קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 23-09-2008, 00:21
  2. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 16-11-2007, 18:54
  3. [הורדה] שראל- את מספר אחת שלי
    על ידי Aviv בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-05-2007, 19:37
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

טעות מספר אחת

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל טעות מספר אחת

תיסלם יחבר'ס,

הסתובבתי קצת בפורום השני (כן, אפ אקס פי) וואלה כולם שם נופלים באותה הטעות, כולם, ללא יוצא מן הכלל.
    כל מה שאני קורא שם זה:
    "הכרתי בחורה...אבל זה נראה שהיא לא לוקחת אותי ברצינות"
    "הכרתי מישהי..היה לנו ממש כיף, זה נראה כאילו זה הולך לכיוון שאני רוצה ואז פתאום היא קוראת לי 'אח' "
    "ישבתי עם מישהי, היה בנינו כימיה, ממש נגיעות והכל, היה כיף, ואז למחרת שלחתי סמס ורציתי להפגש...והיא מסננת אותי, למה זה?"

כולם פה עושים את אותה הטעות!
    אותו הדבר, בדיוק! ואני בטוח שיש פה לפחות 8327423894 אנשים שגם חוזרים על הטעות הזאת וגם טועים בה אינספור פעמים, ולמזלכם...MISTER RODNEY כאן כדי להפחיד אותכם, לתת לכם כאפה לפנים, קצת להכאיב לכם באגו, אבל קיבינימט לתת לכם את האמת בפנים:

אתם מפחדים מבנות!

בחורה לא רוצה שיהיה לה גבר סיסי כזה שצריך שהיא תגיד לו מה לעשות, שהיא תנשק אותו, שהיא תעשה את הצעד הראשוני, שהיא תיהיה המאצ'ואיסטית...היא רוצה גבר! אם היא הייתה רוצה בחורה, היא הייתה פאקינג לסבית! Aint i'm fuckin' right?

לא סתם בחורות רוצות גברים קשוחים, ערסים (כן, בוקר טוב, רוב הבחורות נמשכות לערסים, תפסיקו לשקר לעצמכם), כאלה מאצ'ואיסטים, גברברים, כאלה שלא מפחדים מאף אחד, יעני רומבואים כאלה.
    לא סתם.
    למה? בגלל שהם לא מפחדים מהן! לא אכפת להן מה יקרה אם היא תדחה אותם!

אתם רוצים להשיג בחורה? תנשקו אותה קיבינמט!
    אתם רוצים שהיא תיהיה שלכם? לשבת איתה 3 שעות בפארק, לדבר ולזיין תשכל על רגשות וכמה שכיף לכם איתה, לא נותן כלום!!! צאו מהסרט הרע שלכם!
    "מה אבל רודני, בחורות אוהבות גברים רגשניים.."
    אתם יודעים מה זה באופן מועט? מועט! כמו שיש דבר כזה "קמצוץ מלח גס" יש דבר כזה גבר רגיש במקצת.
    נשים אוהבות גברים מאצ'ואיסטים שיש להם מתחת לקליפה של הקשיחות רגשות ודבר שקשה להם לדבר עליהם, לכל גבר יש דבר כזה.
    לכל גבר יש נקודה רגישה שברגע שנוגעים בה, הוא מוריד תראש ופתאום המילים נתקעות, החוש הומור נעלם, הקשיחות נעלמת והוא הופך לסיסי לכמה רגעים...לכל גבר יש כזה דבר, וזה מה שנשים אוהבות, אבל באופן מועט קיבינמט!

אתם צריכים להיות גברים! לא לפחד לתפוס לה את הלחי (בעדינות, אל תיהיו לי אנסים) ולנסות לנשק אותה!
    "אבל אם היא תשען כזה אחורה ולא תרצה?"
    נו אז? כשאתה רוכב על אופניים ויורד ירידה ב40 קמש, טס אחושרמוטה על הכביש, אתה באמת חושב מה יקרה עם יעוף לך הגלגל מהאופניים? לא! אתה נהנה, עושה חיים, ואומר לעצמך בראש "נו טוב, אם יקרה משהו...באסה!"
    אז אותו הדבר לגבי הבחורה! אתה מנסה לנשק אותה, אם היא לא רוצה, אז מה כבר קרה?!! היא כולה בחורה!!! תעבור הלאה! היא לא רוצה? בעיה שלה! תנשק את חברה שלה!

"אבל זה פאדיחה שהיא תדחה אותי..."
    אה, וזה שאתה שוקל 100 קילו על גובה מטר 70, זה לא פאדיחה? \ שוקל 55 קילו על מטר 70 זה לא פאדיחה?
    פאדיחה! מתגברים על זה! אין מה לעשות. משפרים את זה, מתאמנים על זה, עובדים על זה עד שזה נעלם.

בחייאת חבר'ס, אם אתם רוצים להשיג מישהי, תפסיקו לחכות שהיא תעשה צעד ותפסיקו לתת לפחד שלכם לעצור אותכם, למה? בגלל שהפחד שלכם זה איזה בן זונה שיושב לכם בלב שאם לא תתמודדו מולו אף פעם הוא לא יפתר. אף פעם.
    אתם רוצים להשאר בתולים? תמשיכו כרגיל.

2. קישורים ממומנים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

מלך.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

No, you

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אין מילים.
    אחשלי אתה כל כך צודק שאין מה לעשות, רק להמשיך להשתנות.

משתמש מתקדם
    לייקים
    222
    נקודות
    50

....
    נערך לאחרונה על ידי polo321; 03-04-2013 בשעה 01:24.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 צפיה בהודעה
    זה רק מראה לך כמה אנשים רואים את זה ולומדים ממך ואתה עוזר להם, למרות שהם לא מגיבים ...תותח !!luv you
    כפרה עלייך יפולו שלי קטן

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כ''כ נכון
    לי אישית אין תבעיה הזאת ואף פעם לא הייתה, ברגע שהכל זורם אין לי בעיה לנשק מישי כי תכלס זה כולה נשיקה זה לא שאני מפשיט אותה ומזיין אותה באמצע הרחוב...יש לי בעיה אחרת וזה הקוקבלוק והשלבים הראשונים אבל ברגע שאני רוקד עם מישי זהו היא שלי להערב כל עוד לא יהיה קוקבלוק

אתמול הייתי באיזו ישיבה קטנה, לא אקרא לזה מסיבת בית כי זה היה פשוט קטן, סתם הזמנו כמה בנות וחברים שלא ראינו כמה זמן לאיזו דירה של סטלנים
    חבר אחד שלי (SICKKUNT, שזוף, מתאמן, עם לסת, נראה טוב NO HOMO) שהיה שותף בדירה שלי ועבר דירה, הכיר איזו צרפתיה אחת שמה...
    קיצר הבנאדם איזה שעתיים תקוע איתה במשחקים של קקה, יש המון מגע, צחוקים, מיניות, עושים שמח, אפילו הטרלנו איזו פרסומת של דילדואים (היה בטלויזיה פרסומת לדילדואים והיה טלפון קיצר הוא מחייג כזה ואנחנו מדברים בקול של גייז שאנחנו רוצים לקנות דילדו 10 אינץ')...באמת שהיה שמח

אני יושב כזה עם עוד חבר והוא כזה אומר לי "U THINK HE GONNA FUCK HER?" אני כזה "NO BRAH"

ותכלס צדקתי, הבנאדם אפילו לא נישק אותה שלא נדבר על לזיין
    וזה לא שהוא ביישן מסריח או משו, לבנאדם הייתה אקסית אחת השוות אבל הבנאדם פאקינג לא מסוגל לעשות תצעד הראשון שצריך, וזה לא שהיינו סחים כולם היו שיכורים מתים...

לכו תבינו...ברגע שלי יש הזדמנות אני מיד חוטף, אנשים לא מעריכים את מה שנופל עליהם ואז מתלוננים למה הם לא מזיינים..כי אתם פאקינג לא עושים צעד

"כשאתה רוכב על אופניים ויורד ירידה ב40 קמש, טס אחושרמוטה על הכביש, אתה באמת חושב מה יקרה עם יעוף לך הגלגל מהאופניים? לא! אתה נהנה, עושה חיים, ואומר לעצמך בראש "נו טוב, אם יקרה משהו...באסה!""

כן. ברור, אתה בטח גם יודע - הרי לא כולם כמוך יא רודני.

אני לא מהאלה של אם יקרה משהו, באסה.

זה לא אומר שאני לא יודע להנות, אבל גם דואג לעצמי. ולא משחק אותה מבסוט מהרגע, ואם יקרה משהו - באסה.

בקשר ל "
    אתם צריכים להיות גברים! לא לפחד לתפוס לה את הלחי (בעדינות, אל תיהיו לי אנסים) ולנסות לנשק אותה!
    "אבל אם היא תשען כזה אחורה ולא תרצה?""

סבבה.

אתה בישראל.

בחול זה שונה. או בכל מקום אחר שהוא לא ישראל ולא מדינות ערב.

פה הבחורה משחקת אותה, פה היא חסודה יותר, צנועה יותר, שמרנית יותר.

ככה שלתת עצות כאלה, וואלה לא יודע כמה עושה אותך גדול כ"כ. אולי בפורום זה סבבה אחי, ואתה מקבל לייק וכאלה.
    רק אל תשכח שהיה אחד שכתב בידיוק בסגנון שלך וקיבל תביעה ולא הפסיקו לדבר עליו בתקשורת (לא מכיר ת'סיפור? אז לא משנה. כי אין לי כח פשוט לחפור בגוגל).

נחמד המדריך, לא מחדש כלום כמובן לאף אחד.
    כולם יודעים שצריך להיות גבר גבר כמו שאתה רואה בכל סדרה מילדות ועד לסרטים שנהנים לצפות בהם בכל גיל.

כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

מורחקים
    שם פרטי
    GoGay
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

חחחחחחחחחח אם אתה חושב שבחו''ל אין תמשחקים האלה אתה חי בסרט ידידי...
    כל הישראלים שטסו לחו''ל ומספרים לך סיפורי פוגי שהם הזרימו חצי מהבנות במסיבה ומישי מצצה להם על הרחבה שקרנים אחד אחד, או שהם הזרימו את כל השמנות. בתור אחד שהיה בבורגס ובאמסטרדם אני ראיתי טוב מאוד איזה סוג בנות הם מזרימים, חוץ מהאלה שנראים ממש טוב שהם לא נחשבים
    הייתי אומר לכם שהרבה מאוד מהם חוזרים הביתה אפילו בלי נשיקה אבל אתם לא תאמינו לי אלא לחברםי החרטטנים שלכם.

זה לא שונה בכלום חוץ מהעובדה שיש פה תרבות של מוזיקה נורמלית ואין תתיוגים המפגרים של הפריק והאוחצ'ה אבל אל תחיה בסרט שאם אתה בתול בישראל אתה פתאום תהיה זיין בחו''ל...זה לא הולך ככה...
    נערך לאחרונה על ידי GymTanLaundry; 13-03-2013 בשעה 20:32.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

פה הבחורה משחקת אותה, פה היא חסודה יותר, צנועה יותר, שמרנית יותר.
    בולשיט.

זה בגלל שאתה נותן לבחורה לעשות עלייך רושם שהיא כזאת..
    כשבחורה אומרת לי "אני לא אחת שזורמת עם גברים וכאלה.." ואז אני אומר לה "אה הא, כן בטח.." עם מבט לשפתיים ואז היא ישר מחייכת לי כאילו שהיא אשכרה אומרת "תפסת אותי על חם.." אז אני מבין שזה נכון לגמרי.

וואלה אם אתה אומר בולשיט, אז מהיום זה בולשיט.

בולשיט נשמה.
    כאשר אתה מתעורר בבוקר שנן לעצמך: "המטרה שלי להיום היא . . "

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect