קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ספר הדרשנות של יאיר לפיד רצוף בטעויות מביכות
    על ידי جܧٹξლąი בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-03-2008, 18:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 37

שתיקות מביכות ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ברירת מחדל שתיקות מביכות ...

טוב קודם כל כמעט ולא הייתי מדבר עם בנות בפייסבוק ובוואצפ וחברים עזרו לי להבין שאם אני לא מזיז את העניינים זה לא יבוא אליי לבד...

אז התחלתי להכיר בנות ואחרי כמה דקות של שיחה תמיד ניהית שתיקה ״מביכה״ כזאת שאני לא יודע מה לכתוב ( יש לי את הבעייה הזאת בעיקר בוואצפ ובפייסבוק) אז יש לכם עצות איך אני יכול להמשיך את השיחה ואיך להזרים אותה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי sauciny21 צפיה בהודעה
    טוב קודם כל כמעט ולא הייתי מדבר עם בנות בפייסבוק ובוואצפ וחברים עזרו לי להבין שאם אני לא מזיז את העניינים זה לא יבוא אליי לבד...

אז התחלתי להכיר בנות ואחרי כמה דקות של שיחה תמיד ניהית שתיקה ״מביכה״ כזאת שאני לא יודע מה לכתוב ( יש לי את הבעייה הזאת בעיקר בוואצפ ובפייסבוק) אז יש לכם עצות איך אני יכול להמשיך את השיחה ואיך להזרים אותה?
    לתקוע "אז מה את עושה היום בערב?" ולצאת איתה לטייל, במילא אמרת שזה קורה לך רק בוואטסאפ ובפייסבוק אז זאת גם הזדמנות להראות לה את הצד הטוב יותר שלך (לדבר ולא להתכתב) וגם יש לך הזדמנות לעשות אותה
    לא תיקח?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כן. אל תדבר בוואטספ ולא בפייסבוק.
    אם אתה מפחד לדבר עם בנות במציאות, תישאר בתול.

לא מדובר בשתיקות מביכות, אלא חוסר יצירתיות או מקוריות איך להמשיך את השיחה מאותה נקודה שהיא נפסקה. אתה כנראה כותב דברים משעממים, שלבחורה אין שום דבר להגיב וגם לך אין.
    שתיקה מביכה זה כשאתה מדבר עם מישהי, ואין לך מה לומר לה כדי להמשיך את השיחה פנים מול פנים. שלזה יש כל מיני שיטות איך לצאת מזה שלא קשורות להתכתבות באינטרנט.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני לא הולך רק לדבר בפייסבוק או בוואצפ , ממש לא !
    פשוט בשביל לקבוע עם מישהי פגישה אני צריך להכיר אותה לפניי לא ככה?!
    ואלה בנות שאני לא רואה סתם ביומיום והדרך היחידה שלי להכיר אותם היא בפייסבוק..
    כי הם קצת רחוקות ממני במקום מגורים ואני רוצה לדבר איתם כמה ימים לפני שאני יפגש איתם..

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ועוד משהו.. אני רואה חברים שלי מדברים בטלפון ובוואצפ שעות על גבי שעות עם חברות שלהם ואני לא מבין על מה לעזאזל יש להם כ״כ הרבה לדבר?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

את ההכרות הראשונית הראשונית אתה חייב לעשות במציאות, אחרי שמכירים טי-טיפה במציאות (היי, שלום, מה קורה, מאיפה את וחרטות כאלה) עוברים אחרכך לפייסבוק ולוואטספ ואז אפשר קצת לדבר כי אתה מכיר את הבחורה קצת.

אם אתה פותח שיחה פעם ראשונה עם בחורה ואין לך כישורי שיחה בסיסיים..רוב הסיכויים שתפשל ולא תדע מה לכתוב.
    כמו שבוריס אמר, שתיקות מביכות זה כשאתה עם מישהי פנים מול פנים ואין לך מה להגיד ולה אין מה להגיד ואז יוצר מצב ששתכם יושבים אחד מול השנייה ולא יודעים מה לעשות...זה מביך, וזה בשתיקה...זה למה "שתיקה מביכה".

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אם הפרופיל שלך מספיק מעניין את הבחורה,היא תעזור לך בשיחה וזה לא יהיה חד צדדי ואם יש לך פרופיל מאוד מושך היא תבקש בעצמה מספר ואפילו תיזום בעצמה איתך יציאה

אם אתה רואה שאין זרימה בשיחה והבחורה עונה לך בקרירות (למשל חוסר סמיילים או סתם תגובות קרירות כאלו) עזוב אותה,הכל בא עם ניסיון

לפעמים יש בחורות שעונות לי בקרירות כזאת,ואז אני מסננן אותן ו 80% מהמקרים הם מחזירות לי בעוד הודעה כדי להמשיך את השיחה

סנן את כל הבולשיט למשל אם היא מתחילה לדבר על דברים שלא מעניינים אותך בשיט,שנה נושא שיחה גם אם לא יהיה לזה שום קשר,קח את השיחה לאן שבא לך(וזה לא רק בפייסבוק,גם בחיים האמיתיים)

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

סנן את כל הבולשיט למשל אם היא מתחילה לדבר על דברים שלא מעניינים אותך בשיט,שנה נושא שיחה גם אם לא יהיה לזה שום קשר,קח את השיחה לאן שבא לך(וזה לא רק בפייסבוק,גם בחיים האמיתיים)
    את זה ספציפית אהבתי ואתה צודק במאה אחוז.

את כל שאר מה שכתבת על הפייסבוק, זה בולשיט אחד גדול.

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ

טוב ניראלי הבנתי , ואני יודע מה שאמרתם שזה לא שתיקה מביכה פשוט לא ידעתי איך להסביר את זה אחרת ...

ועוד שאלה אחרי שאני מכיר אותה קצת במציאות וזה אני תמיד נתקע בשלב שאחרי ההכרות הראשונית של הגיל , מקום מגורים וזה , איך אני ממשיך את זה משם על מה לדבר ונגיד שאני איתה בפגישה על מה לדבר איתה ?

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    את זה ספציפית אהבתי ואתה צודק במאה אחוז.

את כל שאר מה שכתבת על הפייסבוק, זה בולשיט אחד גדול.
    בלי להשוויץ גבר,אני יכול להראות לך עם כמה בחורות אני מדבר וכמה בחורות מדברות איתי,חלקן הגדול הוא עם סטטוס חברתי גבוה,נהייתי די טוב בכל השטויות האלו של האינטרנט

עם חלקן נפגשתי בחיים האמיתיים,עם חלק אני הולך להפגש עוד מעט,אני מוציא מספרים בקלות,כשיש לך פרופיל טוב אתה לא מתאמץ הרבה

אותו דבר כמו בנאדם שנראה טוב ויש לו סטטוס חברתי בחיים האמייתים,הוא לא מתאמץ הרבה כמו מישהו שאין לו ממש את הדברים האלו

אז תחסוך ממני את השטויות האלו "יש גם בתולים עם מלא לייקים ויש אנשים בלי פייסבוק שמזיינים" יש ויש,לא הכל שחור לבן גבר,יש הרבה דברים באמצע

ואני מבין מאיפה כל זה בא,אני מכיר את כל הסטיגמות האלו,הייתי באותה דעה של כל אחד פה שמתנגד לרעיון ולבוסט של הסטטוס החברתי בפייסבוק,בעצם מי לא היה?

דברים משתנים,העולם משתנה,החברה שלנו מאוד תלויה בטכנולוגיה והרבה דברים קורים כיום בפייסבוק

קיצר אלו היו סוגריים גדולים כאלו והתגובה שלי לכל אלו שזורקים תגובות כאלו חסרות ניסיון בעולם ה NET

פותח האשכול:אני יגיד לך תאכלס,אין לך מושג כמה בחורות סיננו אותי בפייסבוק כשלא היה לי פרופיל מושך(אלא אם כן פגשתי את הבחורה לפניי בחיים האמיתיים,כי אז נראתי טוב יותר בחיים האמיתיים מאשר בפייס) והיו לי הרבה שיחות קרירות וחסרות זרימה משעממות וגם אני לא ידעתי על מה לדבר
    שפר לעצמך את הפרופיל,שדר בפרופיל שלך את מה שאתה רוצה לשדר במיוחד כי אתה מסתמך על ההצלחה שלך עם בנות רק בפייס(ושזה מאוד לא נכון לדעתי,אפילו אם אני יגיע ל 1000 לייקים יום אחד,אני בחיים לא יסתמך רק על פייסבוק)

ממליץ להעזר במדריך שלי,בהצלחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

די כבר עם השטויות
    לא צריך כישורי שיחה בפייסבוק ולא בוואטסאפ
    אבל אם אתה צריך ללכת למשל פשוט תתנתק בלי להגיד ביי זה משגע בערך כל בת

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בדיוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נווקייההה!!!!!

עצה שלי תפסיק לדבר בוואטסאפ ובפייסבוק זה לא יקדם אותך לשום מקום
    תלמד לדבר בחיים האמיתיים
    הטכנולוגיה דפקה לאנשים פה את המוח אתם חייבים להבין שכל השיחות חרטא האלה בפייסבוק ובוואטסאפ הן פשוט חסרות טעם ובזבוז זמן מוחלט
    אל תתחיל לפתח שם שיחות שלמות זה סה"כ אמור להיות אמצעי להעביר מסרים פשוטים וקצרים
    גם לדבר בטלפון תשתדל כמה שפחות... תעביר את כל השיחות שלך לחיים האמיתיים ואתה תראה שזה ישתלם לך

דרך אגב אני אגיד לך איזשהו טיפ
    במציאות אין דבר כזה שתיקה מביכה, זה אתה גורם לשתיקה להיות מביכה.
    שתיקה יכולה להיות לפעמים חיובית מאוד לשיחה

אתה זה שבוחר אם להיות מובך מהשתיקה ולהסיט את המבט או מצד שני להסתכל לבחורה עמוק בעיניים.
    תסתכל לה בעיניים ואל תגיד מילה או תחייך ואז תראה לבד שמשהו פתאום קורה לה...
    תלמד להיות חוצפן טיפה ולתת רמזים בולטים לכוונות שלך אך ורק לפי הדרך שאתה מביט בבחורה
    אם אתה תעבוד על הקשר עין שלך חזק זה יהיה בשבילך כלי מדהים
    זה משהו שאם תעבוד עליו יעלה לך את הבטחון עצמי בכמה וכמה רמות
    אל תתבייש לדפוק בבחורות מבטים כאילו סעמק אחי מה כבר יכול לקרות? כל הזמן הן שמות עליך זין... תתחיל להיות אתה זה שמערער אותן וגורם להן להשפיל מבט
    שאתה מוריד לבחורה את הביטחון היא בידיים שלך
    ככה זה עובד, ככה זה עבד וככה זה יעבוד תמיד.
    נערך לאחרונה על ידי duzap; 19-03-2013 בשעה 20:08.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:24.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect