זה פשוט אדיר!
על זה אני מדבר! ככה צריך להתנהג, להיות אנרגטי, להיות זורם, לעשות שטויות, ללכת מכות וכמה שיותר לעשות צחוקים..
עכשיו קצת פרשנויות:
בהתחלה רואים שהוא נכנס יענו לבית כשהוא שפוי ואז בדיוק באים אליו שני אנשים שיכורים ומנסים להכיר אותו ואז הוא מתנהג כמו פוץ קיבוצניק ופשוט לא מתייחס אליהם...
ואז כשהוא שיכור, הוא פשוט זורם וקפוץ אליהם, זאת הגישה. ככה צריך להכיר אנשים, להיות אנרגטי.
אגב, אני מתנהג ככה גם כשאני לא שיכור חחח
בסיטואציה השניה רואים אותו שותה צ'ייסר כמו ילדה בגן...אני לא אומר שזה רע, פשוט תנסו לצחוק על זה כמה שיותר ולזרום...לא לשתות כמו חמור יפני כמו שהוא שיכור ולגמור בקבוק שלם בשנייה ורבע אבל להיות יותר זורם חחח
בסיטואציה השלישית מישו נכנס בו עם כוס מים והוא מגיב כמו זקן בן 60, ואז כשהוא שיכור הוא פשוט זורם עם זה ומוריד תחולצה! אני לא אומר שבאמת צריך להוריד חולצה אם אתם נראים כמו מקל של ארטיק, אבל אפשר פשוט לעשות מזה צחוקים ולצעוק חחחח
בסיטואציה הרביעית, אני אומנם נגד עישון סגריות, אבל גם..לא צריך להתנהג כמו בן זונה מציק! "זה עושה סרטן ריאות..אל תגע בזה..אל תציע לי בכלל סיגריה.." זה פשוט מציק! אני הייתי נותן לו כאפה! אפשר פשוט לצחוק איתו ולזרום איתו גם
בסיטואציה החמישית, ככה כולכם רוקדים עם בחורה כשאתם שפויים חחחחחחחחחחחח
ובסיטואציה השישית עם המכות....חחח כולכם יודעים מה העמדה שלי בנושא![]()

ציטוט ההודעה

מבינים את הסרטון..