קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אף פעם לא אהבתי מישהי יותר ממנה, כבר משתגע!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-11-2012, 12:55
  2. סעמק די כבר נשבר לי הזין.בעיה ברשת כנסו
    על ידי Asaf93 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-02-2006, 14:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 21

נשבר לי ממנה כבר.

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל נשבר לי ממנה כבר.

אהלן.. שמעו אני בבעיה עם החברה

מאז שהתגייסתי אנחנו לא מתראים בשיט, היא אמרה לי בתחילת שבוע שעבר שהיא תבוא אלי שבת, וזה ניחם אותי, ונתן לי להעביר תשבוע הכי קשה שלי אולי בצה"ל (גיבוש יחטיות) בצורה סבירה, כי ידעתי שאני הולך לראות אותה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי.
    יום לפני שבת, היא מתקשרת ומבטלת כי "היא חולה" התבאסתי, אבל אמרתי סבבה מה זה אשמתה.

יום ראשון היה חופש גם לי וגם לה, היא הבטיחה שנתראה, ושהיא תבוא. אני מחכה לא נרדם חצי לילה כדי לראות אותה, בבוקר מקבל SMS שאומר שהיא עסוקה עם הנקיונות לפסח והיא לא תבוא, בצהריים אותו דבר "אולי אני בעצם כן יבוא בערב" אני מחכה כמו מטומטם לערב ובערב מגיע השיחת טלפון "אני לא אוכל להגיע יש לי דברים לעשות"

אחרי כל האכזבות האלה בגלל שהיא אמרה שהיא תבוא, אמרתי נו בטוח זה לא אשמתה.
    אתמול לפני החג היא אומרת "בעזרת ה' שיצא החג תבוא אלי, נהיה כמה שעות בייחד" ושוב כמו מטומטם כל החג אני מחכה לראות אותה, כל החג רק מתכתב איתה SMS, צאת חג אני בא להתלבש לבוא אליה ואז אני מקבל שיחת טלפון "אחותי בסוף יוצאת היום ואני חייבת לשמור על האחיינית, סורי, נתראה בשבת שאני יבוא"
    התעצבנתי כבר, די נמאס לי, נשבר לי הזין. כל פעם היא שמה בי תקוות אחרי שלא ראיתי אותה שבועיים, ואז מבטלת כל פעם בגלל סיבה אחרת.. היא פשוט לא מתאמצת לראות אותי ואני לא מבין למה! היא ממש אוהבת אותי, אתם צריכים לשמוע את השיחות ולקרוא את ההודעות כדי להבין כמה. אז למה לא אכפת לה לא לראות אותי שבועיים שלוש למה? לשנינו זה קשה, אבל היא בשניה מבטלת כל דבר קטן, היא לא מתאמצת
    הקטע שאני אוהב אותה מאוד מאוד, והיא גם מאוד אוהבת אותי.. באמת רק לחשוב על פרידה עושה לי צמרמורת. אנחנו מאוד קשורים

אבל נשבר לי הזין, כל החג אני רק מתאכזב ומתבאס בגללה, ואני אשכרה לא יכול לסמוך כבר על המילה שלה שבאמת נתראה.

בדילמה רצינית לא יודע מה לעשות..
    איך אפשר שיהיה לך חברה שאתה אוהב אותה מאוד, שאתה מרגיש שלם רק שאתה איתה, ואתה רואה אותה פעם ב3 שבועות, שיש לכם אפשרות להתראות יותר..

בנתיים מה שאני מתכוון לעשות זה לקחת צעד אחורה, כל השבוע האחרון רק רדפתי אחריה עם שיחות וסמסים, אם אני יקח צעד אחורה ובקושי ידבר איתה היא תתחיל להעריך יותר.
    נערך לאחרונה על ידי matany001; 26-03-2013 בשעה 21:24.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

קרה לי, אני מכיר את זה מאד מאד מקרוב

תראה נשמה, כשלי זה קרה..אני הייתי בדיוקקקק כמוך! אמרתי לעצמי כל פעם "היא אוהבת אותי, היא רוצה אותי, אני בטווחחחח שהיא עושה כמיטב יכולתה כדי להפגש איתי וזה לא אשמתה באמת שאנחנו לא נפגשים, אני לא צריך להתעצבן עלייה"
    ובאמת הייתי סוחב עם זה ככה כמה שבועות- חודשים אפילו. הייתי קובע איתה, הכל היה סגור, הייתי מבטל תוכניות עם חברים שלי כדי לצאת איתה, ואז כמה שעות לפני שנפגשים היא הייתה מבטלת לי..הייתי מתפוצץץץץץ מבפנים! נשבר! הייתי רוצה לתת מכות לאיזה קיר מרוב עצבנים לפעמים אפילו רק בגלל הבאסה...אתה יודע, אתה כולך עושה הכנות לפני, אתה מריץ בראש את הפגישה, אתה מתכנן מה לעשות איתה שתפגשו, אתה מכין סרטים, אתה חושב לאיפה לצאת, איך, מתי,מה לאכול, איך להתלבש, מכין הכל...ובסוף היא מבטלת..אתה משתגע!

אבל אחרי הכל, זאת חברה שלך לא? אז מה אתה עושה? אוכל תלב, סותם תפה ואומר לה "טוב..לא נורא מאמי, אני מבין...אל תיהיה מבואסת,פעם הבאה " אבל כשבפועל מה שאתה רוצה לשלוח לה חזרה זה "כוסאאמממאאא שלך יכלבהה, עוד פעם את מבריזה לייי??? למה מה יש לך כבר לעשות?? כמו שאני מסוגל לשים דברים בצד ולפנות את הלוז שלי, גם את יכולה!!!!!!!!" אבל אתה לא עושה את זה, נכון? למה? כי יש לך לב, ולה יש לב, ואתה לא רוצה להתחרפן עלייה, נכון?

יפה.
    זה בדיוק מה שאני חשבתי..עד ש...חבר שלי, חבר מאד קרוב, בא אליי יום אחד, תפס אותי חזק חזק מהרצועה ואמר לי "שמע גבר, הבחורה שלך מסובבת אותך על האצבע" ואני כולי עם האגו שלי "פחחחחח...מי מסובבת אותי על האצבע?? טחחח אותיי?!! מה אתה מסטול??! אתה שומע את עצמך??" ממש ככה הגבתי, ואז כמו חבר טוב (ואני מודה לו על זה עד היום) הוא תפס אותי עוד יותר קצר ואמר לי "סתום תפה שלך, לא רוצה לשמוע אותך, אני אומר לך כי אני רואה את זה מהצד, אתה עושה הכל בשבילה, והיא אפילו לא מתאמצת בקטנה בשבילך...תגיד לי, זה שווה את זה?".

להגיד לך ראסמי? פה לא היה לי מה להגיד לו כבר. זה היה נכון.

Long story short, אתה עושה הכל בשביל הבחורה שלך והיא מרגישה כמו פרימדונה שאתה מגיע אלייה עם האוטו, היא רק צריכה להוריד את עצמה אלייך וזהו..
    היא לא צריכה להתאמץ בשבילך. וכמו שאתה מכיר אותי...אין דבר כזה אצלי שאני יתאמץ והבחורה לא תתאמץ בשבילי בחזרה. אין דבר כזה.

אני לקחתי את הבחורה שלי לשיחה, ואמרתי לה שזה לא מתאים לי ככה המשחקים האלה, אני מרגיש שאני עושה המון בשבילה ואני לא מרגיש שום דבר חזרה, וזהו.
    הייתי חזק, היא נסתה לשכנע אותי, היא נסתה להסביר לי שאני לא צודק והיא עושה המון בשבילי, הייתי חזק, עמדתי על שלי ואמרתי לה בי בי...

אחרי כמה חודשיים נפגשנו שוב פעם וחזרנו קצת להיות יזיזים מידי פעם
    אגב, היא הבינה שהיא עשתה טעות

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

שמע,אני לא חושב שזאת סיבה להיפרד
    אני יודע שזה מביא עצבים כל העניין הזה אבל אין מה לעשות, המצב הזה קשה גם לה, כמו שהבנתי לפני כמה זמן רק התגייסתה ופתאום נפלו החגים והיא עסוקה עם הסידורים של החג ואתה עם הצבא
    לפי הרושם שקיבלתי אתם הייתם רגילים להיפגש הרבה
    עכשיו אתם צריכים להבין שכרגע זה לא יקרה,ובחגים סביר להניח שלא תיפגשו
    אני יודע שזה קשה לך אבל גם לה זה קשה,אתה צריך להבין גם אותה אני בטוח שהיא גם רוצה לפגוש אותך
    חכה אחרי החגים,אני בטוח שזה יפתר
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני לא רוצה לבאס אותו, אבל..גם אני הייתי בטוח שאחרי התקופה של "הבעיות" הכל יפתר...וזה היה שגוי. תמיד יש משהו חדש ותמיד יש עוד כל מיני דברים שמפריעים.

משתמש משקיע האוואטר של Sex Devil
    לייקים
    1113
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מה יש לי לחפש בגן עדן עם כל הכוסיות הולכות לגהנום?

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא רוצה לבאס אותו, אבל..גם אני הייתי בטוח שאחרי התקופה של "הבעיות" הכל יפתר...וזה היה שגוי. תמיד יש משהו חדש ותמיד יש עוד כל מיני דברים שמפריעים.
    טוב,אולי אתה צודק ואולי גם לא
    הדבר היייחידי שאני יכול לייעץ לו שיחכה ויראה לאן זה מתפתח
    "מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!"

ספוילר:

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    קרה לי, אני מכיר את זה מאד מאד מקרוב

תראה נשמה, כשלי זה קרה..אני הייתי בדיוקקקק כמוך! אמרתי לעצמי כל פעם "היא אוהבת אותי, היא רוצה אותי, אני בטווחחחח שהיא עושה כמיטב יכולתה כדי להפגש איתי וזה לא אשמתה באמת שאנחנו לא נפגשים, אני לא צריך להתעצבן עלייה"
    ובאמת הייתי סוחב עם זה ככה כמה שבועות- חודשים אפילו. הייתי קובע איתה, הכל היה סגור, הייתי מבטל תוכניות עם חברים שלי כדי לצאת איתה, ואז כמה שעות לפני שנפגשים היא הייתה מבטלת לי..הייתי מתפוצץץץץץ מבפנים! נשבר! הייתי רוצה לתת מכות לאיזה קיר מרוב עצבנים לפעמים אפילו רק בגלל הבאסה...אתה יודע, אתה כולך עושה הכנות לפני, אתה מריץ בראש את הפגישה, אתה מתכנן מה לעשות איתה שתפגשו, אתה מכין סרטים, אתה חושב לאיפה לצאת, איך, מתי,מה לאכול, איך להתלבש, מכין הכל...ובסוף היא מבטלת..אתה משתגע!

אבל אחרי הכל, זאת חברה שלך לא? אז מה אתה עושה? אוכל תלב, סותם תפה ואומר לה "טוב..לא נורא מאמי, אני מבין...אל תיהיה מבואסת,פעם הבאה " אבל כשבפועל מה שאתה רוצה לשלוח לה חזרה זה "כוסאאמממאאא שלך יכלבהה, עוד פעם את מבריזה לייי??? למה מה יש לך כבר לעשות?? כמו שאני מסוגל לשים דברים בצד ולפנות את הלוז שלי, גם את יכולה!!!!!!!!" אבל אתה לא עושה את זה, נכון? למה? כי יש לך לב, ולה יש לב, ואתה לא רוצה להתחרפן עלייה, נכון?

יפה.
    זה בדיוק מה שאני חשבתי..עד ש...חבר שלי, חבר מאד קרוב, בא אליי יום אחד, תפס אותי חזק חזק מהרצועה ואמר לי "שמע גבר, הבחורה שלך מסובבת אותך על האצבע" ואני כולי עם האגו שלי "פחחחחח...מי מסובבת אותי על האצבע?? טחחח אותיי?!! מה אתה מסטול??! אתה שומע את עצמך??" ממש ככה הגבתי, ואז כמו חבר טוב (ואני מודה לו על זה עד היום) הוא תפס אותי עוד יותר קצר ואמר לי "סתום תפה שלך, לא רוצה לשמוע אותך, אני אומר לך כי אני רואה את זה מהצד, אתה עושה הכל בשבילה, והיא אפילו לא מתאמצת בקטנה בשבילך...תגיד לי, זה שווה את זה?".

להגיד לך ראסמי? פה לא היה לי מה להגיד לו כבר. זה היה נכון.

Long story short, אתה עושה הכל בשביל הבחורה שלך והיא מרגישה כמו פרימדונה שאתה מגיע אלייה עם האוטו, היא רק צריכה להוריד את עצמה אלייך וזהו..
    היא לא צריכה להתאמץ בשבילך. וכמו שאתה מכיר אותי...אין דבר כזה אצלי שאני יתאמץ והבחורה לא תתאמץ בשבילי בחזרה. אין דבר כזה.

אני לקחתי את הבחורה שלי לשיחה, ואמרתי לה שזה לא מתאים לי ככה המשחקים האלה, אני מרגיש שאני עושה המון בשבילה ואני לא מרגיש שום דבר חזרה, וזהו.
    הייתי חזק, היא נסתה לשכנע אותי, היא נסתה להסביר לי שאני לא צודק והיא עושה המון בשבילי, הייתי חזק, עמדתי על שלי ואמרתי לה בי בי...

אחרי כמה חודשיים נפגשנו שוב פעם וחזרנו קצת להיות יזיזים מידי פעם
    אגב, היא הבינה שהיא עשתה טעות
    אתה צודק ב100%, אבל הסיפור פה הוא מאוד שונה. כמו שאתה יודע אין לה הורים, והיא מחזיקה עם אחותה בית לבד. והיא גם יש לה בעיות עם הרחם, וכל מני טיפולים וזה. ושמע אין לי ספק שהיא חולה לי על התחת באמת, למרות הכל. אני יודע שזה לא תירוצים מה שהיא מביאה וזה דברים אמיתיים, כי החבילה שלקחתי פה מהתחלה, היא חבילה רצינית שהייתי צריך לדעת למה אני נכנס.

עכשיו יש את הקטע עם אחותה, שזה קטע שעומד בינינו כל הקשר, וגורם לנו לאינספור מריבות שלפעמים מובילות על דיבורים כמו פרידה.
    מאז שהכרנו היא לא רוצה שאני אפגוש את אחותה מאיזשהי סיבה שאין לי מושג מה היא, בשום פנים ואופן, ויותר מזה היא לא מוכנה לספר לי למה היא לא רוצה שאני אפגוש אותה. מה שאומר שאני אף פעם לא יכול לבוא אליה לבית (אלא אם נשב בחוץ כל היום בבית קפה מסריח) רק היא אלי, וזה מצמצם תאפשרויות בחצי.
    שאני שואל "למה את לא רוצה שאני אבוא אליך שאחותך נמצאת? רק תגידי לי למה ואני יכבד את זה" היא ישר מתבאסת עלי שהעלתי את הנושא ואומרת "עזוב את זה, תסמוך עלי זה מסובך" ואשכרה היא סיפרה לי דברים הכי קשים וכואבים שבן אדם לא מספר לפסיכולוג, אז מה מונע ממנה לספר לי למה כאן. אני משתגע מזה.
    הייתי אצלה פעם אחת בבית שאחותה לא הייתה.. מבין תקטע? זה מבאס תחת.. רק גורם לנו לריבים כל היום.

אבל למרות הכל תמיד שאנחנו מדברים בפלאפון הכל נרגע .. מה אני יגיד לך קשה להיות איתה באמת קשה. אבל כשאני איתה זה הדבר הכי מדהים בעולם, היא יודעת לתת אהבה כמו שצריך, וזה כמו חלום שתמיד נגמר מהר מדי.
    הנה קבענו השבת הזאת בטוח שהיא תעשה אצלי, בוא נראה אם זה יצא לפועל. הפעם זה נשמע רציני

ציטוט נכתב במקור על ידי Sex Devil צפיה בהודעה
    שמע,אני לא חושב שזאת סיבה להיפרד
    אני יודע שזה מביא עצבים כל העניין הזה אבל אין מה לעשות, המצב הזה קשה גם לה, כמו שהבנתי לפני כמה זמן רק התגייסתה ופתאום נפלו החגים והיא עסוקה עם הסידורים של החג ואתה עם הצבא
    לפי הרושם שקיבלתי אתם הייתם רגילים להיפגש הרבה
    עכשיו אתם צריכים להבין שכרגע זה לא יקרה,ובחגים סביר להניח שלא תיפגשו
    אני יודע שזה קשה לך אבל גם לה זה קשה,אתה צריך להבין גם אותה אני בטוח שהיא גם רוצה לפגוש אותך
    חכה אחרי החגים,אני בטוח שזה יפתר
    אני יודע זה בול מה שהיא אומרת, אבל הקטע ששלוש פעמים היא שמה בי תקוות שנתראה ובסוף ביטלה, ולמרות שהיא לא אשמה בא לי להתפוצץ כבר. זה כמו ילד קטן שמסתובב בחנות ממתקים ולא יכול לקנות כלום.
    פשוט יש לה הרבה אחריות, של בית ואחיינית לטפל בה, היא לא כמו כל החברות של החברים שלי שאין להם מחויבויות.. כזה באסה.

משתמש ותיק האוואטר של Frenzy
    שם פרטי
    שפיץ
    לייקים
    35
    נקודות
    1,483

לא קראתי הכל אבל אני יכול להגיד לך דבר אחד.
    למה בכוח??
    לא סוף העולם להיות רווק, שזה לפחות יהיה שווה את זה

מעצב גראפי לכל מטרה.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

חחח מכיר את זה, יש את הבנות האלה שהן חזקות בדיבורים ולא במעשים, אני סיימתי קשר של 3 שנים בגלל זה.
    שמע לי אני אהיה איתך ישיר אל תיפגע, הבחורה שמה עליך זין, אני לא מצדיק אותה אבל יכול להיות שהיא באמת אהבה או עדיין אוהבת כפי שאתה מתאר אבל אתה גם ציינת שאתם לא מתראים הרבה, יכול להיות שזה מפריע לה והיא יכול להיות שרועה בשדות של אחרים לאור כל הביטולים האלה, אני לא אומר שזה נכון אני רק מעלה השערה, שמע לי תעזוב אותה, גם אם תעשה איתה שיחת הבהרה תמיד היא תהיה חזקה בהבטחות ובדיבורים אבל במבחן התוצאה הראשונה שום דבר לא באמת ישתנה.
    אתה סה"כ בן 18-21 אתה תחליף עוד 20 בנות עד שתתחתן, תפגע בהרבה ותיפגע בהרבה, אין מה לעשות זו דרך החיים.
    אני יודע שזה קשה לחתוך אחרי הרבה זמן אבל תראה אותי לדוגמה, אני לקח לי כמעט שנה ומשהו לחתוך כי התכחשתי לעצמי שזה כן זה והאמנתי שמשהו ישתנה אבל בן אדם לא משתנה, ואם הוא לא משתנה וזה לא מתאים לך סביר להניח שזה לא זה, לא צריך לחפור ולהוציא מים מהאבן, באמת תמשיך הלאה, בסוף תמצא את מי שתתאים לך.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    בום צ'קלאקה
    לייקים
    49
    נקודות
    93
    משפט מחץ
    אימונים תמיד מביאים תוצאות

תעזוב אותה עכשיו
    איגרוף תאילנדי + קיקבוקס + mma עוד מעט + Street workout
    3/7 אימונים בשבוע

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אתה רואה? כבר שתי אנשים שחוו את זה אומרים לך לחתוך..
    אני יודע שזה קשה, ואני יודע שהיא ממלאה אותך בהבטחות והיא נשמעת אמינה..אבל מתוך 5 הבטחות שאתם תתראו אתה תראה אותה פעם אחת מתוכם..ואם היא באמת באמת באמת הייתה רוצה להפגש איתך אז היא הייתה עושה הכל כדי להפגש איתך ולא מבטלת.

ואת זה למדתי בצבא
    כשרוצים משהו...מאד...עושים הכל כדי להשיג אותו. הכל.

מנהלי פורומים
    שם פרטי
    ירדן
    לייקים
    201
    נקודות
    40
    משפט מחץ
    אהבה היא כמו שעון חול הלב מתמלא - בזמן שהמוח מתרוקן

אז הינה אני לא יגיד לו לחתוך את הקשר ... (;
    טוב אבל גם אי אפשר לא להסכים אם חלק מהדברים שאמרתם פה ובגלל זה כן להיפרד .
    אבל אני גם יותר בעד שתחכה ותראה .. קודם כל אנחנו נשים ויש לנו הרבה מצבי רוח חחחח
    ואנחנו עצלניות .. במיוחד אני חח , אבל מצד שני אם אתם ממש אוהבים אחד את השני
    אז זה מוזר שהיא לא באה בשבילך היא חייבת קצת לפנות זמן ולבוא!!!
    תחכה ... לא קורה שום דבר קח אותה לשיחה תסביר לה מה אתה מרגיש
    תתחיל להרגיש שהיא משחקת משחקים , תיפרד ממנה וזהו .. בתכלס
    זאת החלטה שלך , אני מרגישה שאתה לא רוצה ושאתה בטח חושב שטועים כאן
    אז אל תעשה את זה בגלל שאנשים אומרים .. תעשה מה שאתה מרגיש וחושב אבל קודם כל תבדוק!

לייקים
    23
    נקודות
    50

אני אחכה קצת, נראה לאן זה יזרום הקשר ואז נקבל החלטה שקולה.

תודה רבה לכם

ילד בן 10 שמנהל את דיבורים האוואטר של Silver
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    120
    נקודות
    1,555

שמתי לב שעזרנו לך כבר , אבל ממש משעמם לי אז אני אפרוק קצת מהלב וגם ינסה לעזור לך.
    העניין הוא שקראתי את מה שכתבתה 3 פעמים , אני מתגייס בנובמבר לשייטת 3 , והיציאות שם ממש קשות 21 בסיס 3 בבית או אפילו יכול להגיע ל28.
    ישלי חברה שאני מאוד אוהב שהיא כול החיים שלי , אני מקווה שגם זה מה שהיא חושבת עלי , בתכלס לדעתי כול קשר נהרס בצבא עד שכמה זוגות הוכיחו לי שלא בדרך מיוחדת.
    אני אישית גם פוחד שיהיה לי קטע כמו אצלך , שהיא לא תפגש איתי בהזדמניות הנדירות שיהיו לי , זה יעצבן אותי בצורה מטורפת.
    לדעתי אתה צריך לדבר איתה לקבוע איתה פגישה בהפתעה , ולדבר איתה על זה להסביר לה ואולי היא תמיד , תמיד להגיד אמת בפנים ולפרק את המטען ולהוציא רגשות זה עוזר נשים חולות על הבולשיט הזה. אני בטוח שהיא תבין.
    אבל אני לא כזה , אני בנאדם חרא מודה , אני לא הולך בדרך הקלה אף פעם , היו לי מלא בעיות עם חברה שלי שרק בדרך הזאת פתרתי אותם.
    "אל תשנה את השחקנית אלא תשחק את המשחק שלה" תיתן לה את התקווה שהיא מביא לך ומאכזבת אותך , תנסה לגרום לה להרגיש את מה שאתה מרגיש , ואם תצליח היא תתחרפן ! מבטיח והיא זאת שתבוא לדבר איתך , ובוום היא תפרוק תרגשות ואתה לא צריך לבקש סליחה אתה צריך להסביר לה שזה בדיוק מה שהיא הייתה עושה לך , והיא עוד יותר תבין אותך והיא עוד יותר תעריך ותרוץ והיא תעשה הכול כדי להיפגש איתך.
    בקיצור מקווה שעוד איכשהו עזרתי בכול זאת :]
    CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
    CR7 + REAL MADRID = GAY

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

קודם כל אנחנו נשים ויש לנו הרבה מצבי רוח חחחח
    ואנחנו עצלניות ..
    Yarden, גם גברים הם עם של מצבי רוח, נו אז מה?
    כמו שאנחנו יודעים לפנות את הלוז שלנו בשביל הבחורות שלנו, אנחנו מצפים לאותה ההתנהגות חזרה. אם זה לא קורה...אז שתלך כוסעמק

לייקים
    23
    נקודות
    50

Silver ו rodney תודה על התגובות..

אז היא עשתה אצלי שבת השבת, ופשוט היה מושלם. לא נפרדנו לרגע אחד, אני פשוט אוהב אותה

היה לנו סיכום כזה, שלא משנה מה בחיים לא יהיה מצב שלא ניפגש יותר משבועיים. עם הצבא ועם הכל. ועומדים בזה,
    בקיצור יהיה בסדר.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect