שלום, יש לי בעיות עם חברה שלי, תקראו בבקשה.
אני בן 18 ויש לי חברה ואנחנו כבר חודש ביחד, אני אוהב אותה מאוד והיא אותי (ככה היא אומרת) אבל אני לא מבין אותה כל כך, אני לא ראיתי אותה כל השבוע כי למדתי כל השבוע והיום הבית שלי התפנה, קראתי לה לבוא אליי והיא באה לשעה והלכה והתירוץ שלה היה שהיא לא מרגישה טוב ורוצה ללכת לישון.
אני אלך קצת אחורה ואגיד לך שביום חמישי בלילה היא קיבלה. (היא במחזור כרגע).
אני לא יודע אם זה בגלל המחזור שהיא לא הרגישה טוב, כל השבוע לא התראינו, התגעגעתי אלייה בטירוף, היא בכתה לי בוואצאפ שהיא מתה לראות אותה והיום התפנה לי הבית אבל היא באה לשעה אחת והלכה, כשהיא הייתה אצלי היא קיבלה סמס שיש בתשע ערב היום מסיבת יום הולדת למישהו מהכיתה שלה אז היא מתכוונת ללכת. בסדר.. אמרתי לה לכי. אבל אחרי שעה אצלי היא אמרה שהיא לא מרגישה טוב, היא צריכה לנוח אז ליוויתי אותה הביתה, והיא ישנה כמו שעות והלכה למסיבה ב9. אני מאמין שבגלל המחזור היא חשה לא טוב.
עכשיו אני מגיע לחלק העיקרי:
יש לי חבר שיוצא עם האקס של חברה שלי תמיד סתם בימי שישי לשתות וכו', חבר שלי תמיד יוצא בימי שישי עם האקס שלה, הם חברים ממש טובים.
והחבר הזה הוא כמו אח בשבילי. מה שקרה, בלילה בסביבות 1(היום), כשחברה שלי עוד במסיבה, חבר שלי שם לב שהאקס של חברה שלי קיבל סמס מחברה שלי (האקסית שלו) סמס לוואצאפ, חבר שלי ראה את הסמס וראה בבירור שהיא רשמה לו: "אני אוהבת אותך" בוואצאפ עם שלוש לבבות אפילו ארבע. חבר שלי השתגע כשהוא ראה את זה וישר סיפר לי, אני מאותו רגע לא הבנתי מה הולך פה, חבר שלי ניסה להרגיע אותי שהיא שתויה, או שמישהו אחר שלח סתם בצחוק מהפלאפון שלה והיא לא ראתה...
חבר שלי ניסה להרגיע אותי ואני לא נרגע אני לא מבין מה הולך פה...
אני רוצה לספר לכם שהאקס הזה, הוא שינה אותה, המערכת היחסים שלהם הייתה מאוד רצינית ומיוחדת,הם היו הרבה זמן ביחד והוא היה הבחור הכי טוב שהיה לה עד שפגשה אותי, חברה שלי, רק כשהתחלנו לצאת והיינו ידידים, תמיד סיפרה לי איך שהוא כובש אותה, איך היא אוהבת אותו ושהוא החולשה שלה. אני גרמתי לה לשכוח ממנו ואמרתי לה שצריך להמשיך הלאה, היא הבטיחה לי לשכוח ממנו ואז אני והיא נכנסו למערכת יחסים וכבר חודש ביחד.
אני לא יודע למה אבל היא כנראה מתגעגעת אליו, היא הבטיחה שהיא תשכח ממנו אבל היא לא שכחה...
אשמח אם תעזרו או תעודדו.

ציטוט ההודעה
ספוילר: