לא נמשכים ללסתות האלה, נמשכים לטסטוסטרון גבוה. שלסת חזקה זה אחד המאפיינים הבולטים שלו
לסת מרובעת וכבדה, זיפים מלאים, גבות עבות (לא של איש מערות אבל לא דקות) שצמודות לעיניים, רכסי גבות בולטים, זין ענק, קול עבה, אף גדול יחסית, מסת שריר גבוהה קיצר כללללל מה שמפריד אישה מגבר זה תוצאה של טסטוסטרון גבוה...וזה מושך ויפה
הנה הבדל בין פרופיל של מישו עם טסטוסטרון גבוה, לבין מישו עם טסטוסטרון נמוך. שהסנטר עובר את המצח=טסטוסטרון גבוה, מושך, גברי, סקסי, אסתטי:
(זה מה שיש לי אגב)
עכשיו, פרופיל של אחד עם טסטוסטרון נמוך - נשי, לא מושך, לסת רפויה וסנטר נסוג, מכוער, TURN OFF:
תראה איזה גברי נראה הבחור הראשון ואיזה נשי וחלש נראה הבחור השני. אם היית רואה תבחור השני היית חושב שמרביצים לו. אם היית רואה את הראשון, הוא נראה דומיננטי, אגרסיבי, זכר אלפא.
טסטוסטרון גבוה זה מה שעושה אותך מושך, ראיתי כאלה שנחשבים מכוערים או ממוצעים
אבל הם גבריים מאוד ויש להם פנים גבריות עם לסת חזקה וטסטוסטרון גבוה והם מביאים תבחורות היפות באמת..
יש 2 סוגים של אנשים מושכים:
1. PRETTY BOYS - ג'סטין ביבר, וואן דירקשן וכו'
2. גברים שנראים "גבריים" ומאיימים - PAT TILLMAN, DOMINIC PURCELL, LAZAR ANGELOV או אפילו הסלקטור הרוסי במועדון (אגב הם מזיינים בכמויות, הכרתי מישי 9.5 שהיה לה פאטיש לגברים כאלה ואם אני יפרסם תפייס שלה פה ייטינגר בדוק ידע מי זאת)
ויש כאלה שהם שילוב של שניהם כמו JEFF SEID וZYZZ שזה תכלס המראה הכי טוב שיש ואני שואף אליו.