נכתב במקור על ידי
Iti10
וואי פאק זה גם נותן לי מוטיבציה לרשום סיפור על עצמי בסגנון אבל תאמת אין לי כוח עכשיו... אחד הדברים אבל הכי בולטים בקצרה אני חושב הם ככה:
1.היה איזה קוקסינל בתיכון שתמיד היה יורד עליי שאני גרוע עם בנות ובתול (ותכלס גם הוא היה כזה) אבל אחרי כמה חודשים הוא התקשר אליי לבקש עצות חחחח וזה עוד כשהייתי אינסל (היתה לו חברה חצי שנה ולא זיין אותה חחחח)
2.היה אחד שהיה איתי בכיתה שמדי פעם היה זורק לי שאני שחיף ושאני דפוק ואני צריך להשתנות... הוא ראה אותי לא מזמן... וזה בנאדם שנראה טוב יחסית (חוץ מזה שהוא נמוך ממני) והוא אומר לי מה המצב... שמע אחי אני בטוח שהספקת לזיין יותר ממני (איכשהו יצא שיחה על זה) אבל הוא דווקא לא מהאנשים ששנאתי אלא הוא פשוט אמר לי תאמת בפנים ובלי לדבר איתי מלא זמן הוא כבר קלט לפי הגישה שלי לפי הדיבור לפי ההליכה ולפי הכל שדפקתי שינוי אחושרמוטה...
פעם הייתי מפחד לגשת לכוסיות... היום אני מתמלא מוטיבציה שאני רואה כאלה וניגש בכוונה
פעם פחדתי לרקוד עם בנות... היום כל ריקוד שלי כמעט נגמר בנשיקה
פעם לא ידעתי איך "לסגור" נשיקה... היום אני לא יודע איך אפשר שלא...
מה שכן אבל אני לא המקרה הגרוע הקלאסי כי תאמת שקיבלתי פולל מחמאות בשואומי וכל החרטא הזה שהייתי בן איזה 15-16 אבל פשוט הייתי פראייר שמסרב להצעות מטענות מפגרות שהבנות רחוקות לי מדי או שפעם כמה חבר'ה מהחטיבה רצו שאני ישב איתם וידעתי שכולם מעשנים ובגלל שפחדתי להתדרדר ולעשן גם אז הפסדתי מעגל חברתי אחושרמוטה וזה גרר אותי ל3 שנים של סבל...
לא ישכח שאפילו זה שהיה יורד עליי הכי הרבה פשוט יום אחד אמר לי שמע אתה נראה טוב למה אתה לא יוצא למועדונים? כן כן הבנאדם שהיה הכי מתלהב בכיתה הכי עושה רעש הכי יורד על כולם אפילו הוא אמר לי את זה וזה היה בנוכחות כמה אנשים חחחח (אני לא באמת אוהב לקבל מחמאות מגברים כמו מנשים מן הסתם אבל בכל זאת זה היה לא צפוי).
פעם שהייתי מתמסטל הייתי מתחיל במקרה הטוב עם המלצרית או הברמנית
היום שאני מתמסטל... IM FUCKING GOD חחחחח עושה מה שבא לי וכמה שבא לי... מתחיל עם בחורה גם אם היא בר רפאלי גם אם לפני זה מישהו רשם לי בטוש על המצח INCEL וכל זה שאני הולך רק עם בוקסר שהוא הפוך ועם סנדלים וגרביים (תאמת לא יצא לי לעשות כזה דבר אבל נשבע לכם שאם יש כזאת התערבות אני עושה) קיצר יש לי חברים שאני מדבר איתם על הסיפורים שלי והם אומרים לי שכבר יש לי מספיק חומר לעשות סרט קומדיה... אני מדבר איתם ואני אשכרה מרגיש שאני מעניין אותם (בניגוד לפעם שהייתי משעמם ו"לא ידעתי מה להגיד"), בנוסף לכל זה אני ממש שם זין על כולם ולא מפחד מכלום ומשום דבר... וכמו שפעם שהייתי מסטול אני אפילו לא כמו שאני עכשיו כשאני סחי, יגיע היום שכמו שאני מסטול עכשיו ככה אני גם יהיה ביום יום חח.
אני לא ישקר אני עדיין לא הבנאדם עם הכי ביצים בעולם (עדיין נשאר בי אחוז קטן של הביישנות אין מה לעשות אבל זה הולך ונעלם), אני עדיין לא נראה הכי טוב בעולם ואני גם לא הכי זיין ולא הכי תותח עם בנות... אבל פאק עברתי שיפור אדיר ב3 שנים האחרונות והרבה אנשים פאקינג מחזיקים ממני שלא חשבתי דבר כזה יקרה בגלגול הזה.
אגב ראיתי את התגובה לגבי האנשים של הבית ספר... וואלה זה סתם אחי כל האנשים שהיו יענו נחשבים הכי זיינים בבית ספר שלנו אני שם כסף ש70 אחוז מהם עומדים מולי היום ואני לוקח אותם... היה אצלנו אחד שהייתי בטוח שהוא זיין ובסוף הסתבר שהוא זיין רק פעם אחת בחיים שלו ושהוא מפחד פחד מוות לגשת לבנות ויש לו הכל (מראה כסף סטטוס) ששמעתי על זה לא האמנתי חחח