לא לרכוש מוצרי חשמל קטנים אפילו פלאפונים דרך האינטרנט ואפילו קפסולות משחקים כול דבר שניתן לרכוש ברשת כמעט יותר משלם מאשר לרכוש בחנויות ישראליות ועוד המלצה אישית שלי גם לא לרכוש בחנויות ישראליות באינטרנט למרות שהמחיר זול יותר בכמה שקלים
איך בעצם האתרים הישראלים מרווחים ביכלל?
מה הם עושים ? זהו בדיוק מה שאני מנסה להסביר לכם זה מה שהם עושים הם רוכשים מאתרי קניות באינטרנט בעצם במחיר מוזל ביותר
מביאים אותו לארץ דרך הדואר ומעלים לאתר שלהם בכמה שקלים גבוה מהמחיר האמיתי שהם רכשו
דוגמא נוספת מגן לiPhone 5 שעולה בארץ כ200 שקל ואפילו יש חוצפנים בקניונים שמבקשים גם 250 שקל
נמכר ב8.99 $ באינטרנט
http://comparinghero.com/iPhone_5.html
מה אני בא להסביר לכם ? שאתם פרייארים !!!
תתחילו לתפוס את הראש שלכם ותפסיקו להיות פראיירים !
אני שומע כול היום אנשים בוכים על מצב כלכלי גרוע כשכול אחד מהם מסתובב עם איזה אייפון ישן ועלוב שצריך לשלם עליו עוד שנתים כדי לרכוש אותו לגמרי
ככה זה כשקונים מהחברות בארץ עושקות אותך בלי הפסקה!!
נכון בתחום המזון אין מה לנו מה לעשות אין דרך לרכוש אוכל כדרך האינטרנט ולהיות בטוח שהוא לא יתקלקל עד שיגיע
אבל מה עם שאר התחומים ? אפילו רהיטים מכשירי חשמל פלאפונים הכול אבל הכול ניתן לרכוש דרך האינטרנט במחיר יותר זול
וככה לעזור למצב הכלכלי גם עם המצב שלכם מעולה אתם רוצים לשמור אותו ככה לא? אז תתחילו לעשות חכם
תפסיקו לפחד שהמוצר לא יגיע או שיעשקו אותכם רוב האתרים הרכישות מבוצעות כדרך כרטיס אשראי ככה שחברת האשראי מחיובת ברגע שתגידו לה שנעשקתם על ידי אתר לבטל את הכרטיס ולבטל את הרכישה שביצעם ולהחזיר לכם את מלוא הכסף
אז די די לפחד !
די להיות פראיירים יש פער של מאות אחוזים בין המחירים בחנויות לבין המחירים באינטרנט תתפעילו את הראש שלכם ותחסכו לעצמכם כסף !

ציטוט ההודעה