קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יש פה מישהו שרוצה להחיות את הפורום הזה ?
    על ידי Hitman בפורום World Of Warcraft
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 19:35
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

איך להחיות את הפורום

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תתאמצו לנחש, אול
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    תחייה את החיים כפי שלא חשבת שתחיה אותם

ברירת מחדל איך להחיות את הפורום

שלום לכולם,

למי שיצא להכיר אותי אני שמח, למי שעדיין לא אז קוראים לי מאור ואני בן 20.

שמתי לב שהפורום הזה בקושי פעיל מבחינת אשכולות, מאמרים, פרסומים, דיונים ועוד.
    אני מאוד מאוד מעוניין להחיות את הפורום ולהפוך אותו להיות יותר פעיל, ואני בטוח שגם אתם.
    אבל אם לומר את האמת, אין לי כרגע רעיון איך להחיות יותר את הפורום.

מה אתם מציעים לעשות?
    מה צריך להיות פה בשביל שיותר אנשים יגיבו לאשכולות?
    שיותר אנשים יפרסמו מאמרים וכתבות מעניינות?

כי אם לומר את האמת זה ממה לא הגיוני שלאשכול יהיו 350 צפיות אבל 3 תגובות, זה מראה על חוסר התעניינות מוחלטת\על חוסר רצינות (לדעתי).

אז מה אתם מציעים לעשות בעניין זה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

למרות שאין לי יותר מידי זמן כרגע.. אני אכתוב..
    אפשר להפוך את זה לפורום כביכול מאוד מצליח.(לפחות הנושא שלו אם היה מיושם נכון והיה בו מגוון רחב של בעלי ניסיון וידע גם אם זה היה לכתוב תגובות של פעמיים בשבוע ומאמרים שנובעים מניסיון).
    קודם כל אני חושב שאחד הדברים הדרושים ל"הצלחה" זה לדעת אנגלית ברמה גבוהה ולכן ניתן לעשות את הקטגוריה באנגלית בעתיד או לפחות חלק מהתכנים שלה.(שוב בעתיד כי קהל היעד של הפורום הוא ישראלי לרוב או דוברי עברית).
    יש באימון אישי המון נושאים וזה נושא שרלוונטי לכולנו שכן כולם רוצים לשפר את עצמם ולכן יכול להיכנס פה מגוון רחב של נושאים החל מאיך לפתח זיכרון טוב(שזה לא היה מזיק לאף אחד) ועד איזה משחת שיניים להשתמש אם בכלל צריך כי אני לדוגמא עד היום לא מצאתי משחת שיניים מושלמת והכל זבל.. נראלי זה נובע מזה שאין לי ידע בביולוגיה וmsds של חומרים כאלה ואחרים.(מצד שני אין לי זמן להשקיע בתחום הזה לפחות לא עכשיו, עד כמה שהוא חשוב).
    אחת הסיבות לזה שהפורום הזה לא מצליח לפרוח הוא הקהל יעד..
    אטרף זה לא מקום לאנשי העולם הגדול לרוב(אלה שילדים גדולים כבר כלומר אחרי צבא ואוני' כי לרובם אין זמן לפורומים ואני מאמין שאפשר לבדוק את זה בסטטיסטיקה של הגילאים שמשתמשים בפורום אטרף באופן כללי או בקטגוריה הזאת בפרט).
    אני מאמין שרוב האוכלוסיה שלא עברה את זה כן מחפשת לשפר את עצמה חלילה שלא אך הרוב עצלנים, חסרי ידע בתחומים עמוקים או ניסיון רב מספיק ולכן אינם יכולים לתרום באופן שמוסיף אלא רק לכתוב דברים שלא עוזרים יותר מידי וסתם מלל או שפשוט אין להם מוטיבציה לעשות את זה.
    לדוגמא אני בטוח שהרוב פה אינו בעל ידע נרחב בפיסיקה/ביולוגיה/כימיה/כלכלה/פילוסופיה כדי להמליץ ולתת מידע אמין במגוון רחב של תחומים או הפניות למקורות אמינים אלא רוב אלה שכותבים ותורמים מהידע שלהם עברו במצב הטוב כמה קורסים באוניברסיטה(למרות שהשכלה לא פורמלית הרבה פעמים יותר טובה אך אותה הרוב בכלל לא עושה), אך זהו לא באמת ניסיון מהחיים זוהי לא פעם רק פרספקטיבה אחת על הדברים ולא באמת כל הצדדים או משהו מושלם.(זה לרוב תיאוריה ופחות משהו מעשי של איך.. או רעיונות ושיטות פרקטיות ויעילות)

זה למה לדוגמא המודל שהצליח לדוגמא בפורום פיקאפ ושיפור עצמי הוא לשים דגש גדול יותר על אנשים שהצליחו בחיים שלהם כי הנה הם הצליחו אז מה שהם עושים/משדרים כנראה נכון גם עכשיו כי זה עבד להם, משהו הרבה יותר הגיוני מסתם לדבר באוויר על נראה לי ונשמע לי אך עדיין זה לא באמת מושלם ויש בזה חורים כמו שיש כל מיני בעלי אינטרסים בתחום הזה ומבלבלים את המוח בשביל כסף או שדברים שעבדו פעם אולי כבר לא עובדים בגלל שינוי כזה או אחר שהתרחש בחברה בקהילה מסויימת או בכל העולם.

אני מאמין שאם היה פה מאמרים פרקטיים של איך לשפר את עצמך לדוגמא:
    אם היה פה משווקים/פסיכולוגים שהיו מספרים על שיטות שעושים בתעשייה ואיך ניתן להשליך אותן לחיינו.
    או על מתמטיקאים/פיסיקאים/מהנדסים שהיו מסבירים איך לוגיקה וחשיבה מסויימת עוזרת לפתור בעיות של היום יום ולאיו דווקא בעיות שקשורות יותר לתעשייה או לאקדמיה אלא יותר פתרונות לפרט.
    או סטייליסטים מעצבי אופנה ומי שעוסק בתחום היופי והיה מסביר מה לעשות כדי להיראות טוב ברמה שאתה יכול ליהיות דוגמן, או מה הוא ממליץ.
    או אנשים שמבינים בביולוגיה מסויימת שהיו יכולים להסביר למה מזון מסויים בריא ולמה אחר לא..
    וחקלאים שהיו מסבירים לנו על ריסוס או כימאים..
    קיצר אני יכול להמשיך עד מחר..
    סופו של דבר אם הפורום היה מקצועי היה פה הרבה אנשים כי כולם רוצים להשתפר במשהו בין אם זה להשתפר בלשבת ביוגה ולהיות מרוכז או בין אם זה לשפר תכונות אחרות.
    לא סתם התקדמות התכנולוגיה מתקדמת בצורה מערכית.
    הבעיה עם פורום מקצועי שעולה כסף לתחזק אותו וזה למה זה לא יקרה..
    היה נחמד אם היה אפשר לעשות פורום של כאלף איש שמומחים בתחומם שכל שבוע היו נכנסים לכמה שעות לענות על מבחר של שאלות או היו רושמים הפניות למקומות שהם מאמינים בהם.
    ובנוסף כל אחד היה כותב ספר/ספרון על התחום שלו ואיך כל אחד יכול להצליח בו ועל דברים פרקטיים שאפשר ליישם מהתחום הזה בחיים וכמובן מסקנות שקשורות לפרט בחיים לדעתם וכמובן איך הם הסיקו אותם או מקורות רלוונטיים.
    רק שזה לא יקרה בזמן הקרוב לפחות.(ובטח לא יהיה בחינם לקהל הרחב).
    עוד סיבה לזה שהפורום לא הכי מצליח זה שהרבה אנשים מחפשים תוצאות מידיות מה שכמעט לא קיים.

@#!#@!@מכאן מתחיל החלק העיקרי ככה שכדאי שאותו תקראו על השאר אתם יכולים לוותר אם אין לכם כוח/זמן או כל דבר אחר@$@#$

אז עצות פרקטיות יותר על איך לשפר את הפורום: (באופן לוגי כי ככה אני מאמין שחשיבה צריכה להתבצע ואם אני טועה אני אשמח עם מישהו יחלוק עלי).
    1.להחליט על נושאים שכולם רוצים להשתפר בהם או לפחות שכל אחד ירשום את הנושאים שהוא רוצה בזמן הקרוב להשתפר בהם והיה מוכן להשקיע בהם אם היה לו זמן, עם מספיק אנשים ואולי מישהו שמבין בהסתברות נוכל לקבל מדגם יחסית אמין(מישהו אמר משפט הגבול המרכזי) במה אנשים בארץ שלנו רוצים להשתפר או אפילו יותר טוב במה הקהילה רוצה להשתפר, ככה שידע על איך בתחומים כאלה הוא קריטי וחייב לבוא ממקורות שבחנו את הדברים מכמה זוויות של הסתכלות ומצד שני מאנשים שבאים מפרספקטיבות שונות.
    אם בפורום יהיה מידע מעשי על מה שאנשים רוצים זה יגרום להם לבוא אם ישמעו מספיק על הפורום.

2.אנשים יותר רציניים יגיעו אם תהיה איזושהי מחויבות (לדוגמא לכל מי שמשתמש בפורום יהיה מטרה לטובת הפורום שבה הוא צריך להשקיע ולא מדובר על דברים שהוא לא רוצה אלא דברים שקודם כל יתרמו לו והוא יכתוב עליהם ועל התהליך שהוא עבר במהלכן ואנשים יכתבו מבחינה לוגית משוב), ככה יהיה אפשר לסנן אנשים שרק מהווים עול על הקהילה ורק שותים ממנה בלי לתת ומצד שני לתת מוטיבציה והרגל לאנשים שבאמת רוצים.
    מחויבות גורמת לנו לעשות דברים בלי תירוצים וכל מישהו שהצליח במשהו יודע שחייבים להשקיע בו.(ודברים לא נוחתים מהשמיים אם לא השקעת בזה או במשהו דומה איי פעם בחייך).

3.אם יש מספר חברה שרוצים להשתפר בתחום מסוים שיפתחו לוג משותף ובו יכתבו ביחד את התהליך וישתפו אחד את השני, שיתוף מוליד רעיונות חדשים ועצם זה שכמה אנשים עושים משהו זה גורם לכך שמקבלים פרספקטיבה שונה מאנשים שונים ולאותם אנשים הנושא הזה חשוב ככה שיש פה גם רצינות ולא סתם אנשים שמדברים מנראלי אלא מכאלה שמרגישים את זה ברגע זה על בשרם ככה שזה טרי.
    זה נראלי הפתרון אם יש תחום מסויים שרוצים להשתפר בו ואין מישהו או כמה חברה בעלי ידע וניסיון מעשי.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-03-2013 בשעה 21:34.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,102 | הודעות: 8,200,695 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect