זה מה שהולך אצלי במסיבות
הסרטון מראה רק בקטנה,יש לנו פי 1000 יותר יפות מהסרטון
אבל זה מה שקורה אצלנו פה במסיבות
מה אצלכם?
זה מה שהולך אצלי במסיבות
הסרטון מראה רק בקטנה,יש לנו פי 1000 יותר יפות מהסרטון
אבל זה מה שקורה אצלנו פה במסיבות
מה אצלכם?
|
|
למה אתה כושי במסיבות של כושים..??
אני לא יודע מה יגידו לך פה, אבל איפה שאני הולך, מסיבות טבע, המקום הכי טוב שיש עם מלא כוסיות ...
מסיבות חוף בקיץ....וכמובן מועדונים, ...
אין אצלנו את המסיבות בית האלה שיש לכם, ות'אמת שגם לא הייתי רוצה שיהיה, ממש לא מעניין אותי הדברים האלה...חחחחח אבל יש אצלנו חאפלות בשכונה אצל הערסים עם קריוקי![]()
כולם ערסים ופאקצות שיכורים שרוקדים כמו מטומטמים.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אין פריחות ופקאצות במסיבות טבע פשוט אין...ערסים לאחרונה יש, אבל זה הערסים המודרנים...
איפה שאני מסתובב, אני לא רואה ערסים בשום מצב פשוט לא....רק אנשים איכותיים,...ברור לי שכל החבר'ה פה הם ישראלים מושפעים אז הם יסתובבו בפאבים של ערסים ומועדונים צפופים ומגעלים מלאים בערסים ומכות...אבל שיהיה..
זה מה שהולך אצלי במסיבות
ועכשיו ברצינות, אני לא בא בגישה של להוריד אנשים . אבל אתה כל הזמן מתגאה במסיבות שלך שם בקנדה ובכוסיות שיש לך, ובינתיים מה שאני רואה זה סרטונים של כושים ועוד ילד שלקח את הסיפורי חיים שלו רחוק מידי בפורום.
אני לא יודע איפה אתה חי, או איפה אני חי, אבל המסיבה של הכושים שהבאת זה FARRRRRRR ממה שיש בישראל, לא בעיה למצוא כאן ולא בעיה לי למצוא בחורות כמו שהבאת בסרטון מבחינת האופי השרמוטות האלה שקופצות עליך, אבל לא במסיבה ולא מול כל העולם ואשתו. אבל אני עוד לא נתקלתי במסיבה שבה הבנות פשוט מזיינות את הבנים.. לא ראיתי את זה.
ועוד משו AWAKE....מזה "זה מה שהולך אצלנו", אתה משתתף בזה?? אתה רק מראה לי סרטון של כושים, מה אתה קשור לזה ??
אצלנו יש דברים מטורפים, זה לא אומר שכולם עושים אותם..בכל העולם יש דברים מטורפים, אל תשוויץ במה שאנשים מהמדינה שלך עושים, תשוויץ במה שאתה עושה..
u mirin?
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
וואו כמה אינסל רייג' יש באשכול הזה...דבר ראשון בתור אחד שרקד ככה אין דבר יותר כיפי מזה, והקטע הטוב הוא שזה לא ביג דיל לרקוד ככה עם מישי...ואם 2 בנות עושות עליך סנדוויץ' אתה בכלל מרגיש מלך העולם. ואתם צבועים אגב, זה בדיוק מה שעושים במועדון חשפנות שאת זה אתם מעודדים, אני וAWAKE מקבלים את זה חינם והאינסלים המכוערים צריכים לשלם בשביל זה, זה באמת פתטי. רואים שאתם אשכנטוזים WHITE BOYS כאלה ולא הייתם בLATINOS PARTY או מסיבה של כושים כמו שהראו (למרות שזה תופס תאוצה גם במסיבות רגילות אבל זה התחיל משם), זה משו שצריך להיות שם בשביל להבין.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES