טוב אז כמו שאתם יודעים המחירים של הסיגריות עלו ב3 שקל. אם מישהו יכול להביא רשימה עם סיגריות שעולות עד 22 שקל לטובת חברי הפורום זה יהיה נחמד. אני אישית לא מבין גדול בסיגריות ה"זולות", אז כל מה שידוע לי בינתיים זה רויאל (21-22). מה יש עוד?
טוב אז כמו שאתם יודעים המחירים של הסיגריות עלו ב3 שקל. אם מישהו יכול להביא רשימה עם סיגריות שעולות עד 22 שקל לטובת חברי הפורום זה יהיה נחמד. אני אישית לא מבין גדול בסיגריות ה"זולות", אז כל מה שידוע לי בינתיים זה רויאל (21-22). מה יש עוד?
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
|
|
די זה כבר נהיה דפוק
מזל שהממשלה לא מספקת הרואין למה חבל על הזמן איזה סקנדל היה נהיה פה. ממשלת אינטרסים בזוייה
אנחנו עבדים מודרניים ואתם תמשיכו לעבוד בשביל סיגריות. מי שעובד פיזי - קחו את זה לחיים, אתם נפתחים במשך שעה וחצי(!) בשביל קופסאת סיגריות... חחח עצוב
אדם שעובד כל היום וקורע את עצמו בשביל קצת אוכל וסיגריות נקרא עבד. אנחנו עבדים ואתם רק נותנים לזה לגיטימציה להמשיך. אני לא מאשים אתכם כי סיגריות זה סם בפנים עצמו בחסות החוק והממשלה. הם מרעילים אתכם, ממכרים אתכם, ואז מעלים לכם את המחיר. למה? כי הם יודעים שאתם הטמבלים הקטנים, תמשיכו לעשן. ועוד אנשים רוצים לעשות להם 'דווקא' והם ממשיכים לעשן. חחח רק שאתם לא מבינים שאתם צועדים בדיוק לאן שהם רוצים. תמשיכו לעשות להם 'דווקא' והם ימשיכו לעשות כסף וכמובן ימשיכו לעלות את המיסים על הסיגריות.
בכל אופן אני הפסקתי לעשן שקאמל עלתה ל21 היום היא כבר איזה 30 אז טוב שתפסתי שכל להפסיק. ידעתי שהם ימשיכו לחגוג עלינו.
היום אני פעם ביומיים, לפעמים פעם ביום מגלגל לי סיגריה אחרי ארוחה גדולה ואני מבסוט וזה לא עולה לי בכלל. אני עם חבילת טבק של קאמל כבר איזה חודשיים ועוד היא כמעט מלאה.
בכל אופן הדבר היחידי שאני מצליח לחשוב עליו בשבילכם זה להתחיל לתפוס 'כיוונים' שאוהבים לנסוע לחול וליפול עליהם על הסיגריות. כי בתכלס זה כבר נהיה כיוון..
או זה למי שלא מוכן לוותר על הסיגריות
למי שכן מוכן לוותר, קנו טבק, נירות ופילטרים תגלגלו איזה 13 בבית (5-6 דקות השקעה למי שיודע לגלגל ולמי שלא שיקנה מכונת גלגול) ואתם חוסכים מאות אחוזים.
למרות שראיתי שהעלו גם את מחירי הטבק, אני מקווה שלא הפכו את זה ללא משתלם ואז זה באמת יהיה עצוב.
כל הכבוד למנהיגינו הדגולים! ובמיוחד ליאיר לפיד שקיבל 30 מנדטים. זה רק מראה איזה 30 מנדטים מהעם שלנו הם חבורה של דבילים חסרי שכל הרבה יותר גרועים מיאיר לפיד.
פעם הבאה עלה ירוק ואני מתחיל לטפטף את זה לאנשים מעכשיו
או שאני פותח מפלגהאפשר להשתמש בלפיד כדי להדליק ג'וינט... ככה גם נסגור את הגרעון
אחלה פוסט, אבל היה יותר מתאים לשים אותו כאן. הוא לא ממש עונה על הבקשה בכותרת, וכולנו מודעים לטבק לגלגול.
לכל שאלה ועזרה בנושא של הצמח, מוזמנים לפנות בה"פ.
לא מספק כיוונים.
צריך שסיגריות יעלו כמה שיותר. ככה אנשים יעשנו פחות
תלמדו איך להרוויח באינטרנט:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/view...Id=2517412&r=1