ITT - my jaw gets mired.
מת ש56565 וSPQR יראו את זה ויזילו ריר. THIS GONNA MAKE U CRY PHAGGOTS
וזה בתקופת מסה!!! שעולים באחוזי שומן!!! אני כרגע על 14 אחוז שומן (לפני שהתחלתי הייתי על 13-12), לבנאדם הממוצע יש פוטטו פייס כבד על אחוז שומן שכזה.
תנסו לדמיין מה יהיה שם בתקופת החיטוב אחרי שאסיים לטחון כמו שמן מסריח, איי איי איי שלמות, שהייתי שחיף רצח בתיכון מה שהציל אותי הייתה הלסת שלי, הייתי על אחוז שומן מאוד נמוך והיא נראיתה כאילו פיסלו אותה לפי הנחיות של שלמותכמובן שלא ברמה של בראד פיט וכל אלה הקיצוניים אבל הם עשו ניתוחים, אני לא
מה שכן יש לי סנטר די ממוצע אבל על הזין שלי, כל הוא לא נסוג כמו גועל נפש אין לי בעיה..אפילו לבראד פיט וג'וני דאפ יש סנטר רגיל ולא בולט מדי והלסת שלהם מאזנת את זה. אם היה לי לסת רגילה הייתי מכוער
אה ואני יודע שיש לי אי סימטריה בלסת - והאנשים הכי יפים הוכחו כאי סימטריים (דויד גנדי בינהם - דוגמן מוביל של דולצ'ה גבאנה)! U MAD? YEAH U MAD!!!
WITNESS THE AESTHETICS BRAHS
565656 PEPPER YOUR ANGUS
BROAD SQUARE JAW=HIGH TESTOSTERONE, AESTHETIC, STRONG, MASCULINE
NARROW ROUND OVAL AND WEAK JAW=FEMINIE, LOW T, PHAGGOT LONG FACED LOOK
חכו לחיטוב זה עוד כלום זה נחשב RECESSED JAW לעומת מה שיש לי באמת מתחת למעט שומנים שהצטברו לי בצוואר (יש לי חרא גנטיקה מבחינת שומנים והצוואר שלי צובר את כל השומנים כוס רבאק, זה למה אני מנסה לעלות הכי נקי שיש אבל אי אפשר לברוח מהשומנים)
אבל עדיין יותר טוב מרוב מוחץ של האכלוסיה ועצם עדיין בולטת
אה ונולדתי ככה BRAHS בלי שום תרגילי לסת של 556565 הכובע החרטטן זה הכל הגנטיקההההההההההההההה
ולצורך השוואה...ככה נראות לסתות של רוב האכלוסיה:
וככה נראית לסת מסיבית של טום קרוז (עשה ניתוח..)
יאללה רק לפתח גוף ואברקרומבי קורא לי
56565565 תגיב בבקשה![]()

כמובן שלא ברמה של בראד פיט וכל אלה הקיצוניים אבל הם עשו ניתוחים, אני לא