"החתונה הגדולה" מאחד על המסך צוות עטיר כוכבים בראשותו של רוברט דה נירו עם קתרין הייגל, דיאן קיטון, אמנדה סייפריד, טופר גרייס, סוזן סרנדון ורובין וויליאמס. העלילה עוקבת אחר משפחה מודרנית שמנסה לשרוד חתונה בסוף שבוע חגיגי אחד, שיש לו פוטנציאל להפוך לפיאסקו. הזוג הגרוש דון ואל גריפין (דה נירו וקיטון) נאלצים שוב לגלם זוג מאושר למען החתונה של בנם המאומץ, לאחר שהאם הביולוגית השמרנית במיוחד שלו מחליטה לטוס לקצה השני של העולם כדי להשתתף. הזוג נאלץ להתמודד עם כל אורחי החתונה, ועם העבר העשיר בבעיות שלהם - בתקווה לא להרוג אחד את השני בתהליך.
נלקח מאתר עכבר העיר.הסרט האחרון שראיתי בקולנוע, בדרך כלל זה כל יום שבת, אבל הפעם לא יצא לי לראות בגלל המשפחה שלי.
ביקורת אישית
בכל אופן, הסרט האחרון שראיתי והוא היה נהדר, סרטים כאלה יוצאים פעם בכמה זמן עם רמת איכות כמו זו.
כמובן שלכל סרט יש צדדים חיובים וצדדים שלילים. אני אשתדל להראות את רוב הצדדים החיוביים בסרט אך
בתור מחויבותי אני חייב להראות לכם את הצדדים השליליים. ראשית זה לא סרט שמתאים לילדים קטנים יש
הרבה תכנים גסים ופורנוגרפיים שלא מתאימים לילדים.
רוב מהחסרונות שלו הם על הפרטים הקטנים, אך הפרטים הקטנים הם אלה שהופכים את הסרט לפחות טוב.
אני קצת התאכזבתי מהעלילה, העלילה לא כל כך מובנת בהתחלה, כלומר מי שפספס את האוטובוס או שנתקע
לו הרכב והיה צריך לרוץ לקולנוע ופספס את ההתחלה לא יבין כלום ממהלך הסרט וסתם יצחק מהקטעים המצחיקים
מבלי להבין את הקשרם לסרט. סרטים טובים הם סרטים שהעלילה בהם היא פשוטה ללא הרבה דיבורים מסובכים
למערכות יחסים אחרות וישנות שמבלבלות את הצופה. חסרון קטן לדעתי תשדלו להגיע לסרט בזמן ולא להתעכב על
דוכן הפופקורן. החיסרון הנוסף לדעתי הוא הצד הפורנוגרפי שבסרט, יותר מדי מוגזם וכבר בוטה על הצד השלילי.
כנראה שהכותב של הסט היה קצת חרמן לפני אבל לא נורא.
סה"כ היה סרט מצחיק מאוד, אני לא שמתי פה את הטריילר ולא ממליץ לכם לראות את הטריילר אלא רק את התקציר
בלבד שלא יהרוס לכם, עורכי הטריילר לא ידעו איזה חלקים להכניס והכניסו את החלקים הטובים ביותר בסרט, אז
בשביל שלא תשתעממו בסרט, נא לא לראות את הטריילר.
כדאי לכם ללכת הם חבר'ה ולא חברה/בת זוג או משפחה, לדעתי זה לא כל כך סיטואציה טובה להיות בה.
תיהנו מהסרט בעיקר, נשמח לשמוע עוד ביקורת על הסרט, כמובן שלא ממש פרטתי כל שלב ושלב אבל רק
את הדברים הטובים והקצת פחות טובים שתדעו ולא תתבכיינו בעתיד.
אל תשכחו! לא להתקמצן על הפופקורן ואם כבר לראות קומדיה אז לראות ולהיחנק מרוב צחוק.
צפייה מהנה
נכתב בלעדי לפורום אטרף, אין להעתיק!

ציטוט ההודעה