אני לפני קנייה של אנטי וירוס ESET NOD32 והיה לי אותו עד עכשיו הבעיה איתו זה שאני מנסה להוריד מאיזה אתר משחקים והוא ישר מציין אותו כוירוס למרות שאין בו וירוסים חבר שלי בדק ומוריד משם, האם אפשר לעשות משהו עם זה?
אני לפני קנייה של אנטי וירוס ESET NOD32 והיה לי אותו עד עכשיו הבעיה איתו זה שאני מנסה להוריד מאיזה אתר משחקים והוא ישר מציין אותו כוירוס למרות שאין בו וירוסים חבר שלי בדק ומוריד משם, האם אפשר לעשות משהו עם זה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לוותר על הקניה ולחסוך תכסף.
בשביל המשתמש הביתי הממוצע ניתן בהחלט להסתפק בMSE
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
או בAVIRA FREE (שבעיני הוא עדיף הן מבחינת הגנה והן מבחינת המשאבים שהוא גוזל מהמחשב).
כמו כן לפותח האשכול, אתה תמיד יכול להכניס "יוצאי דופן" באנטי וירוס.. או להגדיר אתרים כבטוחים באינטרנט גארד (במידה ואנחנו מדברים על ESET INTERNET SECURITY)
מזה יוצאי דופן באנטי וירוס?
אם אני מכניס יוצא דופן זה יפתור לי את הבעיה?
ואיך עושים את זה?
תודה רבה לעוזרים!
מ א ו ש ר
אווירה יש לו שם טוב ולפי המבחנים ברשת אפילו יותר טוב בהגנה, אני באופן אישי לא אוהב אוטו ומעדיף את אווסט.
לגבי האנטי וירוס של מייקרוסופט כנראה גרם להרבה חברות אנטי וירוס להפסדים כי אם יש אותו אפשר לוותר על הרבה מהשמות הגדולים (מנסיון), ולכן לצערי סופו מתקרב, מייקרוסופט הסירה ממנו את התמיכה בוינדוס 8. חבל
לגבי הנוד תחפש שם בהגדרות או בהגדרות מתקדמות אתה יכול לאפשר חריגים, לא זוכר איך.
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 04-05-2013 בשעה 01:21.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות