קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] מהו ביטחון עצמי? כיצד תשיג ביטחון עצמי? - נקודה למחשבה השבוע
    על ידי boris02 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-03-2013, 14:48
  2. [ייעוץ] שיפור ביטחון עצמי
    על ידי NaDavWeinGold בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 32
    הודעה אחרונה: 17-03-2012, 16:10
  3. משהו נחמד שמרא כמה ביטחון עצמי יכולה לשנות
    על ידי black tear בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 00:05
  4. בעיית ביטחון עצמי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 04:48
  5. חסר לך ביטחון עצמי? הנה כמה עצות
    על ידי יעל בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 13-12-2005, 15:58
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 25

ביטחון עצמי על ידי שיפור דימוי עצמי, ערך עצמי - נקודה למחשבה השבוע

ברירת מחדל ביטחון עצמי על ידי שיפור דימוי עצמי, ערך עצמי - נקודה למחשבה השבוע

השגת ביטחון עצמי נעשית בכמה דרכים. על ידי הפגת והתמודדות מלאה עם תחושות החוסר ביטחון שקיימות אצלך במקומות בהם אתה מרגיש נחות וגרוע, אלו המקומות בהם אתה צריך להיות תותח אמיתי. זה עוד חלק שישלים לך את הפאזל להשגת הביטחון העצמי. לכל אחד שאנו רואים בסביבתנו יש ערך עצמי מסוים.
    כדאי מאוד לדעת לקרוא את האנשים מסביבך ולדעת מה הערך של כל אחד מהם וזה בדיוק מה שאתה הולך לקרוא עוד רגע.

הגדרה כללית לצורך הבנת ההבדל בין כל אחת מן ההגדרות הבאות:

דימוי עצמי
    ; הוא מושג רב ממדי המכיל בתוכו את התכונות והדימויים שהאדם מייחס לעצמו.
    המונח מתייחס להיבטים שונים בחיי הפרט: דימוי אישי (תכונות אופי), מוסרי, גופני, משפחתי, חברתי, אקדמי ועוד. מושג זה עונה על שאלות כמו, "מה אתה חושב שחבריך לספסל הלימודים חושבים עליך?" "מה אתה חושב שחושבים עליך בעבודה?" הדימוי העצמי מתחיל להתפתח בגיל הילדות המוקדמת ומושפע מאוד מדמויות שנתפסות בעיני הילד כדמויות סמכות (הורים, קרובי משפחה אחרים משמעותיים, מחנכים וכדומה). דימוי זה ממשיך להתפתח ומגיע לשיאו בגיל ההתבגרות וכן יכול להשתנות גם בהמשך החיים הבוגרים.

הערכה עצמית / ערך עצמי ; הוא הרושם או חוות הדעת שיש לאדם על עצמו. תפיסה זו עשויה להתבסס על אישיותו וכישוריו של הפרט, על זיכרונות העבר ועל תפישת האני או התחושה העצמית.

הדרך הטובה ביותר כדי לגלות את הערך של אדם היא לזהות על פי הפעולות שלו מה הניע אותו כדי לבצע זאת.
    דירוג הערך הולך לפי מספרים: 6, 7, 8 ו-9 10 (תשע ועשר נמצאים יחד באותו דירוג).

אדם שמזוהה עם המספר 6, הוא אדם של תחנונים בעיקר. הוא יודע לבקש ולהתחנן כל כך יפה שלפעמים קשה לסרב רק כדי לא להעליב אותו. היא יעשה הכל כדי שיקבלו אותו בסביבתו, רק בגלל שאין לו הרבה מה להציע הוא מנסה להשיג ערך עצמי מאנשים אחרים בעלי ערך גבוה משלו.

איך תזהה אדם כזה? הבחורים בדירוג 6 הם אלו שמשלמים באופן כמעט קבוע על דברים מסוימים כדי שיסתכלו עליהם אחרת. כמו אלו שקונים משקאות לנשים בבר, נשים שאינם מכירים. זו אחת מטעויות רבות שבחורים עושים כאשר הם מציעים משקה לבחורה כדי לגרום לה להישאר ולהרגיש מחויבת לשוחח איתך. כמובן אין שום כל בעיה לקנות משקה לבחורה שאתה כבר מכיר ויצא לכם לדבר כבר בעבר לא מעט. קניית משקה לבחורה שהרגע רק הכרת אומרת לה באופן לא מודע "אני בחור לא מעניין או מושך מידי כדי שתבלי איתי, אז אני קונה לך משקה בתקווה שזה מה שישחד אותך להישאר איתי. אחרת תרגישי רגשות אשם אם תעזבי."
    למה לעזאזל ירצה בחור כלשהו לצאת עם בחורה רק בגלל שהיא מרגישה חייבת לו באיזושהי צורה?
    אם כבר אתה מבלה איתה, זה צריך להיות כיף ומשעשע ולא כי כפו עליה את הדבר.
    כבר מהתחלת השיחה לאחר קניית המשקה הורדת לעצמך נקודות אצל הבחורה, ותסומן אצלה בתור בחור בעל ביטחון נמוך על ידי הפעולה הזו. מיותר לציין שהמשיכה אליה תשאף לאפס. אף בחורה לא רוצה לצאת עם גבר שנותן לפחדים שלו לשלוט בו ומצטייר בתור גבר כנוע.

אדם שמזוהה עם המספר 7, הוא אדם בעל דינמיקה לוחמנית, כלומר אגרסיבי. אלו בעלי דינמיקה זו לא ירגישו בעלי ערך גבוה כמו שאר האנשים בסביבתם, ויעשו כל מה שיוכלו להוריד את ערכם של האחרים כך שיהיו מתחתם. במקום לעלות את הערך העצמי שלהם הם מורידים את זה של האחרים. הם נורא אגרסיביים, ידועים כאנשים שמדברים בחוסר כבוד, מקללים וקולניים במה שהם עושים. אלו חבר'ה שכדאי להימנע מלהיתקל בהם לתוך עימות או וויכוח מסוים, כי מהר מאוד תבינו שהמחלה "פרה משוגעת" היא לא רק מחלה של בעלי חיים.

אדם שמזוהה עם המספר 8, מטבעם הם אנשים תחרותיים במיוחד. הם ירגישו טוב עם עצמם רק אם יצליחו לעלות על פני הערך של כל אחד אחר בסביבתם. אם מישהו בסביבתו נראה לו מעל 8, הוא יאתגר אותו לתחרות כלשהי שבה יוכל להביס אותו ולהוכיח לכולם את עליונותו. זה מתחיל מירידות מילוליות כדי להמשיך ולהתגרות בך עד שתחליט שאתה מוכן להתחרות בו.

אחרונים חביבים אלו 9 ו-10, לאנשים מהדירוג הזה יש מה שנקרה דינמיקה שיתופית - הם מקבלים ערך עצמי גבוה יותר מסביבתם כאשר הם מעודדים את האחרים ומעלים לאחרים את הערך העצמי ובו גם משפרים את הדימוי העצמי של הסובבים אותם. הם מרגישים טוב יותר כשהם יודעים שהם עזרו לאדם אחר בסביבתם. קל מאוד לזהות אנשים בדירוג הזה כי הם באופן קבוע גורמים לאנשים בסביבתם להרגיש טוב עם עצמם, תמיד יודעים לומר דברים חיוביים לגבי אנשים, ובעיקר מוציאים רק את התכונות החיוביות שבהם. זה סוג הגבר שנשים יראו בתור מושך להפליא באופן יוצא דופן.

בטח אתם שואלים למה 6,7,8 בנפרד כאשר 9 ו-10 יחד? התשובה לכך פשוטה, כשאנו רואים את עצמנו בתור 9 אנו יודעים שיש לנו מקום להשתפר, עדיין לא הגענו לטופ שבטופ. נמשיך לשפר את עצמנו עוד ועוד. אך אם אנחנו רואים את עצמנו בתור 10, נמנע מעצמנו להשתפר ולהגדיל את ניסיוננו. אם תפסיק להשתפר ולהרחיב את ניסיונך, תהיה פחות מושך מול הסביבה שלך. זה בסדר לחשוב שכל מי שמסביבך הוא 10, אבל יותר חשוב מכך הוא לדגול בקביעות בשיפור הערך העצמי שלך.

למה כל אחד מהם מתנהג כך? בגלל שזה מגיע ממקום של פיצוי על משהו שהיית - ביישן, חלש, בעל מזג חם/קר, לא מושך. כל אדם שירגיש באחד מאלה ישנה את עצמו מקצה אחד לקצה אחר לגמרי. זהו סוג של שגעון שהאדם עובר אשר מונע ממנו לפתור את הבעיה הזאת ולהתמודד עם חוסר הביטחון שלו. להפך, הוא מחמיר את המצב. לפעמים נצטרך להתמודד עם הפחדים שלנו, אחרת הם אלו שישלטו בהחלטות שנבצע וזה מה שאנשים ללא ביטחון עצמי עושים. במקום זאת, כדאי לגלות ממה נובע חוסר הביטחון העצמי, ועם התובנה החדשה הזו אפשר יהיה לפתור את הבעיה בקלות רבה יותר מבלי לקפוץ לקצה האחר ולהתחמק מלהתמודד עם זה.

כיצד נתנהג עם כל אחד מהאנשים האלו? איך נתייחס לאדם בדירוג 6,7,8 או 9 ו-10 ? השלב הראשון הוא ברור מאיליו - קודם כל חשוב להבין מה הניע את הבנאדם במעשה שלו, מה בדיוק הם רצו להשיג במעשה זה, לאחר מכן יהיה אפשר לדעת היכן הוא מתברג. עכשיו יהיה לך קל יותר לדעת איך להתייחס אליהם כך שתוכל להעלות את ערכם העצמי יחד עם הערך העצמי שלך.

נגיד והסקת שהאדם מולך הוא 6, מה בדיוק 6 רוצה? הוא רוצה שיקבלו אותו. מה בדיוק תעשה? כמובן, תקבל אותו כמו שהוא. תן לו להרגיש טוב איתך משהו בין השורות "אתה יודע מה? אתה נראה לי דווקא ממש מגניב. כיף איתך."

עם אחד שהוא 7 יהיה קשה יותר להתמודד מכפי שנראה עם 6. הם צריכים להרגיש חזקים על ידי הצגת כבוד אליהם. הם רוצים להתקבל על פני הסביבה שלהם, כי גם הם היו 6 פעם אבל עכשיו הם יותר אגרסיביים ובגלל זה הסביבה מעריכה אותם יותר. שימוש בכוח, הדינמיקה הלוחמנית שאימצו, גורמת להם לשכוח את אותו הגבר 6 החלש,מלך התחנונים, שהיו.
    מומלץ מאוד לא להשתמש באלימות כלשהי כלפיהם, הם נורא אגרסיביים. במקום זאת נסו להוקיר להם כבוד בכל פעם. לא תמיד יהיה כיף לדבר איתם, הם הכי אמיתיים, אז נא לא לצחוק על האישיות שלהם אחרת זה יגרר למלחמה בין-אישית. הם רוצים שיכבדו אותם על היותם בעלי הכוח. ההפך, הם אנשים נורא פחדנים ולפעמים גם חסרי ביטחון. הם חושבים שהם החזקים מכל בגלל המחשבה שהגיעו לטופ שבטופ בדירוג. כדי להרגיש שהגיעו הכי גבוה שהם יכולים, הם מרשים לעצמם לרדת על אנשים אחרים שנראים להם מעליהם. כך הם גורמים לעצמך להתעלות על אחרים.
    בדרך כלל כאשר תסיק שאדם הוא 7, כל מה שעליך לעשות כדי לגרום לו להרגיש מכובד על ידך הוא להגיב בצורה חיובית על מה שהוא אומר. זה דבר שולי, אבל אפקטיבי לגמרי בפעם הבאה שתגלה אחד כזה פשוט תאמר לו "אתה יודע, לא הרבה אנשים אומרים את מה שהם חושבים באמת ואני נורא מעריך אותך על זה שאתה אמיתי. רק בגלל זה אני מכבד אותך."
    זוהי טיפת כבוד שנראית מהעין שלך, אבל מהעין שלו מדובר על כבוד הדדי שיגיע אליך בהמשך. בדרך כלל 7 הוא מסוג האנשים שהכי קשה להתמודד איתם עצם הסיבה להיותם אגרסיבים לעתים מסוימים. תראה לו קצת כבוד, והוא יהפוך לבנאדם אחר לגמרי לידך. אם אתה תצטייר לידו כאדם בעל ערך גבוה יותר 9 או 10 הוא יחשוב שאתה בעצם עוזר להשתפר והופך אותו להיות גבוה כמוך גם כן. מעכשיו ואילך השגת לך חבר שיעזור לך בעת צרה.

דינמיקה תחרותית היא מה שאנשי 8 משדרים, הם כל פעם רוצים לנצח בכל מה שהם עושים. אחרי שהרגישו 7 והרגישו את הכוח שלהם ליד בחורים אחרים, הם הופכים להיות תחרותיים. הם ירגישו שהם חייבים לנצח תמיד. הם לא רוצים להפסיד. אם כך כיצד להתנהג עם 8? בדיוק כמו שהם רוצים. אבל איך לגרום להם לנצח מבלי להצטייר כמפסידן ולהוריד את הערך העצמי שלך מול כולם?
    כל שעליך לעשות הוא לגרום לו כבר מהתחלה להיתפס מולך כאדם רב ערך. תראה לו קצת כבוד, קצת הערצה על הכוח שלו, תרמוז לו כמה גדולים הדברים שהוא השיג. אם הוא ירגיש כי אתה מאיים עליו, הוא יהפוך בחזרה להיות 7 ויהיה אפילו גרוע ממה שהיה. אם תצליח במטרה ותיתן לו להאמין שהוא באמת בר מזל במה שהשיג בחייו, תביא לחברות ביניכם להיות בעלת אנרגיות חיוביות והיא יפסיק להתחרות מולך. עם הזמן הוא גם יהפוך להיות 9 או 10.

ולסיום תוכל לזהות אנשים שהם 9 או 10 על פי הצורה בה הם גורמים לך להרגיש טוב עם עצמך לידם. תגמול להם בחזרה, תחזיר להם באותו מטבע, גם אתה וגם הם יהיו אסירי תודה.

לאורך זמן תגלה איך היכולת לפענח ולגלות את ההבדלים הרבים בין האנשים תעזור לך לאזן את האישיות שלך עם אנשים ספציפיים מה שיוביל אותך להיות אדם מקסים להפליא. ברגע שתצליח להבין זאת, תוכל לשלוט בביטחון העצמי שלך עוד יותר אודות לעזרה שאתה נותן לאנשים סביבך המרגישים חזקים ומלאים בביטחון עצמי לידך. ברגע שתמלא את חייהם של אנשים אחרים, הם יתחילו לעקוב אחריך ומהר מאוד יחשיבו אותך בתור אדם בעל יכולת להוביל. אדם כזה הוא בעל יתרונות רבים שיכולים לעזור בכל דבר שיעשה בחיים אם זה קידום בעבודה, בסביבת החברים ובמיוחד עם נשים.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מדהים, כל הכבוד לך יכריש!!

אחרונים חביבים אלו 9 ו-10, לאנשים מהדירוג הזה יש מה שנקרה דינמיקה שיתופית - הם מקבלים ערך עצמי גבוה יותר מסביבתם כאשר הם מעודדים את האחרים ומעלים לאחרים את הערך העצמי ובו גם משפרים את הדימוי העצמי של הסובבים אותם. הם מרגישים טוב יותר כשהם יודעים שהם עזרו לאדם אחר בסביבתם. קל מאוד לזהות אנשים בדירוג הזה כי הם באופן קבוע גורמים לאנשים בסביבתם להרגיש טוב עם עצמם, תמיד יודעים לומר דברים חיוביים לגבי אנשים, ובעיקר מוציאים רק את התכונות החיוביות שבהם. זה סוג הגבר שנשים יראו בתור מושך להפליא באופן יוצא דופן.
    אהבתי את זה בטירוף, ואני מקווה מאד שבסופו של דבר כל הגברברים שנכנסים לפורום הזה יפנימו את הפיסקה הזאת וילמדו איך להתנהג כמו גברים.

האמת, שיש קצת בעיה בסוג כזה של התנהגות, יש כאלה שמפרשים התנהגות כזאת קצת רכרוכית, אפילו נשים לפעמים חושבות שגברים שיותר מידי נחמדים ומפרגנים הם קצת גייז כאלה, אנשים שמפחדים להתווכח כדי לא לצאת חלשים בעסק..
    אין מה לעשות, לפעמים צריך להראות אסרטיביות, להתווכח ואפילו להיות חוצפן במידה...אני אוהב לקרוא לזה להיות "פלפל" חחח אף אחד לא אוהב אנשים שיותר מידי רחמניים..זה קצת מציק.

כל הכבוד לך! וזה מדריך שהולך ישירות ללינקייה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 02-04-2013 בשעה 16:22.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אני ממש אוהב את הדרך שבה אתה מסתכל על זה
    אבל עדיין לא הבנתי
    אני רואה את עצמי בתור 8 למען האמת. יש לי ערך עצמי די גבוה, אבל כשאני רואה שעוקפים אותי אני מתחיל להשתגע
    אז כדי להפוך ל9-10 מה שאני צריך לעשות זה לפרגן לאלה שעוקפים אותי?

כאילו
    איך אני תכלס הופך ל9-10? (ואני מסכים עם מה שרודני אמר)

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זה דיי פשוט נוקיה.
    קח לדוגמא את הסיטואציה הבאה -
    אתה קונה חולצה של אדידס ב100 שקל, ואז אתה בא לחבר שלך ועושה לו "שמע בן אדם, קניתי תחולצה הזאת ב100 שקל אחי! זה מציאה אחושרמוטה!" וכולך מתלהב ונרגש ואתה מצפה שהוא יגיד לך "ואי אחי, סחתיין! באמת אחלה של קנייה!" ומה שבתכלס קורה זה שחבר שלך עושה לך "בואנה יאהבל, אחשלי קנה אותה ב60 שקל אתמול בXXX".
    מפה ישך 2 אופציות איך להגיב -
    1- "לא איפה יגנוב, נראה לך אני פרייאר?? התכוונתי שקניתי את החולצה הזאת ועוד מכנס אחד ב100 שקל!" ובעצם לשקר כדי לא לצאת "פרייאר" בעיניו, זאת אומרת שהחבר שלך מנסה להוריד לך את האגו ואת ההתלהבות, אז אתה בעצם משקר כדי להחזיר את עצמך למסלול ואת האגו שלך למקום.

אפשרות 2- "וואלה באמת ב60? סחתיין על אחיך! הייתי צריך לדבר איתו לפני שקניתי את זה, אה? חחח" ואז בעצם אתה לא נותן לחבר שלך את הפריבלגיה להוציא אותך קטן, אתה בעצם זורם איתו. מה שהוא יענה לך זה בערך "חח כן, פעם הבאה תרים טלפון..אבל לא נורא, חולצה בת זונה תאמת!".

הבנתוס גבר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

תודה רבה אחלה מאמר. למדתי קצת על עצמי ועל חברים שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

מעורר מחשבות בהחלט.
    לא הבנתי למה מדרגים מ 6 עד 10

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    מעורר מחשבות בהחלט.
    לא הבנתי למה מדרגים מ 6 עד 10
    עצם הסיבה שקיימים 4-5 סוגי אנשים שתוכל לזהות, ולכן ההדרגה היא למספר עגול.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מדהים, כל הכבוד לך יכריש!!

אהבתי את זה בטירוף, ואני מקווה מאד שבסופו של דבר כל הגברברים שנכנסים לפורום הזה יפנימו את הפיסקה הזאת וילמדו איך להתנהג כמו גברים.

האמת, שיש קצת בעיה בסוג כזה של התנהגות, יש כאלה שמפרשים התנהגות כזאת קצת רכרוכית, אפילו נשים לפעמים חושבות שגברים שיותר מידי נחמדים ומפרגנים הם קצת גייז כאלה, אנשים שמפחדים להתווכח כדי לא לצאת חלשים בעסק..
    אין מה לעשות, לפעמים צריך להראות אסרטיביות, להתווכח ואפילו להיות חוצפן במידה...אני אוהב לקרוא לזה להיות "פלפל" חחח אף אחד לא אוהב אנשים שיותר מידי רחמניים..זה קצת מציק.

כל הכבוד לך! וזה מדריך שהולך ישירות ללינקייה.
    תודה רבה לך רודני. אתה באמת צודק שהבחורה תרצה לראות צד עצבני שלך, היא תרצה את התענוג לראות את האדם שמולה יוצא מכליו משתגע לפעמים... וזה בסדר גמור אבל אתה צריך להיות תמיד בשליטה ולא לשחק את זה יותר מידי טוב. אחרת תפגע באנשים סביבך מבלי שתשים לב.

אני יכול לומר לך ברגע שתאמץ את החשיבה הזאת להיות 9 או 10 תראה איך פתאום האנשים שאתה מכיר מהעבודה, החברים - פתאום מתחילים לכרכר מסביבך, מתפעלים ממך. גם אם אתה לא עושה משהו מדהים, אתה הופך אותם לאנשים מדהימים ברגע שאתה מדבר איתם, ונותן להם פידבקים חיוביים על כל מה שהם עושים. רומז להם אם הם עושים משהו לא טוב, ונותן להם טיפים לשיפור.

התחלתי לרשום מספר דוגמאות לכך שהיו אצלי בחיים, אבל חזרתי בעצמי והחלטתי שכל אחד ילמד בדרכו ויכוון לאן שירצה. בטח ש9 או 10 זאת המטרה האידאלית לכל גבר.

נ.ב המדריך נכתב בלשון זכר, אבל הוא מכוון גם לנקבה. אפשר לשים לב להתנהגות זאת אצל בחורות. כמו נשים שלא בורכו ביופי וקסם רב, ירצו לצאת איתך. כדי שתהיה בן זוגן כי אין להן מישהו אחר. היא כנראה 6, תקבל אותה כמו שהיא. אם אתה רוצה להיות 9 או 10 תגיד כן ותהיה תותח אמיתי שתגרום לה להיראות הכי שווה באותו ערב. אם תגיד לא בגלל שהיא הבחורה הכי מכוערת שראית, לא רק שפגעת בה גם פגעת בעצמך ובסיכויים שלך להשתפר.

תודה לכל השאר על התגובות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה דיי פשוט נוקיה.
    קח לדוגמא את הסיטואציה הבאה -
    אתה קונה חולצה של אדידס ב100 שקל, ואז אתה בא לחבר שלך ועושה לו "שמע בן אדם, קניתי תחולצה הזאת ב100 שקל אחי! זה מציאה אחושרמוטה!" וכולך מתלהב ונרגש ואתה מצפה שהוא יגיד לך "ואי אחי, סחתיין! באמת אחלה של קנייה!" ומה שבתכלס קורה זה שחבר שלך עושה לך "בואנה יאהבל, אחשלי קנה אותה ב60 שקל אתמול בXXX".
    מפה ישך 2 אופציות איך להגיב -
    1- "לא איפה יגנוב, נראה לך אני פרייאר?? התכוונתי שקניתי את החולצה הזאת ועוד מכנס אחד ב100 שקל!" ובעצם לשקר כדי לא לצאת "פרייאר" בעיניו, זאת אומרת שהחבר שלך מנסה להוריד לך את האגו ואת ההתלהבות, אז אתה בעצם משקר כדי להחזיר את עצמך למסלול ואת האגו שלך למקום.

אפשרות 2- "וואלה באמת ב60? סחתיין על אחיך! הייתי צריך לדבר איתו לפני שקניתי את זה, אה? חחח" ואז בעצם אתה לא נותן לחבר שלך את הפריבלגיה להוציא אותך קטן, אתה בעצם זורם איתו. מה שהוא יענה לך זה בערך "חח כן, פעם הבאה תרים טלפון..אבל לא נורא, חולצה בת זונה תאמת!".

הבנתוס גבר?
    כן, הבנתי ותודה
    אבל זה מקרה נורא ספציפי, איך משיגים בגדול מיינדסט של 9-10? מה המיינדסט הזה בכלל?

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    NOWWWWWWWWWWWWWWWW

למה אתה משתמש במספרים האלה
    ושל מי הרעיון הזה כאילו זה תיאוריה שלך או זה משהו ידוע בפסיכולוגיה

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    0

-מצטרף לשאלה של duqnus מאיפה הבאת את זה לכאן?

נהניתי לקרוא, תוך כדי דירגתי אנשים שאני מכיר כמובן האמת שאפילו על משתמשים בפורום אפשר להלביש את המספרים האלו.

משפט שממש אהבתי:
    למה כל אחד מהם מתנהג כך? בגלל שזה מגיע ממקום של פיצוי על משהו שהיית - ביישן, חלש, בעל מזג חם/קר, לא מושך. כל אדם שירגיש באחד מאלה ישנה את עצמו מקצה אחד לקצה אחר לגמרי. זהו סוג של שגעון שהאדם עובר אשר מונע ממנו לפתור את הבעיה הזאת ולהתמודד עם חוסר הביטחון שלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    כן, הבנתי ותודה
    אבל זה מקרה נורא ספציפי, איך משיגים בגדול מיינדסט של 9-10? מה המיינדסט הזה בכלל?
    בגדול אתה צריך לאמץ את החשיבה הזאת שבה אתה יכול לתרום לכל אחד. תעריך את מה שהאדם אומר לך, גם אם זה שלילי. תיקח את זה למקום חיובי ותן לו לחשוב שזה לא חיסרון אצלו, אלא היתרון ומה שיפה בו. זה טוב גם לשוחח עם בנאדם ולנסות להבין מאיפה זה מגיע, ולומר לו שאתה תעריך אותו יותר אם הוא לא יעשה/יאמר את המשהו הזה שמוריד מהערך שלו. אתה היחידי שיכול לשפר לא רק את עצמך אלא גם את הסביבה שלך. במקום להסתובב עם אנשים שהם 6-7 תעזור להם להיות 8 כמוך ויותר מזאת, ככה לא רק תרומם את עצמך תרומם גם את אחרים.
    פחות להיות מרוכז באגו, אגו זה האויב הכי גדול שלך. לאנשים שהם 8 פועלים לרוב מאגו, לא יכול להיות מצב שיש מישהו יותר טוב מהם בכדורגל בשכונה... פשוט אין מצב כזה. אז דווקא יש מצב כזה, וכדאי לדעת לפרגן ולהיות אדם יותר פתוח, לא להתחיל לתרום פה לכל מיני עמותות ולהתנדב עכשיו בכל מקום רק כדי לעזור לכולם. זה בלתי אפשרי. אבל לעשות זאת באיזון, תחשוב לפני ההחלטה שלך מאיפה זה מגיע, איך אתה הולך להצטייר מול האנשים. אם אתה אדם תחרותי, נסה לתת לאחרים גם לנצח ותשמח בשמחתם.

האפיקומן בפסח, זה מעצבן את אחותך כאשר כל פעם אתה זה שמוצא את האפיקומן ומקבל את המתנות השוות. אבל מה אם פעם אחת למרות שאתה כבר יודע איפה הוא, תיתן לה לנצח. תסתפק במה שיש לך ותשמח בשמחתה. זאת חשיבה של אדם שהוא 9/10. אין שום כל בעיה להיות 8, אבל תמיד יש מקום לשיפור.

אכן, אחד המקורות העיקריים הם פסיכולוגיה.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 03-04-2013 בשעה 01:44.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    0

יפה על התרגום לעברית אבל תן קרדיט

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

It's more than mindset.
    In order to feel like 10,9 you must become one.

you cannot stay 6, and telling yourself "oh i am 9" just by doing what legit 9s do. A 6 will always be a 6. People are not stupid. When they see an ugly skinnyfat recessed jaw pale ginger with senia hat, they will always look down on him. Cuz he is inferior kind.

There are superior, and inferior human beings. Some even are subhuman. Make sure you are superior to anyone, but you don't need to tell it.
    Make them feel it. Make them mire you, and your aesthetics.
    Make them feel helpless when u are around, cuz when u will take your shirt off, their average GFs will look at you 24/7, while the incels will hold them close and look at you with awe and fear.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 03-04-2013 בשעה 02:06.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

הרסת את הנקודה שלך עם החצי השני של ההודעה טיילר. זה נכון שמישהו שהוא 6 יתקע שם מי יודע כמה זמן ומתי יגיע להיות 9, אבל אתה לא צריך להוריד אותו עוד יותר ממה שהוא.
    הצגת פה משהו שאתה היית פעם, והתעלית על מי שהיית. אני בטוח שגם אתה היית מסוג האנשים שהיו מקנאים באחרים ורוצים להיות כמו... היום זה אחרת ואתה עברת שינוי, הערך העצמי שלך גדל. אבל לבוא פיזית ולהשתחצן מול כולם עם הגוף שלך זה לא ממש מה שייתן לך כל מה שתרצה. כי אם לצורך הדוגמה נשים בחדר דוגמן שרגיל לקבל תשומת לב בגלל הגוף שלו, וגבר די פשוט אבל עם הצלחה בבחורות יחד עם בחורה פצצה. היא אוטומטית תימשך לדוגמן, אבל הגבר בעל ההצלחה עם בחורות ידע מהר מאוד כיצד לחטוף ממנו את הבחורה. לדוגמן לא יהיה ממש סיכוי עם מישהו בעל ניסיון בלהתחיל עם בחורות, כי הוא בדרך כלל פשוט דילג על זה כי כל אחת הייתה מתחילה איתו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    DashBerlin
    לייקים
    168
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זרום גם עם גייז.

Nothing beat a raw, strong, physical attraction. Nothing.

I am about 7.5 at looks when I'm at my best. Not even a 8. Let alone 9.
    I had a lot of friends who were much better than me with girls, they had the "natural" vibe. They looked good, but not as I am. About 5-6.

Guess who became completely INVISIBLE to all women around when I hang out with them?

let me tell u a short story.

Not long ago, I met 2 of my friends. one of them was 5 at best, just because of his height. about 1.85, taller than me but nowhere near my level.
    Another one, maybe a 6. Not ugly or average but Isn't a "oh hes good looking" level
    I looked at my best back then despite being skinny - I had my awesome tan which made me a 7.5

After that, we invited about 3 girls to some apartment @ Sderot Rotchild.
    Anyway, even before we began drinking, the diffrence was insane. My 5 friend was completely ignored.
    My 6 friend hooked up with the ugliest girl there - she was about his level. And even she was into me @ first, but I kinda rejected her cuz I felt bad for my friend.

The other 2 were crazy for me. They would touch my hair, sit on me, "ride" on my dick while seated on me, hug me all the time
    I made out with both of them after we were wasted. At the same time.

In my opinion, I was the worst there. I was quiet as phuck at the apartment (was loud before tho), was a lil bit tired and didnt tried to to do shit. I was just sitting there, being myself and let everything flow.

What I'm trying to say is this - Even people who are better than me with girls, can't compete against me unless they are 8 or above.

After I will get a good body, I will have no competition. I know this already.

I fell bad for everyone who is not improving himself.
    U know this when a girl comes to u out of nowhere and says "This guy is hot" and starts to touch you. If that REALLY happened to u, u should know the pwer of RAW attraction.

Looks are everything. Improve and better yourself till you die and let the haters hate. I'd rather be good looking with tons of haters than an ugly-average guy with tons of fake "friends".

PS
    a good looking person don't need to turn other down. Cuz he is already above them with his superior looks.
    Only ugly and average people are trying to look cool and "AMOG" u. Cuz they feel inferior to your looks. I know this cuz I had to deal with these mothaphuckers. They are the biggest haters out there and they are not getting any, maybe an obese girl once is a while. Just ignore them and better yourself.
    I was beyond ugly back then. I was the ugliest guy in the school due to my lack of hormones back then. Look how I changed myself, and will keep changing cuz I deserve the 9/10 looks and power.
    We are all going to make it.
    נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 03-04-2013 בשעה 02:57.

Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,747 | הודעות: 8,173,334 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect