מכירים את ההתקנות האלה שבזמן שהם עולות האנטי ווירוס מתריע על דברים שצריך לנקות ואז בהמשך אחרי שההתקנה עלתה אז היא מציעה התקנה צדדית של תוכנה לניקוי המחשב ושיפור הביצועים שלו?
תמונה שתבינו על מה אני מדבר:
זאת סתם דוגמה.
לפני ההצעה הזאת(לפני שלחצתי "הבא") זה שאל אותי לגבי ההתקנה העיקרית של התוכנה..
אבל ממש לפני(בהתחלה) כשההתקנה עלתה האינטי ווירוס שלי נתן לי התראות לפחות 4-5 פעמים אם אני לא טועה שבהם הוא הודיע לי שהוא מצא איזה מזיק ושאל אותי מה לעשות. אמרתי לו clean .. באחד המקרים הוא אפילו אמר לי שצריך להפעיל מחדש את המחשב בשביל לנקות את אחד המזיקים. לחצתי לא כדי להמשיך את ההתקנה.
עכשיו לעניין:
תחשבו על זה -
התקנה עולה. בזמן שהיא עולה היא מנסה להחדיר מזיקים וזבל למחשב. -> אחרי שהיא עולה היא מציעה מין הסתם להתקין את התוכנה העיקרית. -> אחר כך כחלק מההתקנה היא מציעה להתקין תוכנה לסידור המחשב(ניקוי מזיקים וכל זה)
עכשיו זה מדליק לי נורה אדומה בראש..
זה נראה שהמזיקים האלה שההתקנה מנסה להתקין בזמן שהיא עולה זה בעצם חלק מתוכנית שיווקית שהרעיון הוא לדפוק את המחשב כדי שאחר כך נענה באופן חיובי להצעה הצדדית של ההתקנה שהיא להתקין תוכנה לסידור המחשב.
ושמין הסתם מישהו שילם להם הרבה כסף בשביל שיעשו את זה..
אני יכול להבין את העניין שחברה תשלם כסף לחברת תוכנה כדי שתספק פרסום דרך ההתקנה(כמו הצעה להתקין משהו)
עד כאן זה נראה לגיטימי וסבבה..
אבל לשלם כסף בשביל לדפוק לאנשים את המחשב מבלי שידעו כדי שאחר כך יחליטו להיענות להצעה של ההתקנה - זה דבר פסול ופושע..
אני חושב שהם חייבים לקבל תביעה ענקית על דבר כזה..
זה שקוף!!
וזאת לא ההתקנה היחידה שזה הסגנון שלה.
גם ההתקנה של חבילת הקודקים shark007 היא אותו סגנון בדיוק.

ציטוט ההודעה