אהלן!! אני רוצה להציג בפניכם משחק נהדר שאני משחק כבר למעלה משנתיים. זהו אחד המשחקים שאני הכי אוהב והדבר המעולה בו הוא שאפשר לשחק בו על דף האינטרנט ולכן אני רוצה שאתה תיקחו חלק באחד המשחקים שלא משנה מהם הדעות הפוליטיות שלכם או מאיפה אתם או אם אין לכם זמן משום שאתם יכולים לשחק בצורה אירעית שבה תצטרכו לעשות רק מהלך אחד לחצי ליום או ליום אחד שלם!!
אז בעצם המשחק מושתת על אסטרטגיה. דרך המשחק היא שאתה בוחר לך מדינה ועושה ממנה אימפריה על ידי כך שתכבוש מדינות ניטרליות ומדינות היריב, מולך יתייצבו עד ל 20 שחקנים שינסו לחסל את המדינה שלך כמה שיותר מהר על מנת לנצח, או שתפעיל את היכולת הדיפלומטית שלך ותחלץ מהפסד על ידי שכנוע היריב להסכים לברית או להסכם שלום.
וכמובן כמו בכל משחק נהדר יש את המנוי. אבל אל תטעו, atWar זה לא שלם עבור ניצחון. כלל לא! המשחק הזה הוא ברובו בחינם ועבור ההכנסה כמובן צריכים לגבות כמה תשלומים בשביל לקבל גנרל, יכולת ליצור מפות ותרחישים וכו'
לא לפני הרבה זמן הוסיפו את הגירסאות המתורגמות של המשחק. אני לקחתי חלק ותרגמתי את כל המשחק לעברית. עד כו המשחק מתורגם ל18 שפות.
התמונה הבאה היא מתוך הגירסא המותקנת של המשחק כפי שנראה כאן ↓(תמונה לא עדכנית הוספו 3 שפות מאז)
ופה יש שחקן שבחר את צרפת כמדינת ההתחלה שלו ובצד ימין רואים את הגייסות שהוא יכול לתגבר על מנת לכבוש כמה שיותר מדינות
ואפשר גם לייצור איזה מפה שרוצים ולשחק במפות פנטזיה או מפות של יוון הקדומה וכו' אבל על מנת לעשות זאת חייבים לרכוש מנוי.
אם אתם מעונינים במשחק היכנסו מהקישור הבא והתחלו את המשחק ביתרון של 100 נקודות: he.atwar-game.com/?p=5512
<font color="#000000"><span style="font-family: Arial">

ציטוט ההודעה