יש לכם ייעוד בחיים שלכם ? קבעתם לעצמכם ייעוד ?? מטרה כל כך גדולה שאתם רואים את השביל שלה באחורה של העין.. ??
ואני לא מתכוון למטרות קטנות שאתם מתכוונים להשיג בקרוב.
לי אישית יש המון מטרות, ואני עושה כרגע המון דברים,
התחלתי להתאמן לא מזמן ואני רוצה לפתח גוף יותר יפה, אני לומד כרגע המון דברים, ויש לי הרבה מבחנים,
פתחתי עם אחי עסק שמתחיל יפה מאוד ואני מאוד נהנה לעבוד בזה.
ובאמת שההרגשה מדהימה, וכל פעם בתהליך של השיפור הזה והדרך למטרות שלי זה מרגיש מאוד מדהים,
זה מרגיש כאילו אני עושה משהו ואני מתקדם לאנשהו.....הבעיה היא שאני לא יודע לאן..
פעם בכמה זמן (לפעמים שבוע ולפעמים חודש), אני מקבל מין התאוררות, ואני יודע בדיוק איפה אני ומה אני רוצה ו"צריך" לעשות.
וכשאני מרגיש את זה, שום דבר לא משנה בעולם כבר, לא משנה לי שכרגע רבתי עם חבר טוב, ושהבחורה שאני אוהב לא יכולה להיות איתי,
ושיש לי בלאגן בצבא, ולא משנה מה שקורה באותו הרגע, הוא פשוט נספח, כל מה שקורה לי בחיים זה מין חוויה קטנה שלא משנה לעומת ה"ייעוד" האמיתי שלי....וכשאני אומר ייעוד, זאת ההרגשה האישית שלי, כמובן שזה לא ייעוד שמישהו למעלה קבע לי (או שכן), אבל זה מרגיש כל כך אמיתי וכל כך חזק ואני כל כך אוהב את זה, ורוצה את זה, ושואף לזה, וכל צעד לכיוון הזה נותן לי את הסיפוק הגדול ביותר שאפשר לקבל.
הבעיה היא, שזה בא והולך, אני לא בדיוק יודע את המטרה הסופית הזאת, אלא אני רואה במעורפל כל הזמן איפה אני "צריך" להיות.
הייעוד הזה, (כמובן שזה פירוש אישי שלי), הוא לא מטרה, אלא יותר שאיפה, וחזון לגבי עצמי מול העולם, ועצמי מול היקום,
ואיפה אני צריך להיות בעולם הזה...
הבעיה האמיתית, היא שלפעמים אני כל כך שקוע בשגרה ואני על סוג של "אוטומט" שאני לא מצליח להתעורר ממנו גם שאני מודע לזה ואני מנסה....כשאני בתוך זה אני מתחיל לשכנע את עצמי שזה אמור להיות ככה, וכל העולם ככה, ואני קובע לעצמי מטרות "הגיוניות" ורצונות פשט.
אבל כשאני מצליח להתעורר מזה, אני מבין כמה הדרך מחשבה הקודמת שלי היתה "מטומטמת".
אני לא יכול לדעת אם אני צודק באף אחד מהמקרים, אלא אני יודע שזאת הרגשה כל כך חזקה, ושאני רוצה אותה..
יש לכם את זה?? אולי אתם יודעים איך אני משיג את זה ?? או סתם אתם רוצים להביע דעה כלשהי, זה גם טוב..
**אני רוצה להבהיר, שאולי זה נשמע דומה, אבל אני לא מתכוון ל"התעוררות" רוחנית, או ללחיות את הרגע, אלא למין שאיפה לעשות משהו שאני רוצה**

,
), אבל זה מרגיש כל כך אמיתי וכל כך חזק ואני כל כך אוהב את זה, ורוצה את זה, ושואף לזה, וכל צעד לכיוון הזה נותן לי את הסיפוק הגדול ביותר שאפשר לקבל.
ציטוט ההודעה