קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חברה של חבר שלי בגדה בו איתי
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 73
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 20:03
  2. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 20:08
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 19:52
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:31
  5. חתימה חדשה שלי ושל חבר שלי...
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

חבר שלי מתעלל בי נפשית|17

ברירת מחדל חבר שלי מתעלל בי נפשית|17

נמאס לי מהצביעות שאנשים משדרים מסביב, נמאס לי מהבחורים של היום - בחורים קטנוניים, מה אתם רוצים בכלל אני כבר לא מבינה דבר ונמאס לי מהחבר שלי שמשתייך לזרם הנוראי הזה. כשאנחנו יוצאים לאנשהו הכול טוב ויפה, אבל ברגע שהוא פוגש ידידה (יש לו הרבה ידידות) הוא שוכח ממני לגמרי, מדבר איתה, מחבק אותה, נוגע בה, צוחק איתה. שמתי לב שרוב הידידות שלו נורא ציניות ומסתכלות עליי בעין פוסלת ואפילו מתעלמות ממני כאילו שאני לא קיימת. כשאנחנו יוצאים ליום הולדת של מישהו ויש שם בחורות הוא מיד שוכח ממני, מסתכל כול הערב על הבחורות ההן, מדבר איתן וכו'. הערתי לו כמה פעמים והוא אומר שהכול בסדר שהוא אוהב אותי וכו'. אין לי בעיה שיהיו לו ידידות, אבל זה מטריף אותי כשהוא מסתכל כול הערב אליהן, מדבר איתן ואני יושבת לי בצד והוא אפילו לא מסתכל לכיוון שלי. אני משתדלת ליזום דברים ופעמים רבות הוא אומר "אני נפגש עם הידידה שלי מהבסיס לא ראיתי אותה שבועיים", "היום בניתי להיפגש עם חברים", "לידידה שלי יש יום הולדת", "אני עוזר לידידה שלי במתמטיקה", "אני יוצא היום לכאן ולכאן" ופשוט נמאס לי. לפעמים אנחנו לא נפגשים שבוע שלם ואפילו יותר וכשאני מתקשרת אליו הוא מוצא אלף סיבות למה הוא לא יכול ואז כשאנחנו נפגשים הוא מספר שהוא היה איפשהו והיה ממש נחמד. זה גורם לי לחשוב שבכלל לא אכפת לו ממני, אני לא יודעת למה אני ממש משתדלת להפתיע אותו ליזום דברים לתמך בו והוא בכול מקרה לא שם עליי כשאנחנו יוצאים והוא פוגש ידידות אחרות. הוא ממש מתלהב מהן... למה? מה לא טוב בי? ואם לא טוב בי למה שפשוט לא יעזוב אותי ולא ילך לאותן הידידות שהוא לא מפסיק לצחוק ולגעת בהן? מה אני עושה?

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אממ..את תשנאי אותי על זה, אבל גם אני בדיוק כזה.
    אני גבר שאוהב מאד את המין השני, יש לי המון ידידות, ואני מאד אוהב טיזינג ומשחקים כאלה עם בחורות, וגם עכשיו כשיש לי איזה מישהי שהיא דיי קבועה, יזיזה כזאת, אז הזהרתי אותה לפני שאנחנו יוצאים עם כולם שאני בן אדם, אני אוהב לדבר עם בנות, זה לא קשור לזה שלא אכפת לי ממנה, כיף לי איתה והכל, אבל כשאני עם אנשים אחרים, אז גם אז אני צריך להיות איתה? למה? שהיא תיהיה עם חברות שלה, אני עם שלי ונהנה כולם ביחד.

הוא לא עושה לך את זה בכוונה, תפסיקי להיות נידית וקנאית, זה לא עובד ככה.
    אם תגידי לו להפסיק להפגש עם ידידות שלו, הוא יעיף אותך קיבינמט.
    יש לו עוד נשים בעולם, לא אומר שהוא אוהב אותן או רוצה אותן בקטע מיני, אלה פשוט הוא נהנה לצחוק איתן והכל..תקבלי את זה.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

רודני, עד היום חשבתי שאתה בת
    לנושא: תתמודדי, ככה רוב הגברים, אבל תמיד תוכלי למצוא את הנאמן, אבל לרוב הוא השקט והמופנם...
    והמצב שלך דווקה די טוב
    פעם הלכתי עם חברה שלי ברחוב ואז אמרתי לה "תראי איזה תחת יש לה" היא כמעט פירקה אותי מכות באותו רגע
    אבל למזלנו האהבה שלנו חזקה יותר מזה
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אני חושב שהוא קצת מגזים, אני חושב שעד שהוא לא יאבד אותך הוא לא יעריך אותך.
    ואם הוא יאבד ולא יעריך? כנראה שזה לא זה ואתם לא מתאימים ומגיע לך מישהו טוב יותר.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

טוב את קצת מגזימה.
    א' זה לא התעללות נפשית, תרגיעי- אם רע לך את תמיד יכולה לעזוב.
    ב' אם לדעתך הוא לא אוהב אותך ולא מעריך אותך- את לא צריכה להיות הפאפי שלו. תראי לו שאת יכולה בלעדיו (נכון, זה נשמע משחק אגו- אבל אין מה לעשות, אם רע לך את לא צריכה להישאר איתו גם ככה).

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

כמה אני שונא שמישהי אומרת את זה.......

טוב אז ככה
    זזה שאתם חברים זה לא אומר שאסור לו לדבר עם בנות אחרות כן? גם לך מותר לדבר עם בנים
    אתם לא חייביים להיות כל שניה אחד ליד השני

חלק מ"אהבה",זה לדעת לסמוך עליו,אם הוא אומר לך שהוא אוהב אותך אז תפסיקי לחשוד בו כל הזמן.אם את חושדת בו,אז מה הטעם?

ותפסיקי להיות קנאית,זה לא טוב לא לך ולא לו,גם את באותה מידה יכולה לדבר עם ידידים
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

משתמש מתחיל האוואטר של Owl
    לייקים
    13
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Just.....Believe

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אממ..את תשנאי אותי על זה, אבל גם אני בדיוק כזה.
    אני גבר שאוהב מאד את המין השני, יש לי המון ידידות, ואני מאד אוהב טיזינג ומשחקים כאלה עם בחורות, וגם עכשיו כשיש לי איזה מישהי שהיא דיי קבועה, יזיזה כזאת, אז הזהרתי אותה לפני שאנחנו יוצאים עם כולם שאני בן אדם, אני אוהב לדבר עם בנות, זה לא קשור לזה שלא אכפת לי ממנה, כיף לי איתה והכל, אבל כשאני עם אנשים אחרים, אז גם אז אני צריך להיות איתה? למה? שהיא תיהיה עם חברות שלה, אני עם שלי ונהנה כולם ביחד.

הוא לא עושה לך את זה בכוונה, תפסיקי להיות נידית וקנאית, זה לא עובד ככה.
    אם תגידי לו להפסיק להפגש עם ידידות שלו, הוא יעיף אותך קיבינמט.
    יש לו עוד נשים בעולם, לא אומר שהוא אוהב אותן או רוצה אותן בקטע מיני, אלה פשוט הוא נהנה לצחוק איתן והכל..תקבלי את זה.
    אין שום קשר . מצטער..אני לא מבין מה ניסית להוכיח אבל זה לא נכון למקרה הזה . היא אומרת לך כאן שהיא לא מרגישה חשובה בשבילו ,ואני מגיב לך בהנחה שקראת את כל מה שהיא רשמה ,אם לא תקרא .
    אתה יודע להסתכל רק על צד אחד של המטבע וזו הבעיה . יש לך יזיזה ,לא חברה ,איך הרשת להביא דוגמא שכזו ? ולפי מה שזכור לי ,יזיזות בכלל לא קשורה לרגש אלה רק לתשוקה . אתה מוזמן לתקוף אותי או לא יודע מה ,אבל אני חושב שלא הבנת אותה או לא רצית בכלל להבין אותה .

אל תלך לפניי
    כי אולי לא אצעד אחריך
    אל תלך מאחורי
    כי אולי לא אדע להוביל
    לך פשוט לצדי
    והיה ידידי .

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ידוע שיזיזות לא קשורה לרגשות אלה רק לתשוקה, אבל אתה שוכח שמדובר ביזיזה, היא אישה, יש לה רגשות אם היא תרצה או לא תרצה..ככה שתמיד היא יודעת לבוא ולזיין לי תשכל שאני לא נותן לה מספיק תשומת לב ואני מדבר עם בנות אחרות שהיא בסביבה...

וזה, בדיוק כמו פותחת האשכול, הבנת?
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 14-03-2013 בשעה 21:22.

משתמש מתחיל האוואטר של ronchi
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

וואלה לא ממש אחי.יזיזה וחברה זה שני עולמות שונים,היא לא חייבת לך כלום ואתה לא חייב לה כלום.
    חברות זה קשר שמבוסס על אמון,על הדדיות.
    בקשר לנושא,תהיי יותר פסיבית,והוא לאט לאט יחזור.אם הוא לא חוזר,שישאר שמה,כנראה שהוא לא מעריך אותך באותה צורה שאת מעריכה אותו..

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    כמה אני שונא שמישהי אומרת את זה.......

טוב אז ככה
    זזה שאתם חברים זה לא אומר שאסור לו לדבר עם בנות אחרות כן? גם לך מותר לדבר עם בנים
    אתם לא חייביים להיות כל שניה אחד ליד השני

חלק מ"אהבה",זה לדעת לסמוך עליו,אם הוא אומר לך שהוא אוהב אותך אז תפסיקי לחשוד בו כל הזמן.אם את חושדת בו,אז מה הטעם?

ותפסיקי להיות קנאית,זה לא טוב לא לך ולא לו,גם את באותה מידה יכולה לדבר עם ידידים
    לא אמרתי מילה על זה שאסור לו, בוודאי שמותר לו ולי להיות בסביבת ידידות וידידים. גם לי יש ידידים טובים, אבל אני אף פעם לא מתעלמת מהחבר שלי כשאני בסביבתם, אני לא יושבת להם על הברכיים, לא מלטפת אותם ולא נוגעת בהם במיניות בחזה ובמקומות אחרים. אני כן צוחקת איתם, יוצאת איתם וכו' אבל החבר שלי תמיד יהיה בעדיפות ראשונה ואם יש לי הזדמנות לצאת עם החבר שלי אני יוצאת איתו ומבטלת את התוכניות שלי עם חברים. הוא לעומת זאת כמעט ולא יוזם דברים, וגם כשאנחנו יוצאים איתו לאנשהו ביחד הוא פשוט מתעלם ממני כאילו שהוא מתבייש ממני, אפילו כשהוא חולף מולי הוא אפילו לו ניגש להביא חיבוק צנוע. אם אני ניגשת אליו הוא מלטף אותי שניה בגב וזהו ואז הוא פונה לידידות שלו ונוגע בהן, מדגדג אותן, מלטף את השיער שלהן... יש לו שתי ידידות שמתיישבות על הברכיים שלו והוא לא מתנגד כאילו שלא אכפת לו... לפחות שלא יעשה את זה כשאני נמצאת לידו, שהעיניים שלי לא יראו את זה לפחות. אני בטוחה שאם הייתה לך חברה שהייתה מתנהגת ככה עם הידידים שלה היית גם סובל. אני מרגישה שלא אכפת לו מהדעה שלי בכלל. למשל, לא מזמן כשיצאנו לאנשהו רק אני והוא אמרתי לו שאני מרגישה רע (הייתי חולה עם 39 מעלות חום, אבל כול היום הרגשתי ממש סבבה וחשבתי שלא צריך לבטל את הפגישה שלנו), והוא אמר לי: "אז תלכי הביתה במילא רציתי ללכת היום לפגישת חברים" :| הוא אפילו לא טרח ללוות אותי כשהוא יודע בוודאות שאני מרגישה רע ובוערת מחום. אז הוא גם עושה לי טובה כשהוא יוזם דברים איתי כנראה...

ולכול מי שאמר שאני מגזימה, הוולאי... אני לא מגזימה אני רק בעד שלכול אדם יהיה מקום לפרטיות, אני לא רודפת אף אחד פשוט תתארו את עצמכם שהחבר/ה לכם הייתה מתנהגת ככה. ובקשר ליזיזות למי שהזכיר כאן, ליזיזות יש רגש מיני כלפיך לא רגשות אהבה וכבוד ובטח שלא רגשות של אחריות ומסירות. זאת השווה מוטעת לדעתי.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

לא חשבתי שזה עד כדי כך..
    בכל מקרה, למה שלא תיקחי אותה לשיחה ותסבירי לו בצורה ביפה מה הוא עושה ושזה מפריע לך?
    אם הוא יקבל את זה וינסה לשנות את זה ויפסיק עם ההתנהגות..הרווחת.
    אם הוא ינסה להתווכח והוא לא ירצה להבין ולקבל את זה...אז תגידי לו שילך לחפש בחורה אחרת.

משתמש מתחיל האוואטר של ronchi
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    19
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    משפט מחץ

רק שיחה תעזור,אם את לא רואה שיפור..יאלה הביתה.
    אם לא תדברי שום דבר לא ישתנה.בכל מקרה,הוא נשמע טיפוס על הפנים.
    אז תלכי הביתה במילא רציתי ללכת היום לפגישת חברים? את בטוחה שהוא גבר?
    גבר אוהב בחיים לא יעשה דברים כאלה.במיוחד לא מישהו בוגר! פשוט גועל נפש.
    את חייבת להתאפס.לכי לדבר איתו דחוף.

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

פתי. מצטער אבל את פשוט פתטית, תעיפי אותו מה נסגר איתך!?@?!@ שפוטה. מצטער אבל מישהו חייב להגיד לך את האמת בפנים ומקווה שתפגעי ותעשי עם זה משהו. את נשמעת לי בחורה איכותית וחבל שאת מתבזבזת עם איזה טמבל.
    The Pod

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

דעתי האישית, הוא עושה את זה בעיקר כי את חלשה מולו ולא יודעת לעמוד על שלך.
    ואני לא מתכוון שעכשיו תתחילי לנדנד לו ולחפור לו על הידידות שלו, אבל אם הוא היה מעוניין בך באמת הוא היה משייך לך הרבה יותר תשומת לב.
    תחשבי איך את יכולה לגרום לו לחשוב על זה בצורה אחרת, אישית אני לא מאמין במונח ידידות, אלה בנות שהוא היה רוצה לשכב איתן בהזדמנות הראשונה.
    בהצלחה.

מעצב גראפי לכל מטרה.

משתמש מתחיל האוואטר של pupi
    לייקים
    32
    נקודות
    200
    משפט מחץ
    אני מיוחדת אתם אלה שרגילים :P

יחס גורר יחס ?!
    חסר לך ידידים ?
    תעשי לו את אותו דבר !
    תגרמי לו להרגיש את אותה הרגשה מעצבנת שאת מרגישה שהוא נפגש עם אחרות
    עד שלא תעשי לו את זה והוא יאבד אותך , הוא לא יעריך אותך !

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,639 | הודעות: 8,174,226 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect