קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה]משהו שקרה לי היום.
    על ידי Michael. בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 20:28
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 14-08-2008, 21:03
  3. [שאלה+מפרט] משהו הזוי שקרה היום בחנות
    על ידי Toilet Papper בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 22-02-2008, 18:32
  4. [שאלה] בואו תביע דעה על משהו שקרה לי עם חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 30-01-2008, 18:44
  5. משהו דפוק שקרה לי עכשיו בפורום סקרים
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-11-2006, 19:44
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 48

שאלה על משהו שקרה לי עכשיו + מה נסגר עם תמונות בפלאפון?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל שאלה על משהו שקרה לי עכשיו + מה נסגר עם תמונות בפלאפון?

היום ראיתי את השכנה המדהימההההההההה שלי (פעם שנייה, פעם אחת היא הייתה מול הכניסה לבית שלי כשחזרתי לעבודה ודיברתי איתה 5 דק', אני יזמתי, היא ביישנית), פנים מדהימות, שיער בלונדיני, גוף פצצה, רק 2 חסרונות היא יא' וכנראה בתולה והיא איזה 1.62 נראה לי.

הייתה עם 3 ילדים ערסים בספסל ליד הבית, נראה לי בכיתה שלה, קטנים ממני כמובן, אחד רוסי גדול יותר ממני ו-2 חומים שחיפים יותר ממני עם פרצוף של וואליד באדיר, קיצר מכוערים רצח 3-4\10 לה הייתי נותן 7-7.5\10 וגם זה רק בגלל הגובה.

עברתי איפה שהם ישבו והיא שמה לב אליי, והיא ואמרתי לה "מה קורה? 3 בנים? לא חשבתי.." ציחקקה. התיישבתי בספסל שלהם בינה לבין הערס כמו באיזה סרטון של סניה חחחחחחחחח (פעם ראשונה שיישמתי משהו מפיקאפ) הערס הדומיננטי ניסה להריץ עליי דחקות כמו "כמה פאנים אתה עושה ביום?" "סיימת בצפר? בן כמה אתה אתה נראה פחות ממני? (SURE)" "אתה יותר לבן מאנטון (הרוסי הגדול), זה נדיר" כל הזמן הזה אני מדבר איתה ולגמרי מתעלם ממנו ונמצא עם הגב אליהם. אחר כך דיברנו על איך יצאתי מהצבא (שיקרתי), איכשהו הגענו לסרטים. דיברנו על דג'אנגו ואיכשהו הגענו לזה שלא ראיתי איירון מן (יש עכשיו בקולנוע כנראה) אף פעם והיא צחקה עליי איך זה יכול להיות. אמרתי לה אני אראה את 1,2 היום ואם אני אוהב יום שבת אני אראה בקולנוע וידווח לה אם אהבתי. היא אמרה שגם היא לא ראתהאת החדש ואפשר לראות ביחד (U ASK ME OUT WOMAN?). קיבלתי פלאפון.

כל השיחה מול 3 הערסים הקטנים. איזה חיוך דפקתי כשקמתי משם ומול הפנים שלהם סגרתי איתה. WINNNNNN. רק ההרגשה הזאת עשתה לי ת'שבוע גם אם הדייט יהיה על הפנים.

בכל מקרה חזרתי היום מלדלל את השיער אצל ספר חדש, דיי אהבתי ורציתי לראות איך זה בפרופילים והכל במראה.

עכשיו.. זה רק אני או שכשמסתכלים במראה וכשמצלמים בפלאפון (גלקסי 3) זה שונה?
    אני מצלם לעצמי את הפרופיל ואת הפרונט, וזה ממש שונה מאיך נראה זה במראה.
    הכל, תווי פנים, השיער שונה כזה. אפילו אם אני עושה שריר עם היד ומסתכל במראה ואז מצלם זה נראה פחות שריר. DAFAQ?

קרה למישהו החרא הזה?
    אני יודע שאני לוקח את זה מהר מדי אבל.. בחיים לא שכבתי עם בתולה. טיפים חשובים?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

כשהלכתי משם, כל כך רציתי להסתובב לערס ביציאה של I CAME AND I STOLE UR WOMAN. U MIRIN BRAH?

אחי סחתיין זה דבר ראשון... דבר שני אם הייתי נראה כמו שאני נראה לפעמים בחלק מהתמונות מהפלאפון (ועוד יש לי את הXPERIA Z הזה) אז הייתי חותך ורידים... האיכות של הפלאפון זה לא בדיוק אומר שככה אתה נראה במציאות זה משתנה לפי תאורה וכל מיני בולשיט אחרים.

אה ועוד משו הבעיה אצל בתולות זה לאו דווקא הסקס ושיהיה לך דם על הזין אלא הקטע שאם את הראשון שלה היא לא תעזוב אותך לעולם... היא תהיה אובססיבית אליך לעד אלא אם כן אתה מזיין כמו אפסרגר וזה משהו אחר חחח
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 17-05-2013 בשעה 18:15.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

וזה הוכחה מבחינתי שLOOKS זה המרכיב היותר חשוב בLMS.
    כי למרות שיש לי חרא גוף אבל פנים ממש טובות, ליד החברים שלה אני נראה כמו דוגמן של קלווין קליין.
    סטאטוס אין לי כי זו עיר חדשה והיא יודעת את זה, גם כסף אין לי והיא יכולה לדעת את זה לפי איפה שאני גר (אפילו שאני גר לבד).

תגידו, לצאת לריצות עוזר להוריד שומן, או לא כ"כ?
    *התחלתי לאכול כמו חזיר, אם לא הייתי שחיף הייתי מביא בחורות כמו שסניה עושה.
    ** השאלה אם לראות עכשיו איירון מן, כי אז אני אראה נואש? אני גם לא מת על הסרטים האלה אני אוהב דרמות בעיקר.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 17-05-2013 בשעה 19:11.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בנות לא נמשכות ליופי ערסי, את זה אתה חייב להבין.
    הן נמשכות לאופי של הערסים - אסרטיביים, כאלה שלא מפחדים לדבר, לא מפחדים מאנשים, לא מפחדים להתחיל עם בנות, ולא איכפת להם לעשות שטויות כי לא אכפת להם מה יגידו עליהם.

הבעיה הגדולה שרוב הגברים שנראים טוב, הם בדרך כלל קוקסינלים שמפחדים לגשת לבחורות, ובגלל זה הבחורות חייבות להתפשר על הערסים.

כל הכבוד לך, אגב.

ריצות יכול לעזור... אבל לא הבנתי אתה כאילו שחיף שמן? חחח מצד אחד שחיף מצד שני אתה רוצה להוריד... פשוט תתחיל מסה ותחטב אחרי שכבר תיראה ממש מגעיל מבחינת השומן אבל מספיק טוב מבחינת השרירים

ושמע רודני מה שאתה אומר לדעתי זה טעות... במדינה המסריחה שלנו מספיק שאתה שחום עם זיפים ורזה (אם יש לך קוביות אז בכלל...) וזהו אתה יכול להביא פה כמעט כל אחת (לא מדבר על האלה הממש שוות שלא יכולות לצאת עם ערסים) מדבר באופן כללי... וזה נכון שהן נמשכות גם לאופי שלהם אבל לא רק לדעתי... למרות שתכלס אני מכיר איזה 2 פרחות מהעיר שיצאו עם 2 אנשים שנראים די זוועה... אחד גמד גינה ופנים של ערבי והשני גם גמד ועם פרצוף של ילד בן 10 שעוד לא גדל לו הזין...
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 17-05-2013 בשעה 19:16.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמעו גמאני בגלאקסי נראה כמו שיטטטט, גם זה מעגל לי את הפנים וגם מפחית לי מהשרירים.
    מבייש להצטלם

במצלמה של הגלאקסי יש אסטרוגן בגלל זה חחחחחחחחחחחחח והוא גובר על הטסטוסטרון אבל אם תתחיל לקחת אסטרואידים במינון נכון אז השומן יהפוך לשריר ואז גם בפלאפון הזה עם העודף אסטרוגן אתה תיראה טוב

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BackToLife צפיה בהודעה
    שמעו גמאני בגלאקסי נראה כמו שיטטטט, גם זה מעגל לי את הפנים וגם מפחית לי מהשרירים.
    מבייש להצטלם

קראתי איפשהו שאנחנו רואים את עצמנו הרבה יותר יפה ממה שאנחנו באמת [כולל מאסה ומבנה גוף]

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    קראתי איפשהו שאנחנו רואים את עצמנו הרבה יותר יפה ממה שאנחנו באמת [כולל מאסה ומבנה גוף]
    אם אני נראה כמו בגלקסי אני 0\10 והולך להתאבד עכשיו.

לא יודע על מה אתה מדברים. לפי דעתי מדובר פה על פוטוגניות, אם אתה פוטוגני תצא טוב כמעט בכל תמונה וזה לא בהכרח משנה אם אתה נראה הכי טוב בעולם.

כל הכבוד לך @idi-nahuy אהבתי את הגישה שלך. אישית אני לא מתקרב למישהי שנראית בתולה, אבל כאלה נורא מתוקות וביישניות שאתה נמס מהן... הן פחדניות בהתחלה. לא תמיד כמובן.

בנוגע לריצה, אתה שורף יותר קלוריות בזמן הליכה מהירה לעומת ריצה. עדיף לך להתחיל עם ריצה ובהמשך לאתגר את עצמך לרוץ למרחקים. לא כל אחד יכול להתמיד לרוץ, אם נוח לך עם הליכה זה מצוין רק תתמיד ותהנה מזה ואל תהפוך את זה לסבל.

בוריס.
    נערך לאחרונה על ידי boris02; 17-05-2013 בשעה 19:30.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

עוד לא יצאת איתה לדייט אתה כבר חושב על הסקס? חחחח
    תחצה את הגשר כשתגיע אליו
    וצל"ש. שמחה שיצאת בהרגשה טובה

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה

כל הכבוד לך @idi-nahuy אהבתי את הגישה שלך. אישית אני לא מתקרב למישהי שנראית בתולה, אבל כאלה נורא מתוקות וביישניות שאתה נמס מהן... הן פחדניות בהתחלה. לא תמיד כמובן.

בוריס.
    חחחחח האמת שאני נראית כזאת ממש. יש לי פנים תמימות רצח וכל מי שפוגש אותי חושב שאני ילדה טובה כזאת... גם כי אני מחייכת הרבה וכולי בייבי פייס חחח לא ידעתי שיש גברים שלא מתקרבים לזה... טוב לדעת

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

קודם כל תשתזף. זה שאומרים לך שאתה לבן זה אמור להדליק לך נורה אדומה. להיות לבן זה מגעיל ואני לא מתאר את עצמי לבן. פעם אחרונה שהייתי לבן הייתי בחטיבה והייתי ילד כאפות. גם בחורף אני טיפה שזוף איכשהו ובקיץ אני מתחרע על GUIDO TAN. אין יותר מגעיל מהלראות לבן, אין. אני מעדיף להיות תימני שחור ולא לבן. שנית, אין דבר רע בבנות בכיתה י''א. הבנות הכי יפות הן בתיכון וטיפל'ה מעל, עד 21 ככה. משם זה רק מדרדר. אני מעדיף לזיין בנות עד גיל 21 כל החיים ושישנאו אותי מאשר להיות "כמו כולם" וללכת עם זקנות ואני רואה את עצמי עם בנות 15-21 גם בגיל 30. ואין קשר לפוטוגניות ולמצלמה. אני בחיים לא מצטלם מהפלאפון כי הוא מעוות את הפנים שלך ואתה לא באמת נראה ככה במציאות, זה למה אתה חייב צלם בשביל תמונות טובות בפייסבוק או בכללי. אם אין לך חבר צלם שיכול לעשות לך תמונות יפות אתה עושה משו שגוי בחיים שלך. אין לי תמונה אחת שצילמתי את עצמי ומעולם לא תהיה לי גם. אגב תתעלם מכל האלה שצוחקים לך על ה"פאנים", אלה תמיד מכוערים שלא מביאים אף בת או במקרה הטוב איזו תימניה שמנה והם נראים כמו זין. היה לי ים הייטרים כאלה, והם תמיד היו MIRERS שלי בסתר. THEY CANT HANDLE MY AESTHETICS. אם השיער שלך נראה כמו שאני חושב שהוא נראה, אנשים כמוך מושכים הכי הרבה תשומת לב ועם גוף אסתטי בכלל תהיה סמל סקס. ותזכור, HATERS GONNA HATE!!!
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

כמה דברים, מבחינתי, זה אסתטי:

זה לא:

אני מדבר איתך לא רק בכללי, אלא גם בגוון של העור. ההוא מג'רזי שור נראה כמו ברזילאי\קובני\מקסיקני. אותי זה מגעיל. אני אוהב לוק של קלאסה, לא של בדואי שנוהג במשאית.

1. לא רוצה להיראות כמו איזה ברזילאי, מעדיף להיראות אירופאי. אני לא לבן, בטח יחסית לשחור הזה אני לבן. אני לא לבן, אני בערך כמו בתמונה של זאק אפרון בשיער (היה לי יותר והיום דיללתי, השיער שלי גם קצת יותר שומני), ואני טיפה יותר לבן מזאק. בכל מקרה אני גם לא יודע להשתזף אני רוסי ובטח יישרף ויהפוך לתימני זה בגנים שלי חחחחח. אני נגעל מהשיזוף של ג'רזי שור זה מגעיל בעיניי ולא יהפוך אותו ללא אסתטי כי זה פשוט לא מתאים לי. יש לי שיער בהיר וזה בכלל יראה מגוחך.

2. לא צילמתי את עצמי בשביל משהו. צילמתי בשביל עצמי לראות איך אני נראה בפרופילים.

3. אני לא עושה פאנים כמעט, אולי לפני דייטים או מסיבות, גם זה נדיר. אולי לפעמים מחליק בקטנה אם איזה שערה לא במקום בבוקר. אם כבר אני עושה מחליק, זה מאוד ספציפי על מקום מסוים. ידעתי פשוט שאם אני עונה לו "אני לא עושה פאן, אני ככה טבעי" אני יוצא מתגונן, ואני יוצא כאילו אני שם זין על מה שיש לו להגיד. כל המטרה שלי הייתה להראות שאני לגמרי שם עליו זין מולה. להראות שהוא בכלל לא ברמה של לדבר איתי. גם אם זה יבוא על חשבון שהיא תחשוב שאני "פאנים" אויאויאוי.

נעדכן אתכם מחר אחר הצהרים איך זרם
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 17-05-2013 בשעה 23:04.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect