הפתיחה הגדולה ב 31.3 בשעה 2~4

שלום וברוכים הבאים לספיישל אמיו וזה לא סתם אמיו מיוחד כמו כולם, ותכף תראו למה קוראים לו ככה ולמה הוא Old edition .
אני משחק אמיו מזה 13 שנים בשרתי חול ושרתי ישראל הישנים איפה שיש אתגר עם אקספי נמוך מאוד ודרופ נמוך, והכי חשוב בלי קומבינות ושטויות של חניות וסטים פלוס הכל וכל מה שעושים בישביל כסף אמיתי.
ואני החלטתי עם כול הניסיון שלי והרעיונות שלי לתת לכם את המקסימום אתגר והנאה בלי באגים ולאגים ושטויות בחינם!! ,No sets 13+all ככה שכולם שווי כוחות וכולם ישיגו הכל בעצמם ולא בעוצמת הכסף כמו בכל האמיו האחרים, הכי חשוב שאין דברים שנופלים לכם +8+9 כול שניה מלבבות ושטויות תבואו לחוות אמיו באמת קשה ולא אמיו שאחרי שבוע יהיה למישהו 20 ריסטים וסט הכי חזק בגלל הכסף לא בגלל שהשיג.
אני גאה לומר לכם שהבעלים בעצמם יהיו לצידכם ולא יהיו GMS מעצבנים ולא יהיו קומבינות ואנחנו נעשה לכם איוונטים בעצמנו !!
אז נעבור לפרטי השרת:

צוות טכני והנהלה רמה גבוהה.
מי שישרת אותכם אני מזכיר זה רק הבעלים עצמם ! הכול בפיקוח.

פתיחת השרת העילאי והמשובח !! תיהיה ב31.3 ב2~4 בצהריים !!, להיות מוכנים ומזומנים ההרשמה תיהיה זמינה ב12 בלילה עוד היום!!

אתר ופורום מצויינים הכל מאובטח ומאוחסן! כולל השרת

Server Details:

Site : Specialmu.no-ip.biz

Season : 1.0N The Legend

Exp: 10x

Drop: 30%

Reset level : 400

Spots: Very Hard

Shops: Very Hard
בחנויות הרגילות שיקויים קטנים בינוניים גדולים חצים ועוד כאלה..

Points per level: 5 Dw/Dk/Elf
After Marlon : 6
MG/DL 7

Max points : 32767

אתגר IS: ON

חווית המשחק עם אתגר עולמי שלכל דבר יש ערך כמו שצריך להיות!, וחווית החוקים הישנים ובאתגר שאין בימינו. בואו לראות כמה שהאמיו שווה את הזמן שלכם.

מחכים לכם המון הפתעות !!!

סקייפ שלי :Haydan_casias שם במשחק : Holy-Angel מאז ומתמיד Since 2000 !!

תודה רבה לקהילה
צוות Special-Mu

אתר, הורדות , וההרשמה תוכלו למצוא לקראת הפתיחה!