אהלן,
אני יודע שמדריכים פחות עוזרים לאנשים, כי אתם מחפשים יותר "דמות לחיקוי" מאשר לקרוא מאמרים ולקוות שהם נכונים..אז סבבה, אני ילך איתכם ואני ינסה להזכר בפרטים הקטנים שיעזרו לכם מאתמול בערב..
קיצר, אני ו2 חברים ו2 ידידות (אוטו מלא) נסענו לדאנס בר אתמול.
נכנסו פנימה ישר מהצד כרגיל ועקפנו תור של איזה 100 איש..זה היה פשוט מצחיק וכיף על ההתחלה
בכל מקרה, נכנסנו פנימה, התחלנו לשתות, התיישבנו על איזה שולחן קטן וראיתי במרחק על הבר איזה מדריכת כושר גופני מהצבא (מי שמכיר, יודע שבדרך כלל הבנות האלה שוות).
קיצר, קמתי מהשולחן יחד עם הכוס בירה, הלכתי לכיוון שלה, נגיעה קלה בכתף וצעקתי מאחורה "בוווו!!!!!!!" חחחחח
היא אומנם לא נבהלה כמו שציפיתי אבל היא הסתובבה אחורה עם פרצוף של "מי זה הערס המטומטם מאחוריי?".
קיצר, היא קלטה שזה אני, חיבוקים, נשיקות עיניינים..מפה לשם דיברנו קצת ויצא לי לשאול אותה "מה איתך..מאז השיחה האחרונה שלנו אני זוכר שאת לקראת סיום הקשר שלך עם ערן לא?" והיא ענתה בחיוב, שהם נפרדו לפני שבועיים..קיבלתי GREEN LIGHT אבל בעייתי.
אמרתי לה שאני חוזר קצת לחברים שלי כדי לא לייבש אותם ושבהמשך אני יפגוש אותה..(זה טוב ככה..לתת לה קצת ספייס יעני )
היא תפסה אותי מהידיים ועשתה לי "לאאא...תשאר איתי קצת!!" חחחח אבל חזרתי קצת לחברים שלי.
קיצר, אחרי איזה חצי שעה- שעה עם חברים שלי, שתינו כמו שצריך..קיבלתי ראש אחושרמוטה, והתקרבנו לרחבה של הריקודים.
איך שנכנסו לרחבה, פתאום מישו קפץ לי על הגב מאחורה, הרגשתי ציצים על הגב והבנתי שזאת היא חחח
הורדתי אותה למטה, הכרתי אותה לחברים שלי ומאז כל הרבע שעה הזאת ששנינו היינו אחד ליד השני, היה המוןןןןןן פלירטינג.
היא כל שנייה הורידה את העקבים שלה מהרגליים שלה וכדי לרדת מהעקבים היא תפסה לי את היד ועשתה לי "תפסיק כבר ללכת לחדר כושר! תראה מה נהיה ממך!" ומן הסתם שהיא הורידה את העקבים בכוונה כי רגליים של בחורה זה דבר נורא סקסי וזאת אחלה של דרך למשוך תשומת לב לשם.
וכל כמה זמן היא דאגה איכשהו שהשרשרת הצבעונית שהיא קיבלה מהכניסה לדאנס בר, תפתח כל קצת זמן וביקשה שאני יסגור לה אותה ומן הסתם שזה גרם לנו להיות מאד מאד מאד קרובים פיזית אחד לשני + מבטים קצרים בזמן שאני סוגר לה את השרשרת, ישר לתוך העיניים שלה, חיוך ומבט לשפתיים..זה עשה המון.
אחרי זמן קצר, היה איזה שיר סקסי כזה והידיים שלי הלכו אוטומטית למותניים שלה ופשוט משכתי אותה אליי, היא הניחה את הידיים שלה על החזה שלי ועשה לי כזה "בואנה נהיה לך חזה יותר גדול משלי!!" חחח ואז החליקה את הידיים למעלה והגענו עמידה כזאת של נשיקה (הידיים שלי על המותניים שלה, הידיים שלה סביב הצוואר שלי).
ואז בגלל שאני הבן אדם הכי ישיר בעולם פשוט דיברתי איתה בפנים במקום באוזן וזה היה מאד קרוב פיזית לפנים שלה
עשיתי לה "שמעי, אני מת לעשות צעד..אבל רק נפרדתם את והאקס שלך, אני לא רוצה להיות הבן זונה שגונב אותך ישר"
אז היא חייכה ועשתה לי "אתה יכול להיות רגוע...נפרדתי ממנו בגלל שהוא בגד בי..מגיע לו שאני ימשיך הלאה עם אחד כמוך"
עשיתי לה "פששש..איזה משפט..מאיפה לקחת? מוואלה?" חחח אז היא עשתה לי "פפפפ...איזה הורס רגעים אתההה...יאללה תנשק אותי לפני שיהיה חבל חחח" ואז פשוט שלחתי ידיים למטה, הרמתי אותה על בלוק מעץ כזה שהיה לידנו, הושבתי אותה שם והתחלנו להתמזמז.
כל זה קרה, בגלל ההכרות שלנו לפני כן...זה לא שהתחלתי איתה והשגתי אותה.
זה בגלל שבצבא עשיתי עלייה רושם טוב ואף פעם לא הראתי לה שאני מנסה להשיג אותה או מנסה להרחיק אותה מחבר שלה, אז זה נתן לה GREEN LIGHT עליי.
עכשיו נקווה שהיא הבחורה הנכונה בשבילי והכל יהיה בסדר![]()

ציטוט ההודעה

)