קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 09-08-2008, 09:42
  2. מהמרים יקרים, דבר חשוב אחד.
    על ידי Fabio בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-03-2007, 12:38
  3. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 18:11
  4. דבר חשוב מכל הנהלת אטרף אליכם=]]]]]
    על ידי Party-Boy בפורום דיבורים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 14:52
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

לסת זה דבר חשוב?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

Post לסת זה דבר חשוב?

אז ככה אני פה כבר איזה שלושה חודשים בפורום ואני כול הזמן רואה שמדברים על שלסת זה דבר חשוב ויש אנשים שעושים ניתוחים בשביל שתהיה להם לסת יפה. ..ראיתי איזה תמונה שמישו העלה וזה ניראה אותו דבר בדיוק כמו של כולם אז מישו מוכן להסביר לי איך ניראים הלסתות האלה ולמה נימשכים ללסתות כאלה?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא נמשכים ללסתות האלה, נמשכים לטסטוסטרון גבוה. שלסת חזקה זה אחד המאפיינים הבולטים שלו

לסת מרובעת וכבדה, זיפים מלאים, גבות עבות (לא של איש מערות אבל לא דקות) שצמודות לעיניים, רכסי גבות בולטים, זין ענק, קול עבה, אף גדול יחסית, מסת שריר גבוהה קיצר כללללל מה שמפריד אישה מגבר זה תוצאה של טסטוסטרון גבוה...וזה מושך ויפה

הנה הבדל בין פרופיל של מישו עם טסטוסטרון גבוה, לבין מישו עם טסטוסטרון נמוך. שהסנטר עובר את המצח=טסטוסטרון גבוה, מושך, גברי, סקסי, אסתטי:

(זה מה שיש לי אגב)

עכשיו, פרופיל של אחד עם טסטוסטרון נמוך - נשי, לא מושך, לסת רפויה וסנטר נסוג, מכוער, TURN OFF:

תראה איזה גברי נראה הבחור הראשון ואיזה נשי וחלש נראה הבחור השני. אם היית רואה תבחור השני היית חושב שמרביצים לו. אם היית רואה את הראשון, הוא נראה דומיננטי, אגרסיבי, זכר אלפא.

טסטוסטרון גבוה זה מה שעושה אותך מושך, ראיתי כאלה שנחשבים מכוערים או ממוצעים אבל הם גבריים מאוד ויש להם פנים גבריות עם לסת חזקה וטסטוסטרון גבוה והם מביאים תבחורות היפות באמת..

יש 2 סוגים של אנשים מושכים:

1. PRETTY BOYS - ג'סטין ביבר, וואן דירקשן וכו'
    2. גברים שנראים "גבריים" ומאיימים - PAT TILLMAN, DOMINIC PURCELL, LAZAR ANGELOV או אפילו הסלקטור הרוסי במועדון (אגב הם מזיינים בכמויות, הכרתי מישי 9.5 שהיה לה פאטיש לגברים כאלה ואם אני יפרסם תפייס שלה פה ייטינגר בדוק ידע מי זאת)

ויש כאלה שהם שילוב של שניהם כמו JEFF SEID וZYZZ שזה תכלס המראה הכי טוב שיש ואני שואף אליו.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-04-2013 בשעה 00:29.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    לא נמשכים ללסתות האלה, נמשכים לטסטוסטרון גבוה. שלסת חזקה זה אחד המאפיינים הבולטים שלו

לסת מרובעת וכבדה, זיפים מלאים, גבות עבות (לא של איש מערות אבל לא דקות) שצמודות לעיניים, רכסי גבות בולטים, זין ענק, קול עבה, אף גדול יחסית, מסת שריר גבוהה קיצר כללללל מה שמפריד אישה מגבר זה תוצאה של טסטוסטרון גבוה...וזה מושך ויפה

הנה הבדל בין פרופיל של מישו עם טסטוסטרון גבוה, לבין מישו עם טסטוסטרון נמוך. שהסנטר עובר את המצח=טסטוסטרון גבוה, מושך, גברי, סקסי, אסתטי:

(זה מה שיש לי אגב)

עכשיו, פרופיל של אחד עם טסטוסטרון נמוך - נשי, לא מושך, לסת רפויה וסנטר נסוג, מכוער, TURN OFF:

תראה איזה גברי נראה הבחור הראשון ואיזה נשי וחלש נראה הבחור השני. אם היית רואה תבחור השני היית חושב שמרביצים לו. אם היית רואה את הראשון, הוא נראה דומיננטי, אגרסיבי, זכר אלפא.

טסטוסטרון גבוה זה מה שעושה אותך מושך, ראיתי כאלה שנחשבים מכוערים או ממוצעים אבל הם גבריים מאוד ויש להם פנים גבריות עם לסת חזקה וטסטוסטרון גבוה והם מביאים תבחורות היפות באמת..

יש 2 סוגים של אנשים מושכים:

1. PRETTY BOYS - ג'סטין ביבר, וואן דירקשן וכו'
    2. גברים שנראים "גבריים" ומאיימים - PAT TILLMAN, DOMINIC PURCELL, LAZAR ANGELOV או אפילו הסלקטור הרוסי במועדון (אגב הם מזיינים בכמויות, הכרתי מישי 9.5 שהיה לה פאטיש לגברים כאלה ואם אני יפרסם תפייס שלה פה ייטינגר בדוק ידע מי זאת)

ויש כאלה שהם שילוב של שניהם כמו JEFF SEID וZYZZ שזה תכלס המראה הכי טוב שיש ואני שואף אליו.
    קח את 10 האנשים עם הלסתות הכי טובות בעולם.
    לאיש הזה יש יותר טסטוסטרון מכל אלה ביחד.

ואין לו לסת בשיט.

אולי תפסיק לעשות צחוק מעצמך?

אגב, זאת קרן מי שאתה מדבר עליה?
    היא היתה בדייט בחשכה ונהייתה סלב ושינתה את הפייס, לידיעתך.
    נערך לאחרונה על ידי yetinger; 21-04-2013 בשעה 00:59.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא קרן, אפילו לא קרוב לקרן. מי שאני מדבר עליה לא הייתה משפילה את עצמה בתוכנית ריאליטי ישראלית.

תאמת יש לי התלבטות לגבי עצמי חחח...
    אין לי תלוק של הPRETTY BOY הזה אין לי בייבי פייס כמו לביבר, מצד שני יש לי פנים כאלה עדינות יחסית למרות שאין לי RECCESSED JAW או גבות דקות ובהירות או אף קטן (פשוט הגבות שלי לא צמודות רצח לעיניים והעיניים שלי גם לא קרובות כל כך מה שנותן לי מראה של גבר אבל לא קשוח)... אבל מצד שני יש לי צלקות בפנים אז חשבתי פשוט אולי כדאי לי לגדול להיות סוג של מפלצת בקטנה (איזה 90 קילו על 1.83 ואחוז שומן נמוך) וגלאח וזיפים חח ואז זה ייראה קצת מאיים אבל מצד שני אין לי פנים של אחד מפחיד אבל גם לא של אחד קוקסינל משהו בין לבין.

אגב בלי שום קשר אבל, הטסטוטרון שלי לגבי כל מה שקשור לסקס הוא פשוט גבוה בצורה לא רגילה חחחח (רק שאני לא יתקרח מעודף טסטוסטרון, למה זה כמו אטסרואידים ואפקות ניפוח חחח) יש מישי שאני מזיין קבוע ויצא ככה ששבועיים לא זיינתי אותה, ובדרך כלל השיער של הפנים שלי צומח תוך שבוע עד למצב בלתי נסבל, אבל מאז שאני כבר בINCEL RAGE הוא צמח ב4 יום כמו שהוא צומח בשבוע WTFFF.

אה ועוד נקודה למחשבה, אני באמת חושב שכשהייתי סוג של חנון מעאפן בחטיבה (בתיכון קצת פחות) זה כאילו היה אולי חסר לי טסטוסטרון ונראיתי כמו נקבה, אבל מצד שני... אני חרמן יותר מכל בנאדם שאני מכיר שזה מעיד על טסטוטרון גבוה אז WTF?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אני שילוב דפוק של שניהם, יש בי משו גברי אבל בו זמנית גם משו "נשי" כמו לביבר, אני מניח שזה בגלל השיער שלי ש"מאזן" את התווי פנים הגבריות שלי

וכולם חרמנים בחטיבה, החוכמה היא להיות חרמן אחרי גיל 21 כמו שהיית בחטיבה שהיית מקבל RANDOM BONER על כל דבר שזז שזה מה שקורה לי, בעיקר אם אני עושה NO FAP של מעל יומיים (אחרי 7 ימים אני מתחרפן ואפילו מסוגל לזרום עם כונפה)

אגב לאדע איך אצלכם, אבל פה האלה שמזיינים תבחורות הכי שוות (CHEERLEADERS כמו שפרסמתי באיזה נושא) הם כאלה שנראים "גבריים" יעני JOCKS ודושבאגס כאלה כמו האלה מג'רזי שור, או שילובים של PRETTY BOYS וJOCKS

לפי דעתי לך על הלוק המשולב, תעשה תספורת של PRETTY BOY נגיד כמו של ZAYN MALIK או ג'סטין ביבר, תשתזף ותפתח גוף מאוד טוב, זה לוק שמושך הרבה בנות, הייתי אומר הרוב. זה מה שאני עושה, אין לי פנים גבריות מדי כמו של PAT TILLMAN כדי להיות הOVER MASCULINE והזה שמפחיד להסתכל עליו
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-04-2013 בשעה 02:28.

קלטתי את הנקודה שלך BRO חחח ואני די מסכים יש רק 2 בעיות
    1.השיער שלי אחד הבעייתים אבל אין ברירה אני אצטרך לחשוב על איזה סגנון שמתאים לי (אגב צריך לדעתי לפתוח פה אשכול עם צורות של הפנים ואיזה תספורות מתאימות להן... לדעתי דווקא יכול להיות אשכול רציני חח אם אתה מבין בשיט הזה של לי למשל יש צורת פנים כמו של DANE COOK אם אתה מכיר).

2.הבעיה השניה... קצת קשה ללכת על תספורת של PRETTY BOY כשיש לך צלקת מעל הגבה השמאלית ומתחת לעין השמאלית... בגלל זה חשבתי ללכת על לוק מחוספס, הקטע שאין לי פנים גבריות רצחח כמו נגיד לLAZAR ANGELOV וכל אלה אבל בטח הרבה יותר גברי מMICHAEL CERA
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 21-04-2013 בשעה 02:37.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כל אחד עם רמת טסטוסטרון ממוצעת יותר גברי מMICHAEL CERA, הבנאדם יותר נקבה מנקבה. אל תביא אותו כדוגמא....מה גם שהוא לא PRETTY BOY והוא מאוד מכוער, ג'סטין ביבר זה דוגמא יותר טוב לPRETTY BOY

תספורת של PRETTY BOY זה לאו דוקוא לוק של אחד כזה...אין הרבה אנשים עם פנים כמו של LAZAR ANGELOV, לבנאדם יש עודף טסטוסטרון בגוף והוא היה על סייקלים שלא יביישו אף PRO BB...

וזה רק אני או שDANE COOK הוא גרסא יותר אסתטית של ג'וני סנזה??

VS

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    K I N O
    לייקים
    7
    נקודות
    0

בלי לעוף על עצמי אבל אני עוד מעט 17 והמיבנה וצורת הפנים שלי ממש גבריות כמו שהראתם פה בתמונות הבנתי את כול זה אבל תסבירו לי מזה טוסטסטרון

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמה בולשיט בדיון אחד...
    אין לי כוח אפילו להתווכח איתם.

בקשר לטסטוסטרון - תפסיק להביא ביד למשך שבוע ותשפשף ביום השביעי (בשיא הרצינות) ותגיד לי איך אתה מרגיש במשך השבוע..

חחחח טיילר הרגת אותי... תאמת יש ביניהם המון דמיון בגבות ובפנים, הצורת פנים אבל של סנזה והעיוות שלו זה לא משהו שרואים אצל COOK אה וחוץ מזה אין לו RECESSED JAW אז הוא בסדר חח

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

במילה אחת? לא
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אין לי לסת וזיינתי את הכוסית השכונתית.. נו מה תגיד על זה טיילר?? פתאום הLMS לא משנה...

אגב אני גר בשכונת התקווה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אני לא מבין מה הקשר לסת...יש לי פנים יפות ואני חתיך. אז מה אם הלסת שלי לא הכי קדימה בעולם?

אני באמת שלם עם איך שאני נראה בניגוד אליכם. אתם מנסים למצוא בעצמכם פגמים במקום להרגיש בנוח עם עצמך.
    אם אתה תרגיש בנוח עם עצמך, כולם ירגישו כך גם-כן. אף אחד לא רוצה להיות בחברה של בנאדם חסר ביטחון בנוגע לחיצוניות שלו.

אני כלכך שלם עם איך שאני נראה שאין לי בעיה אפילו לשים כאן תמונה שלי בלי שום צנזורה...וגם אם יהיו כאן הסתלבטויות ותגובות שליליות, אני אזרוק זין כי אני בוס.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 21-04-2013 בשעה 16:02.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect