חג שמח לחברי בפורום
בשעה טובה החלפתי מחשב , אבל אני נתקל בבעיה ואני צריך עד שאני מתייצב להפעיל 2 מערכות WIN7 כל אחת על HD נפרד
איך אנ עושה את זה, כך שבזמן ההתחלה אני אבחר מאיפה לעבוד
אשמח לסיוע דחוף
בברכה![]()
חג שמח לחברי בפורום
בשעה טובה החלפתי מחשב , אבל אני נתקל בבעיה ואני צריך עד שאני מתייצב להפעיל 2 מערכות WIN7 כל אחת על HD נפרד
איך אנ עושה את זה, כך שבזמן ההתחלה אני אבחר מאיפה לעבוד
אשמח לסיוע דחוף
בברכה![]()
|
|
אתה לא חייב להפריד אותם בין הקשיחים, אתה יכול פשוט להכין 2 מחיצות ועליהם להתקין את המערכות, זה מאוד פשוט.
אם אתה רוצה דווקה לפצל אותם בין שני הקשיחים, אותו הדבר אתה מכין בכל קשיח 2 מחיצות אחת למערכת והשנייה לאחסון.
את שני אלו אתה מבצעה באמצע התקנת מערכת ההפעלה, והאם אתה מתקין את 2 המערכות על כונן SSD ?
מחשב נייד פשוט מבוסס I3 לעבודה משרדית
theone89 ידידי תודההתגברתי על הנושא של הפעלת 2 מערכות הפעלה בעזרת תוכנהESYBCD וזה נתןלי פנל בחיר ה, אבל פתאום שמתילב כיאני לא יכול לבחור מצב של מצב בטוח במקשF8 שמצויין להפעילו --האם יש לך עצה ופיתרון איך להפעיל מצב בטוח . בברכה
![]()
שלום,
בגלל שעשית Dual boot אתה לא תוכל להגיע ל Boot Menu לפני בחירה של מ"ה לטעינה.
מה שאתה צריך לעשות זה:
כשהוא שואל אותך איזה מ"ה להעלות אתה בוחר במ"ה הרצויה לוחץ אנטר ולאחר מכן ישר ללחוץ F8.
בברכה,
דוד סנדלר.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
easybcd יוצר המון בעיות כי הוא עושה שינויים שהמערכת הפעלה לא עושה.
נסה לבטל את אחת מהמערכות הפעלה ולהשאר רק עם אחת
קליק ימני על המחשב שלי מאפיינים> הגדרות מערכת מתקדמות> גש ללשונית האחרונה ושם תבחר רק באותה מערכת הפעלה
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
ניסים ידידי תודהאבל אני צריך בשלב הזה את 2 הנערכות עד שאני יעביר את כל החומרים שלי במיוחד בדוא"ל אז איך פותרים הבעיה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מצטער אחי לא מכיר פיתרון אחר.
http://support.microsoft.com/kb/289022/he
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 04-04-2013 בשעה 01:02.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות