היום ראיתי את השכנה המדהימההההההההה שלי (פעם שנייה, פעם אחת היא הייתה מול הכניסה לבית שלי כשחזרתי לעבודה ודיברתי איתה 5 דק', אני יזמתי, היא ביישנית), פנים מדהימות, שיער בלונדיני, גוף פצצה, רק 2 חסרונות היא יא' וכנראה בתולה והיא איזה 1.62 נראה לי.
הייתה עם 3 ילדים ערסים בספסל ליד הבית, נראה לי בכיתה שלה, קטנים ממני כמובן, אחד רוסי גדול יותר ממני ו-2 חומים שחיפים יותר ממני עם פרצוף של וואליד באדיר, קיצר מכוערים רצח 3-4\10 לה הייתי נותן 7-7.5\10 וגם זה רק בגלל הגובה.
עברתי איפה שהם ישבו והיא שמה לב אליי, והיא ואמרתי לה "מה קורה? 3 בנים? לא חשבתי.." ציחקקה. התיישבתי בספסל שלהם בינה לבין הערס כמו באיזה סרטון של סניה חחחחחחחחח (פעם ראשונה שיישמתי משהו מפיקאפ) הערס הדומיננטי ניסה להריץ עליי דחקות כמו "כמה פאנים אתה עושה ביום?" "סיימת בצפר? בן כמה אתה אתה נראה פחות ממני? (SURE)" "אתה יותר לבן מאנטון (הרוסי הגדול), זה נדיר" כל הזמן הזה אני מדבר איתה ולגמרי מתעלם ממנו ונמצא עם הגב אליהם. אחר כך דיברנו על איך יצאתי מהצבא (שיקרתי), איכשהו הגענו לסרטים. דיברנו על דג'אנגו ואיכשהו הגענו לזה שלא ראיתי איירון מן (יש עכשיו בקולנוע כנראה) אף פעם והיא צחקה עליי איך זה יכול להיות. אמרתי לה אני אראה את 1,2 היום ואם אני אוהב יום שבת אני אראה בקולנוע וידווח לה אם אהבתי. היא אמרה שגם היא לא ראתהאת החדש ואפשר לראות ביחד (U ASK ME OUT WOMAN?). קיבלתי פלאפון.
כל השיחה מול 3 הערסים הקטנים. איזה חיוך דפקתי כשקמתי משם ומול הפנים שלהם סגרתי איתה. WINNNNNN. רק ההרגשה הזאת עשתה לי ת'שבוע גם אם הדייט יהיה על הפנים.
בכל מקרה חזרתי היום מלדלל את השיער אצל ספר חדש, דיי אהבתי ורציתי לראות איך זה בפרופילים והכל במראה.
עכשיו.. זה רק אני או שכשמסתכלים במראה וכשמצלמים בפלאפון (גלקסי 3) זה שונה?
אני מצלם לעצמי את הפרופיל ואת הפרונט, וזה ממש שונה מאיך נראה זה במראה.
הכל, תווי פנים, השיער שונה כזה. אפילו אם אני עושה שריר עם היד ומסתכל במראה ואז מצלם זה נראה פחות שריר. DAFAQ?
קרה למישהו החרא הזה?
אני יודע שאני לוקח את זה מהר מדי אבל.. בחיים לא שכבתי עם בתולה. טיפים חשובים?



ציטוט ההודעה





