קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 04-08-2010, 17:12
  2. כשחשבנו שאין עוד דרכים להרוג בנאדם...
    על ידי JamesBond007 בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 16:12
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-06-2008, 22:04
  4. והינה הגיעה לסיומה עוד מערכת יחסים....איך אני מרגיש? חרא.
    על ידי אור. בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 27-05-2007, 23:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

כוסעמקקק מרגיש שאין לי עוד תקווה (15)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

ברירת מחדל כוסעמקקק מרגיש שאין לי עוד תקווה (15)

אני בן 15 בתול שפתיים אף פעם לא הייתה לי חברה ....
    פתאם כל החברים מסבבי מתחילים להשיג חברות ורק אני נשאר בלי כלוםם ....
    אני נראה סבבה אבל עדיין אני מתאמן ומנסה כל מיני תספורות מה יהיה עליי הכי יפה אבל אני מרגיש שאין לי בשביל מה ...
    בביצפר בשכבה אני לא כזה מוכר אבל עדיין יש לי דיי הרבה חברים וגם כמה ידידות אבל עדיין אני לא יודע מה לעשות...
    אני לא איזה חנון שמשחק כל היום קונטר סטרייק אבל גם אין לי כל כל מה לעשות ביומיום חוץ מלעשות ספורט או לשחק כדורגל עם חברים או לשבת איתם על נרגילה או משו כי אין לי בנות (אני גר במושב) בגילי פה ....

בקיצור כבר התייאשתי לא יודע מה לעשות ...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

חח אין לך תקווה? אתה צוחק עלי בנאדם?

אתה פאקינג בן 15, תגיד תודה שהתעוררת עכשיו ולא בגיל 20..
    אין לך צבא על הראש לא כלום..
    תילמד איזה אומנות לחימה או שתתאמן כמו משוגע תוכנית כמו SS.

תסתובב עם החברים ש משיגים את הבנות, תשקיע בפייסבוק שלך, תבנה אגו משלך תגיד מה שבזין שלך, תתקשר או תשלח הודעה לאיזה ליין בפייסבוק של מועדון לגילך ותתחיל ליחצן שם, תתחיל בגיל 15 בגיל 20 תהיה יחצן המסיבות האולטימטיבי.

תסתלבט על החיים תתחיל עם בנות בסופשים במועדונים וכו', אם זה קשה לך תגיד לחבר שיבוא איתך להתחיל תעשו צחוקים, תשתדל במיוחד בגיל שלך לא להסתובב עם חנונים שמורידים אותך, תזכור שהשמיים הם הגבול וכל עוד אתה לא בכלא אתה יכול להשיג כמו בנות שאתה רוצה, זה רק תלוי בך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

רגע רגע רגע...השורה האחרונה קצת הצחיקה אותי..במובן הטוב של המילה.
    אתה אומר שאין לך עוד תקווה ואין לך חברות ועיניינים..
    מצד שני
    "
    אין לי כל כל מה לעשות ביומיום חוץ מלעשות ספורט או לשחק כדורגל עם חברים או לשבת איתם על נרגילה או משו"
    תשמח שיש לך חברים כפרה, אם תסתכל טוב טוב בפורום הזה, יש פה בפורום הזה לא מעט אנשים שגם חברים אין להם, הם מגיעים לסופי שבוע, חמישי-שישי-שבת ואין להם חברים לשבת איתם ולהנות איתם..ולך יש!
    אל תגיד עכשיו "נו, אבל מה יעזרו לי חברים..?"
    כי זה חברים זה הכל!

בקשר לזה שאתה בתול שפתיים- אני יחזור על זה 3300 פעם בפורום הזה כדי שיבינו,
    אני אישית עד גיל 18 הייתי בתול שפתיים, בזמן החופש בין התיכון לצבא, מצאתי בחורה, היא הראשונה שנישקתי והראשונה שזיינתי..
    נו אז? זה אומר משהו? זה שטוית וזה לא מעניין לאף אחד תזין! היום...אני נהנה מהחיים

בקיצור, קח תעצמך בחיים כפרה, ותשאל חברים בבצפר אם יש מסיבות או ערבי כיתה כאלה או אנא אערף לא אכפת לי מה...תחפש מסיבות ותנסה גם בבצפר לדבר עם בנות מהכיתה שלך, ותנסה ללחוץ על חברים שלך להזמין ידידות מהמושב מהבצפר שלכם לשבת איתכם על נרגילה...אני יודע שאתה מתבייש להזמין אותם, גם אני התביישתי אבל נחש מה...אם תזמין בנות לשבת איתכן או לבוא לעשות ספורט איתכן, יש סיכוי שיצא לך משהו עם אחת מהן!!!
    "אבל...איך? איך יצא לי משהו מהן?"

יפה. זאת כבר שאלה אחרת.
    תכנס ללינקייה של הפורום ותתחיל ללמוד איך ומה עושים עם בנות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אנונימי
    לייקים
    7
    נקודות
    14

לא אמרתם כל הלינקייה זה חרטה ?!
    ואם לא מה הייתה ממליץ לי לקרוא שם

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

SO U WANT TO BE A SAD CUNT?
    U ARE A SICK CUNT IF U WANNA BE BRAH

הלינקייה זה באמת חרטא

תקרא את הנושאים של המשתמשים:

DashBerlin
    Above And Beyond

יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
    אגב אני בגיל שלך הייתי כמוך. רק שלי לא היה חברים כי לא הרגשתי שייך לחנונים ואמרתי לעצמי שאני משתנה עד התיכון והופ בתיכון היו לי חיים אחרים לגמרי...אבל לגמרי....בוא נגיד שקיבלתי פי 10000 ממה שייחלתי לעצמי...

תתעסק בLMS (יש פה מלא הסברים איך ועל מה) ועזוב שטויות, כל השאר לא רלוונטי, אם תשאר כמו שאתה אתה תמות בתול כי ככה העולם בנוי, אתה חייב להחשב חתיך כדי שיהיה לך חברה, כבוד, סטטוס...

לפחות לך יש חברים לשבת איתם על נרגילה....חחחח בחטיבה זה היה החלום הרטוב שלי...חברים ונרגילה...זה היה נראה כמו משו שבחיים לא יהיה לי..שתבין מאיפה באתי...

איפה אני עכשיו? נתחיל בזה שאני לא בארץ יותר אלא בLA..ובשכונה לא זולה בוא נגיד...ואני רק בן 21...ואני עושה דברים שלאנשים שבגיל שלי שהיה להם "חברה" יכולים רק לחלום...

סתם כדי לעלות לך תמוטיבציה..אני באתי מהמקום הכי נמוך...חסר ידידות..חסר חברים..ילד כאפות...אחד שלא היה מפותח עם קול ציפציף וחסר הורמונים שעושה תספורות של ילדי כאפות...כל היום משחק מייפל סטורי (אפילו הייתי נשאר יומיים ברצף על המחשב בלי לזוז, ממש כמו הגיימרים בסרטים)

ותראה לאן הגעתי...ואני רק עולה.

ככה שעזוב שטויות גיל 15 לא קובע כלום...אני יגיד לך תאמת חצי מהשכבה שלך בתולים לא פחות ממך שמזיינים תשכל על דברים שאין להם...סמוך עלי אני יודע כי הייתי בסרט הזה..חשבתי שכל אחד עושה אורגיות וקוק בגיל 13 ואני ההומו היחידי שלא...וואלה אחי...האמת הייתה רחוקה מזה...אבל מאוד...בוא נגיד את זה ככה חצי מהשכבה שלך במצב כמו שלך בדיוק וחלקם ביותר גרוע..

אני הייתי במצב הכי גרוע בשכבה...הייתי הילד כאפות של הילדי כאפות...איפה אני עכשיו? איפה ההייטרים שלי עכשיו? עזוב עכשיו, כבר בתיכון היו לי חיים שה"מקובלים" של החטיבה יכולים רק לחלום עליהם..מאחד שנחשב "מכוער" הפכתי ל"חתיך"...מאחד שהיה בתול שפתיים לאחד שמנשקים אותו בפה בפגישה הראשונה.. לא אומר לך את כל זה כדי להשוויץ ואני מרחם על מי שחושב שזה הסיבה למה אני רושם את זה כל זה. אלא כדי לתת לך מוטיבציה. כי אני הייתי במצב הכי גרוע שאפשר להיות ועדיין עשיתי את זה.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה מצחיק ?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי sauciny21 צפיה בהודעה
    מה מצחיק ?
    טיילר.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    SO U WANT TO BE A SAD CUNT?
    U ARE A SICK CUNT IF U WANNA BE BRAH

הלינקייה זה באמת חרטא

תקרא את הנושאים של המשתמשים:

DashBerlin
    Above And Beyond

יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
    אגב אני בגיל שלך הייתי כמוך. רק שלי לא היה חברים כי לא הרגשתי שייך לחנונים ואמרתי לעצמי שאני משתנה עד התיכון והופ בתיכון היו לי חיים אחרים לגמרי...אבל לגמרי....בוא נגיד שקיבלתי פי 10000 ממה שייחלתי לעצמי...

תתעסק בLMS (יש פה מלא הסברים איך ועל מה) ועזוב שטויות, כל השאר לא רלוונטי, אם תשאר כמו שאתה אתה תמות בתול כי ככה העולם בנוי, אתה חייב להחשב חתיך כדי שיהיה לך חברה, כבוד, סטטוס...

לפחות לך יש חברים לשבת איתם על נרגילה....חחחח בחטיבה זה היה החלום הרטוב שלי...חברים ונרגילה...זה היה נראה כמו משו שבחיים לא יהיה לי..שתבין מאיפה באתי...

איפה אני עכשיו? נתחיל בזה שאני לא בארץ יותר אלא בLA..ובשכונה לא זולה בוא נגיד...ואני רק בן 21...ואני עושה דברים שלאנשים שבגיל שלי שהיה להם "חברה" יכולים רק לחלום...

סתם כדי לעלות לך תמוטיבציה..אני באתי מהמקום הכי נמוך...חסר ידידות..חסר חברים..ילד כאפות...אחד שלא היה מפותח עם קול ציפציף וחסר הורמונים שעושה תספורות של ילדי כאפות...כל היום משחק מייפל סטורי (אפילו הייתי נשאר יומיים ברצף על המחשב בלי לזוז, ממש כמו הגיימרים בסרטים)

ותראה לאן הגעתי...ואני רק עולה.

ככה שעזוב שטויות גיל 15 לא קובע כלום...אני יגיד לך תאמת חצי מהשכבה שלך בתולים לא פחות ממך שמזיינים תשכל על דברים שאין להם...סמוך עלי אני יודע כי הייתי בסרט הזה..חשבתי שכל אחד עושה אורגיות וקוק בגיל 13 ואני ההומו היחידי שלא...וואלה אחי...האמת הייתה רחוקה מזה...אבל מאוד...בוא נגיד את זה ככה חצי מהשכבה שלך במצב כמו שלך בדיוק וחלקם ביותר גרוע..

אני הייתי במצב הכי גרוע בשכבה...הייתי הילד כאפות של הילדי כאפות...איפה אני עכשיו? איפה ההייטרים שלי עכשיו? עזוב עכשיו, כבר בתיכון היו לי חיים שה"מקובלים" של החטיבה יכולים רק לחלום עליהם..מאחד שנחשב "מכוער" הפכתי ל"חתיך"...מאחד שהיה בתול שפתיים לאחד שמנשקים אותו בפה בפגישה הראשונה.. לא אומר לך את כל זה כדי להשוויץ ואני מרחם על מי שחושב שזה הסיבה למה אני רושם את זה כל זה. אלא כדי לתת לך מוטיבציה. כי אני הייתי במצב הכי גרוע שאפשר להיות ועדיין עשיתי את זה.
    בנאדם, אם אתה שואל אותי, אל תקשיב לו.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    הי, הוא הגיע מהתחתית לארה"ב ויש לו עצות טובות שעזרו לי ולעוד אנשים.. אל תפסול אותו כי הוא ההפך ממך..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    sad cunt
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

עצה שלי - תפסיק להיות פאקינג BITCH.
    תהיה חתיך כמה שיותר, ותדבר כמה שיותר עם בחורות.

אתה הולך ברחוב ואתה רואה מישהי חמודה? לך אליה ותגיד "היי את, אני חייב להכיר אותך!"
    דבר בביטחון, בחיוך, תיראה כאילו אתה מתכוון למה שאתה אומר. אל תהיה שקט, תדבר כמה שיותר. וגם אם יוצא לך משפט טיפשי, תצחק על עצמך.

אתה יכול גם ללמוד פיקאפ, אבל עזוב אותך, גם מי שלא לומד פיקאפ ומדבר עם הרבה בנות, עדיין משיג בנות גם בלי זה.
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 24-04-2013 בשעה 23:31.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,815 | הודעות: 8,150,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect