כשאני נכנסת לאתר eBay הוא מציג את הדף הראשי
וכאשר אני מחפשת משהו באתר זה עובר ל ״לא ניתן להציג דף זה״
איך פותרים את הבעיה ?
כשאני נכנסת לאתר eBay הוא מציג את הדף הראשי
וכאשר אני מחפשת משהו באתר זה עובר ל ״לא ניתן להציג דף זה״
איך פותרים את הבעיה ?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שלום לדמות מהעבר.
זה קורה לך רק עם eBay או באתרים נוספים?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחחחחח שלום![]()
האמת מחשב חדש.. נקנה לא ממזמן
לבנתיים רק באייביי , לא מובן למה ...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תראי קצת קשה לעשות טרבל שוטינג לבעיה באתר.
אבל נתחיל בכמה שאלות בסיס באיזה דפדפן את משתמשת?
האם ניסית דפדפנים אחרים?
האם גם בהם זה קורה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
בדפדפן אקספלורר
לא ניסיתי באחרים כי אני לא אוהבת...
כשאני מנסה להיכנס לאתר הוא עולה אבל כשאני מנסה לגלוש בתוכו כל דף שאני פותחת נתקל בשגיאה...לא ניתן להצי דף זה ואחרי אינספור ריענונים הדף עולה אבל אם אני לוחצת על משהו נוסף אז שוב אותו תהליך..
יש מצב שמשהו חוסם את האתר?
מ א ו ש ר
יש מצב.
תועילי להוריד דפדפן אחר רק למען בדיקה ולראות אם התופעה מתרחשת גם שם?
הורדתי גוגל כרום גם לא עולה.
מ א ו ש ר
אוקי זה סתם מוזר.
ניסית לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר אותו שוב?
עשיתי שיחזור הגדרות אינטרנט הסתדר עניין , תודה בכל מקרה![]()
מ א ו ש ר
בבקשה![]()