קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פריקה] נפרדתי מהחברה, איך להתגבר על זה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 15-11-2011, 00:27
  2. [ייעוץ] פגישה ביום השני. איך להתגבר על מחסום ה-אי נוחות\בישנות\אדישות
    על ידי s_pua בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 05-11-2011, 23:26
  3. [שאלה] איך להתגבר על ביישנות ? :(
    על ידי T_T בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-04-2011, 02:10
  4. [ייעוץ] איך להתגבר על בישנות
    על ידי matan0000 בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 22-08-2010, 18:56
  5. [שאלה] איך להתגבר על פחד גישה?
    על ידי The-Legend בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-03-2010, 18:56
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

איך להתגבר על פרידה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל איך להתגבר על פרידה?

טוב אז ככה: היתה לי חברה 3 ומשו שנים.. אני בן 20 היא בת 18, לפני חודשיים היא טסה לארצות הברית לפגוש שם משפחה שלה
    למשך 30 יום, בהתחלה היה קשה אבל הרגשתי וידעתי ששנינו אוהבים ומתגעגעים. אחרי כמה שבועות התחלתי להרגיש שהיא פחות שולחת הודעות פחות מתקשרת ופחות אכפתית.. בשלב מסוים אמרתי לה את זה והיא אמרה שהיא כבר כמה זמן חושבת על זה. והיא לא יודעת כבר מה היא מרגישה ושהיא צריכה חופש ולהיות עם עצמה. קיצור לא היה לי כל גך מה להגיד כי זה לא היא ששולטת בהרגשה.. הייתי שבור, דיברתי עם כל החברים והמשפחה ושום דבר לא עזר עבר כבר חודשיים ואני עדיין חושב עליה כל יום, הייתי רגיל לחיות אצלה והמשפחה שלה אוהבו אותי מאוד. לא משנה מה אני עושה אני מרגיש תחושת ריקנות כזו, אפעם לא יכול להיות מאושר עד הסוף.. מרגיש פספוס והרגשה רעה שלא נפסקת.

מישו חווה כזה דבר? אני מתחיל לחשוב שזה אפים לא יעבור. מה יכול לעזור לי?

2. קישורים ממומנים

אהלן חגיי, אם הבנתי נכון אתם לא בקשר כבר מאז? אם אתה אכן מנסה להתגבר על הפרידה אז אשתדל לתת לך כמה נקודות שיאירו לך העיניים.

קודם כל חשוב מאוד לדעת להרפות, המנטרה הכי חשובה שתריץ בראש שלך הרבה פעמים מעכשיו; עזבת אותה ועשית אותה הרבה יותר טובה ממה שהייתה פעם.

זה קורה לרבים מאיתנו. אנחנו עולים על שרטון, כי לעצבן את הבחורה שאיתה אנחנו יוצאים הרבה יותר קל. גם לאנשים הכי נחמדים בעולם, זה קורה.

אבל לי לא. סתאאאם

לכל אחד זה קורה שהוא מפשל, הוא לא שם לב שבמערכת היחסים שלו הוא נגרר לטעות ולטעות נוספת. זה ברור מאיליו שזה יקרה. הרגשה רעה, אני יודע.

אתה הולך לעשות עוד הרבה טעויות, ואתה הולך ללמוד מהטעויות האלה. תפגע בעוד בחורות בחייך יותר מאשר מגיע להן ובסוף תנסה להבין במה פישלת כדי לדעת איך למנוע את זה בעתיד. חשוב מאוד כשנפרדים לא לגרום לזה להיות יותר כואב ממה שזה, אם נפרדתם תנסה להשאיר את זה כמה שיותר יפה ביניכם.

כנראה עכשיו הולכות לצוץ שמועות לגבי הפרידה שלכם. זה לא אומר שאתה צריך להסתובב ולחלק כאפות לכל מי שמדבר עליכם, ובטח לא להיות פרנואיד שכל אחד מדבר עליך לפעמים שמועות זה דבר טוב. בחורות אחרות שתכיר וכבר שמעו עליך יראו יותר עניין בך. אולי גם תמצא את עצמך משודך לכל מיני בחורות של חברים שלך. זה יקרה אם תהיה בראש פתוח ולא מופנם עם המחשבות שמטרידות אותך.

ברגע שתתחיל לצאת ולעבור הלאה, תגיע לתובנות חדשות לגבי הבחורות שיצאת איתן ואיזן השפעה הייתה לך עליהן. הבחורה שלך נמצאת בהרפתקה בדיוק כמוך, אז אם דרכיכם פונות לכיוונים שונים תנסה ללכת לקראתה. אם במקרה תפגוש בה בעוד כמה חודשים, אל תהיה האקס המשוגע הזה שעדיין ממשיך לרדוף אחריה.... תהיה הבחור המגניב הזה שהיא נהגה לצאת איתו בעבר. היא רוצה לראות אותך שמח בדיוק כמו שאתה רוצה לראות אותה, גם אם זה בידיים של אחרות. צא להרפתקה שלך.

אל תשכח, על העבר והעתיד אין לך הרבה שליטה, קרו ועוד יקרו דברים. אתה חיי עכשיו; בהווה, והתפריט הכי טוב לאושר שלך הוא להימנע מלהיתקל בזיכרונות העבר שלך.

בוריס.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אין מה לעשות חוץ מלחכות. כשמשהו כזה כואב קורה, אתה חושב על זה כל היום. וזה דווקא טוב.
    תחשוב על זה כמה שיותר, בסוף אתה תשלים עם זה, תתגבר על זה. זה סוג של יימאס לך בראש.
    זה כבר לא יכאב לך. תן לזמן לעשות את שלו.

אבל מה שבטוח - אל תעשה את מה שחלק אומרים לעשות.
    אל תנסה לשכוח, לא לחשוב על זה, להכחיש. זה רק יחמיר. זה כמו שבנאדם באבל והוא מכחיש את המוות.
    מתישהו הבנאדם קולט שהוא מת, ושהוא לא יהיה כאן יותר, והבנאדם כמובן נשבר לגמרי.
    ובגלל זה באבל אתה צריך לבכות על המת, להתאבל עליו, עד שאתה משלים עם זה, עובר את הכאב.

בהצלחה.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה חברה. מקווה שאפגוש מישי שתמלא את הריקנות הזאת בקרוב

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ספורט
    חברים
    סקס
    עבודה

אלה הדברים שיעבירו לך אותה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

עשית תמעשה הנכון
    עדיף לסיים מאשר סתם לחיות בסרטים עליה ומה היא עושה
    בסוף זה יעבור אין מה לעשות רק הזמן יעביר את זה רק תעשה טובה אם סיימת אז סיימת, אל תהיה אובססיבי מדי תמשיך הלאה תהיה עם בנות אחרות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect