חצי מהאוטובוס עושים רעש וזה(אמרתי לעצמי על הזין שלי באלי לשבת פה וגם באלי לדבר איתה ובלי לחשוב) אני אומר לה אפשר לשבת היא אומרת לי לא (אבל כאילו של כן אני רוצה אבל לא קל ל"השיג" אותי)
אז אמרתי לה מי את בכלל עם חיוך והיא גם צחקה וזה אבל לא ישבתי
בחזור אמרתי לחבר שישים לי את התיק באוטובוס ואני יעלה עוד דקה , אחרי שעליתי התיק שלי היה בדיוק לידה אז אמרתי לה הפעם אני לא שואל והיא כזה צחקה ואז ביקשתי כאילו יפה היא הזיזה ומשם זרם השיחה (לא רציתי להיכנס איתה לאיזה משו של קטע סתם רציתי עוד ידידה שאני יכיר ()
בקיצור זיינתי פה תמוח אולי אתם לא תבינו כול כך מה הקשר ? ואולי אין פה פיקאפ בכלל אבל ניראה לי שיש קשר כי פיקאפ זה קודם כול ביטחון עצמי כי בלי זה כלום לא שווה .. אז אולי התחלתי שיחה עם מישי שאני בקושי מכיר ופעם הבאה זה יהיה מישי שאפעם לא הכרתי וככה לאט לאט אתה מעלה לעצמך יותר תביטחון ......ובדיוק עכשיו קראתי איזה אשכול של רודני על ידידות אז בכלל הבנתי שזה היה חכם!
סתם רציתי לשתף זה עשה לי קצת הרגשה טובה !
אם יש למישו משו להגיד או לשפר או לא יודע מה בכייף![]()

ציטוט ההודעה