קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני רוצה לפרמט אתם אומרים כדי להוריד ויסטה?
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 22:00
  2. [בקשה] אני רוצה שתמליצו לי על משחק...
    על ידי GigaMan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 13:09
  3. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
  4. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 22:10
  5. אני רוצה להגיד פה דבר אחד .
    על ידי zvovon בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:01
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

מה אני רוצה.

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ברירת מחדל מה אני רוצה.

הרבה זמן לא כתבתי משהו. הייתי עסוק בלחץ של החיים, עבדתי המון בכל תחומיי - כושר, עבודה, אהבה, לימודים - והרשימה ממשיכה לה..
    אפשר לומר שעם כל הלחץ הרגשתי חוסר שקט. פתאום השגרה אפפה אותי וגרמה לי להרגיש חלק מהסטטיסטיקה של עוד אדם רגיל במערכת, אחד שעובד כל חייו ומנסה לשבור את השגרה בנגיעות קטנות של דברים שאינם תחת הכותרת "עבודה", "לימודים".

היום ביקרתי אצל ידידה שממש בימים האחרונים נכנסה לעבודה כסמנכ"לית באחת מחברות הבגדים הגדולות במדינה. לקראת סוף הביקור היא שאלה אותי אם אני יכול לעזור לך בכך שאתן את דעתי על דף מסויים, היא הסבירה לי שהיא צריכה להעביר סדנאות לעובדים וזה מאד יקל עלייה לשמוע דעה מאדם מוכר. - כן, סדנאות מוטיבציה.
    לפתע זה הכה בי כל כך חזק, כאילו זרקתי את הבומרנג מהפוסט האחרון, ורק עכשיו הוא חזר. - מה קרה עם הבטחתי לעזור לאחרים דרך אנונימיות? דרך המשתמש V, הדמות שיכולה להעביר לכם את המסר ואולי את הפיתרון לחיפושכם.

כשסיימתי את הביקור ונכנסתי לאוטו, התחלתי לחשוב, כשלפתע זה הופיע כזיכרון ישן. משפט שאני מאמין בו בכל מעודי: "אחד לגוף, אחד לנפש". - הכושר/פיתוח גוף, הכתיבה/נתינת עזרה בשינוי תפיסתי.

שחשבתי על כותרת הפוסט "מה אני רוצה" - אפשר לומר שהתכוונתי שאנחנו לא באמת סגורים מה אנחנו רוצים.
    גם שאנחנו כותבים לעצמנו מה אנחנו רוצים, אנחנו מבינים פחות או יותר מה עלינו לעשות על מנת להגשים את רצוננו, אך בהחלט לא באופן מלא.
    כל מטרה - דורשת פעולות שמצריכות התמדה משמעתית. המטרות גם דורשות מאיתנו וויתורים משמעותיים שממש לא קל לוותר עליהם, בהחלט לא בטווח הקצר.

- אז למה לסבול? למה לוותר?

הכאב זמני, הגאווה נצחית. משפט מוכר? בהחלט!.
    המון סודות מתחבאים מאחורי משפטים ענקיים, מטאפורות, ציטוטים.

הבלבול שלנו מתחיל כשאנחנו מחפשים את המודל לחיקוי המושלם. מחפשים בספרים, סרטים, קליפים של זמרים, חברים מוערצים, הורים, וכ'ו...
    אני אומר שהמודל לחיקוי שלך צריך להיות אתה בלבד! - ואסכם זאת במשפט קצר:
    "תשווה את עצמך רק לעצמך בעבר. זכור שהאדם היחיד שאתה צריך להיות טוב ממנו בעתיד, הוא אתה בהווה".

אולי באמת אנחנו צריכים לחשוב מה אנחנו רוצים. אבל לא כמו מי אנחנו רוצים להיות, אלא כמו איך אנחנו רוצים להיות.
    אני מאמין שלכל אחד יש את השיטות שלו בכדי לסנן ולבחור את סדרי העדיפויות של חייו, ולכן לא אהיה זה שאכתוב דוגמאות.
    אבל אני חושב שגם אם המאמר קצר ותמציתי, יש פה משהו שכדאי ללמוד. מאמר ארוך מעייף מדיי, אבל תמציתי מהווה מטאפורה.
    וכמו שאתם יודעים "הסודות הגדולים בעולם לחיים טובים, באים במטאפורה אחת תמציתית".

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,102 | הודעות: 8,200,695 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect