שלום אנשים - אני בינתיים מתעסק באתרי PTC ואני רוצה להתחיל לעשות כסף מאתרי העלאות
אני רשום ל:
1. sharecash - הבעיה היא שאני לא אהבתי את האתר בגלל שמי שיצרה להוריד מהאתר הוא יצרך למלות סקר או משהו כזה ואני
אישית שונא את זה הייתי מחפש להוריד משרת אחר במקום להתחיל למלות סקר.
2. depositfiles- אני רשום מזמן אבל הבעיה היא.. שראיתי שכמה אנשים הורידו את מה שהעלאתי אבל אני לא רואה שאני מרוויח.
3. turbobit - נרשמתי מזמן לאתר אבל לא הרווחתי כסף מהאתר כי בהגדרות היה שאני מרוויח כסף ממכירות אבל עכשיו נכנסתי
לבדוק, וראיתי שיש אפשרות שלא הייתה מקודם והיא " Mixed (Pay Per Sale & Downloads "
אני זוכר שפעם שאלתי בפורום למה אני לא מרוויח כסף... אז אמרו לי שבגלל שאני לא מהמשתמים הינשים שזאת אומרת שאין
לי את האופציה להגדיר שארוויח כסף מהורדות ואך ורק ממכירות אז עכשיו נכנסתי לראות מה המצב באתר והגדרתי את ההגדרה
הבאה:
" Mixed (Pay Per Sale & Downloads "
אז השאלה עכשיו אוכל להרוויח כסף גם מההורדות ?
4. shareflare - אז גם האתר הזה לא מוצא חן בעיניי כי הוא מבקש מהמורידים שיתקשרו ולהכניס קוד שמקבלים דרך SMS
וכו' ....
5. hitfile- אז אני רשום גם לאתר הזה אבל אין לי מידע עליו ....
אז ככה הבאתי 5 אתרים שאני רשום אלהים אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי ולכוון אותי על איזה אתר ללכת..
אני חושב ש- Turbobit - הוא אתר טוב ... כנראה חזרו לשלם לאנשים על הורדות ולא רק על מכירה
מחכה לחוות דעת והמלצות של אנשים שכבר בתחום הזה יותר ממני ומבינים יותר ממני בעניין הזה.
ואם יש לכם אתר טוב שאתם ממליצים לי עליו אז אני אשמח לקבל המלצות
תודה רבה מראש

ציטוט ההודעה