נכתב במקור על ידי
BIKER STYLE new
SO U WANT TO BE A SAD CUNT?
U ARE A SICK CUNT IF U WANNA BE BRAH
הלינקייה זה באמת חרטא
תקרא את הנושאים של המשתמשים:
DashBerlin
Above And Beyond
יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
אגב אני בגיל שלך הייתי כמוך. רק שלי לא היה חברים כי לא הרגשתי שייך לחנונים ואמרתי לעצמי שאני משתנה עד התיכון והופ בתיכון היו לי חיים אחרים לגמרי...אבל לגמרי....בוא נגיד שקיבלתי פי 10000 ממה שייחלתי לעצמי...
תתעסק בLMS (יש פה מלא הסברים איך ועל מה) ועזוב שטויות, כל השאר לא רלוונטי, אם תשאר כמו שאתה אתה תמות בתול כי ככה העולם בנוי, אתה חייב להחשב חתיך כדי שיהיה לך חברה, כבוד, סטטוס...
לפחות לך יש חברים לשבת איתם על נרגילה....חחחח בחטיבה זה היה החלום הרטוב שלי...חברים ונרגילה...זה היה נראה כמו משו שבחיים לא יהיה לי..שתבין מאיפה באתי...
איפה אני עכשיו? נתחיל בזה שאני לא בארץ יותר אלא בLA..ובשכונה לא זולה בוא נגיד...ואני רק בן 21...ואני עושה דברים שלאנשים שבגיל שלי שהיה להם "חברה" יכולים רק לחלום...
סתם כדי לעלות לך תמוטיבציה..אני באתי מהמקום הכי נמוך...חסר ידידות..חסר חברים..ילד כאפות...אחד שלא היה מפותח עם קול ציפציף וחסר הורמונים שעושה תספורות של ילדי כאפות...כל היום משחק מייפל סטורי (אפילו הייתי נשאר יומיים ברצף על המחשב בלי לזוז, ממש כמו הגיימרים בסרטים)
ותראה לאן הגעתי...ואני רק עולה.
ככה שעזוב שטויות גיל 15 לא קובע כלום...אני יגיד לך תאמת חצי מהשכבה שלך בתולים לא פחות ממך שמזיינים תשכל על דברים שאין להם...סמוך עלי אני יודע כי הייתי בסרט הזה..חשבתי שכל אחד עושה אורגיות וקוק בגיל 13 ואני ההומו היחידי שלא...וואלה אחי...האמת הייתה רחוקה מזה...אבל מאוד...בוא נגיד את זה ככה חצי מהשכבה שלך במצב כמו שלך בדיוק וחלקם ביותר גרוע..
אני הייתי במצב הכי גרוע בשכבה...הייתי הילד כאפות של הילדי כאפות...איפה אני עכשיו? איפה ההייטרים שלי עכשיו? עזוב עכשיו, כבר בתיכון היו לי חיים שה"מקובלים" של החטיבה יכולים רק לחלום עליהם..מאחד שנחשב "מכוער" הפכתי ל"חתיך"...מאחד שהיה בתול שפתיים לאחד שמנשקים אותו בפה בפגישה הראשונה.. לא אומר לך את כל זה כדי להשוויץ ואני מרחם על מי שחושב שזה הסיבה למה אני רושם את זה כל זה. אלא כדי לתת לך מוטיבציה. כי אני הייתי במצב הכי גרוע שאפשר להיות ועדיין עשיתי את זה.