אהלן אני מעשן פה ושם ירוק וחום, כמה שאחטות לוקח לריאות והכל אבל אין כאילו איזה הרגשת "היי" או סוטול משהו כזה,
פשוט אני אחרי שאני מעשן, אני רגיל כמו שהייתי לפני פשוט.
זה קורה גם לכם?? יש סיבות אולי לזה? וזה חומר סבבה לא סתם משהו
אהלן אני מעשן פה ושם ירוק וחום, כמה שאחטות לוקח לריאות והכל אבל אין כאילו איזה הרגשת "היי" או סוטול משהו כזה,
פשוט אני אחרי שאני מעשן, אני רגיל כמו שהייתי לפני פשוט.
זה קורה גם לכם?? יש סיבות אולי לזה? וזה חומר סבבה לא סתם משהו
|
|
אתה מעשן חרא חומר של הבזול שאפילו כימי יותר חזק ממנו.ואל תגיד חומר סבבה חומר שאתה לא עף ממנו=חומר חרא
אני רוצה לראות אותך מפיל 4 ראשים ברצף של חומר טוב (OG KUSH) ולא מתמסטל....אין חיה כזאת
נערך לאחרונה על ידי Above And Beyond; 06-04-2013 בשעה 04:56.
Get LMS, let the haters hate and phuck the bitches. This is how we phucking roll.
או חרא חומר, או שאתה לא מכניס לריאות, או שאתה לא מחזיק בריאות מספיק זמן, או שאתה אחד מהבודדים בעולם שחסינים לTHC
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
חרטא אחי תעשן משהו טוב גם אם אחרי חצי שניה תוציא את העשן תוך כמה שאכטות אתה כבר תרגיש סטלה
תעשן משהו ממש איכותי (במידה ואתה לא מעשן קבוע כמוהו) וכל שאכטה שתקח מהפייסל אתה תרגיש סטלה
לא צריך לשמור עשר דקות את העשן בריאות, זה סתם פוגע בבריאות.
בקשה לכותב ולעוד כמה ששמתי לב הגיבו פה, בבקשה, אני מתחנן, תפסיקו לקרוא לזה חומר.... כמו שאתם לא קוראים לעגבניה ומלפפון חומר, אל תקראו לזה גם.
בגלל אמירות כאלו מטופשות וחסרות מודעות של 80% מהעולם אנשים משווים את המריחואנה ל'חומר' שזה בעצם כינוי רחוב להרואין שאני בכלל מצטער שכתבתי את הרעל הזה באותו משפט עם המריחואנה.. כן כן אני מתנצל ממש משום שהמקום של המריחואנה הוא לא ליד ההרואין, ממש לא.
ניתן לראות הוכחה לכך שבחוק בישראל (ספר עבה שכולו סתירות וחוקים סתמיים שנכתבו על ידי אנשים טיפשים כמוכם שאין להם מושג על הנושא שלגביו הם חוקקים את החוקים) המריחואנה, התמימה, יושבת לה פגועה וחסרת אונים ליד ההרואין הקוקאין והאקסטזי בפקודת הסמים המסוכנים.
בעולם מתוקן, ללא אינטרסים ושלא מונע על ידי כסף, הטבק למשל, היה הסם המסוכן מס' 1 בעולם וכל הפצה או אפילו דיברו או שכנוע על הסם המסוכן הזה תגרום לענישה כבדה, אותו דבר לגבי אלכוהול. סם מסוכן מס' 3 בעולם... אחרי ההרואין, לפני הקוקאין.
האבסורד פה, ש2 הדברים הנוראיים הללו שגרמו לאינספור מחלות ומוות הם חוקיים בזמן שהדבר, הכי טבעי בעולם, הכי טוב בעולם ולעניות דעתי אחד הדברים היחידים שקיימים שלא מנשה כמה תצרוך ממנו אתה לא תגיע לבית חולים ובטח שלא תמות ממנו. לעומת הדבר הכי מצחיק שיכול לעלות לכם לראש, קולה למשל.
שלא יעבדו עליכם, מריחואנה פחות מזיקה באלפי מונים מקולה או להגיד את זה בצורה יותר נכונה, קולה מזיקה, מריחואנה לא.
ולעניין. אתה לא מרגיש כלום כי אתה מעשן חרא. אני מבטיח לך יום אחד אתה תדפוק ראש מחום טוב ואתה תקיא בשירותים תרד עליך סטלה רעה אחושרמוטה...
וזהו בקיצור אני עוד שניה נהיה איזה פעיל למען הלגליזציה נמאס לי מהמדינה המחורבנת הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לא מספיק הכל פה רע לפחות שיתנו לנו לשכוח : )
אחי התכוונתי אם לפי המראה של החשיש או מריחואנה יש דרך לדעת, אם משהו שקשור לצבע? זכר או נקבה מה יותר טוב ואיך מבדילים?
אחי תאמין לי שאני חושב על זה עכשיו לפעמים אני מחזיק יותר מ10 שניות ועדיין לא מרגיש אחי,
לפי המראה של החשיש או מריחואנה יש דרך לדעת אם החומר טוב, אם משהו שקשור לצבע? זכר או נקבה מה יותר טוב ואיך מבדילים?
ועוד שאלה, בעצם שתיים, 10 גרם ירוק כמה עולה ומספיק לכמה גו'ינטים רגילים?
חחח ואתה ממשיך לקרוא לזה חומר.... אולי אתם מבקשים שיקראו לכם נרקומנים... ושאמא שלך תחשוד שאתה מעשן תגיד לה ' אמא זה כולה חומר '
ובטח שאפשר לדעת לפי איך שזה נראה..
קודם כל זכרים לא מעשנים, אפשר לעשן אך זה לא ממש אפקטיבי. זכרים במקום ליצר THC כמו הנקבות משקיעים את כוחם ביצירית זרעים כדי להתרבות.
צבע - לעין של אדם לא מנוסה יהיה קשה לראות הבדלים אלא אם תראה 2 פרחים שונים מאוד אחד ליד השני.
בכללי, יש את האבקנים על הפרחים? אתה יודע למה אני מתכוון? הקריסטלים? יש להם 3 מצבים בזמן הפריחה של הקנאביס, שלב ראשון הם בצבע שקוף בשלב השני הם הופכים להיות בצבע חלב לבן וזה בדיוק הזמן לעשן אותם. אם קוטפים אותם שהכל לבן זה הכי טוב שיש. בשלב השלישי זה כבר שהגנן לא מנוסה הקריסטלים מתחילים להפוך לCBD ולהיות בצבע אדום/חום כזה. וקריסטלי הTHC שאנחנו כלכך אוהבים הולכים ונעלמים =/
מצב הכי מושלם זה 100% אבקנים לבנים מה שלא נראה לי שמישהו בארץ יכול להגיע מחוסר מקצועיות.. אז אפשר 80% לבנים ו20% או אדומים או לבנים לקטוף לפי הזמן או אחרי....
זה אתה תוכל לראות רק במיקרוסקופ... מה כן לכל אדם שמעשן קבוע ירוק אני ממליץ להחזיק בבית מיקרוסקופ כיס, זה כל כך כיף להסתכל על הפרח ועל כל הקריסטלים שלו בזה. אחד הדברים האדירים בלהתארגן. לא סתם בכל קופישופ באמסטרדם בדיוק ליד איפה שאתה קונה את הפרחים יש לך מיקרוסקופ שתוכל להסתכל על מה קנית....
הכל שם יהלומים ענקיים וזוהרים ואני לא אמשיך
ברור שלא חייב מיקרוסקופ בשביל לראות אם זה טוב או לא, מסתכלים בכללי על הפרח, אם הוא ירוק לבן זוהר סבבה אם הוא אדום חום אז לא סבבה, תשאיר אותו שם.
10 גרם ירוק, במצב של היום ובמידה וזה לא חבר טוב מוכר לך, זה 800 שקל אפילו 900 תלוי איפה.. לכמה ג'ונטים רגליים זה כבר שאלה של כמה אתה פותח איך אתה מגלגל דחוס לא דחוס עם טבק בלי טבק, הבנת?
מבחינת חשיש זה כבר הכי קל לזהות אם טוב או לא
הרי 99% מהחשיש בארץ הוא אפגני
אז חפש צבע חום כהה, ריח חזק של שוקולד, רך, ואפילו תסתכל למעלה אם תראה איזה כתם קטן של שמן על הניילון אז בטוח זה כיף טוב.
אגב, החשיש בארץ ברמה הכי ירודה שיש בעולם. לעיתים ניתן למצוא פה איזה חשיש טוב לתקופה כלשהי אבל לא תמיד
לדעתי אם תחפש עכשיו חום בתקופה של היום אתה תקבל רק חרא... אבל נסה את מזלך לא בכל מקום הכל אותו דבר : )
בהצלחה ותפסיק לקרוא לזה חומר כי זה בסהכ כמה עלים מסכנים
נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 08-04-2013 בשעה 07:39.
לידיעה כללית גם חרא חומר משפיע...
ולגבייך מר בחור אם זה לא משפיע עלייך לדברייך,אל תעשן.