ניפגעתי כבר כול כך הרבה, שפשוט נישבר לי. עד לא מזמן הייתי עצוב ומדוכא בגלל דברים שקורים לי בחיים, אבל יום אחד אמרתי זהו מספיק עם החרא הזה. מאותו יום כול יום לפני בית ספר או שיינה הייתי אומר וואלה איזה כייף מחר בית ספר חח הייתי סוג של מכניס את עצמי לסרט, תהאמת זה עזר קצת. התחלתי לחייך בלי סיבה וזה העלה לי את המצב רוח אבל עדיין אני ניפגע ואלה שפגעים בי עושים את זה סוג של מרחוק, מאחורי הגב. אני מנסה להשתפר לומר לעצמי "איזה חבורה של מושפעים, מושפלים ,חסרי חיים", אבל זה לא עוזר, אני ממשיך להיפגע שוב ושוב. נישבר לי הזין פשוט, אני רוצה לדעת האם אפשר איכשהו לשנות את הדרך מחשבה יעני לשים זין על כולם, להיות אדם קר שבפעם הבאה שאני יהיה במצב כזה במקום להיפגע, אני יקום יתן לבן זונה נגחה בראש ויעיף לו אגרוף וישתין על כול הקוקסינלים האלה? לא להרגיש פחד, לא להיפגע יותר, לשים זין על העולם ועל החראות שחיים בו. אל תבינו אותי לא נכון אני אוהב את החיים, אני אוהב להיות סטלן ולצחוק. יש לי חברים שאני יתן להם את כול הנשמה ובתכלס מי שלא חבר שלי אוכל אותה כי הוא מפסיד. אולי אין לי אומץ להרביץ בישביל עצמי אבל בישביל חבר אני ילך רחוק גם אם יפוצצו אותי.
אני כן מסוגל לשנות את דרך המחשבה שלי אני רק צריך שיגידו לי איך, אני חזק פיזית ונפשית ואני כבר עשתי שינויים כאלה בחיים שלי.
כן כן אני יודע אין קסם שגורם לך להיות חסר רגשות.
אבל אני דיי בטוח שיש איזה דרך לשנות את דרך המחשבה ואת החיים שלי ואני גם בטוח שאני מסוגל לזה רק תגידו לי איך בבקשה.
תגידו לי איך או מה לעשות ?? כיצד להתמודד עם זה, ולא פסיגלוג בבקשה.
אני יודע שמחשבות זה דבר חזק ויכול לשנות לך את החיים בצורה מדהימה, כבר שיניתי את חיי בעזרת הספר הסוד, אבל עכשיו פשוט אין לי מושג איך.
נ.ב אני חיי בחו"ל (קנדה)

.
ציטוט ההודעה