העולם המערבי הם חבורה של נקבות, פוסיז שאין להם כבוד לעצמם שנתנו לנשים את כל הכוח.
נשים פעם - לא פותחות תפה, לא עושות פוזות, מבשלות, מנקות, מגהצות, עושות כביסה, לא מתערבות בעניינים שלא שלהן, שומרות על הגוף שלהן ולא משמינות כמו גועל נפש, מטפחות את עצמן, מתלבשות יפה, עושות סקס כשאתה רוצה ולא כשהיא רוצה כי אין לה זכות בחירה, מורידות שיערות, אם למישי היה 5-10 קילו עודף משקל היו אומרים לה "תורידי במשקל מיד אחרת אף אחד לא ירצה אותך" (תשאלו את סבא וסבתא שלכם אם אתם לא מאמינים לי), לא עונות כשאתה צועק עליהן וכו'..
המקום שלהן היה במיטה, במטבח ועם הילדים. כמו שצריך להיות.
חחחח היום? המצב התהפך!!
נשים היום - מזיינות תשכל, יש להן יותר מדי כוח, כונפה שמנה דורשת אחד שנראה כמו דוגמן פיטנס ומקבלת כזה לפחות 10 פעמים בחיים, היום אם אתה שמן אף אחת לא תרצה אותך בזמן שיש שמנות שמזיינות דוגמנים, מתלבשות כמו חרא, לא מורידות שיערות, משמינות אחרי חתונה, עושות פוזות, לא יודעות לבשל (וגם אם כן הגבר יעשה את זה), צועקות על גברים, מרביצות לגברים!! גורמות לגבר לעמוד על הברכיים אחרי שהן מרביצות לו, יושבות בבית ורק אוכלות מחרבנות ומשמינות בזמן שהגבר עובד ב3 עבודות, אחרי גירושין הגבר צריך לשלם מזונות של 250 אלף דולר לשנה (כן כן זה המספר, חפשו בגוגל אם אתם לא מאמינים), יש זוגות שכבר 5 שנים לא ראו סקס..
חחחח צריך להיות טמבל גמור...אבל גמור..כדי להתחתן בעולם המערבי..אם אני "יתחתן" אם אי פעם זה יהיה עם שפחה מתאילנד או מאיזה SHITHOLE שתעשה בשבילי הכל ותעריץ אותי והמילה שלי יהיה חוק. אם אני אקבע שהיא צריכה לרדת על 4 ברחוב, היא תעשה את זה. ולא תשמין כמו פרה.
או שאני פשוט אתאסלם. למוסלמים יש תרבות נורמלית שלגבר יש מילה בבית ולא תרבות של פוסיז שהגבר עושה הכל כדי לרצות את האישה. המוסלמים היו חכמים וידעו שהפמניזם ישתלט על העולם, לכן הם מנעו ממנו להכנס אל התרבות שלהם כי ידעו מה זה כשיש לאישה כוח. זה למה הם פוליגמיים (נשואים לכמה נשים) והופכים למעצמה עם הזמן, בזמן הטמבלים המונוגמיים קורסים תחת הפמניזם והשפוטים של הנשים.
למה לא נולדנו כמה עשרות שנים לפני...
זה מה שנקרא אישה, לא הגועל נפש שיש היום.
going gay is the only way.
תלמדו, זה גבר. לא הפוסיז שיש היום שמעודדים את הפמניזם המגעיל הזה, לעבוד כל החיים בשביל לרצות אישה שמשמינהלעבדים הכושים בארה''ב היו חיים יותר טובים ויותר זכויות משל הגבר הממוצע בעולם המערבי
מה דעתכם? האם צריך להשמיד את הפמניזם? האם האסלאם צריך לשלוט בעולם וכך הפמניזם יעלם? האם הנשים של פעם באמת מתעלות על הנשים של היום? האם האישה צריכה להיות במטבח ובמיטה?

לעבדים הכושים בארה''ב היו חיים יותר טובים ויותר זכויות משל הגבר הממוצע בעולם המערבי