קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי אמר ש FUCK זה לא שימושי
    על ידי Skr1ptAsyluM בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-09-2005, 20:52
  2. DJ S-Class - Fuck 50 Part 3, (Game and D-block)
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 19:46
  3. Peedi Crakk - Fuck Dame Dash
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 17:26
  4. Fuck Swisha House (DISS)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 22:33
  5. Snoop ft. The Game - Fuck Dat Hot
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 15:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

טסטוסטרון. MND FUCK

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל טסטוסטרון. MND FUCK

WTF?! הוא עשה זריקת טסטוסטרון (אם אני לא טועה) וזה שינה אותו ממש מאחד שדומה לבחורה לגבר. גם מראה וגם קול. WTF?!?!
    אם זה אמיתי אז זה MIND FUCK רציני.

איפה אני נרשם ללכת לעשות זריקה של זה? מי שיודע אם מותר בכלל לעשות את זה אם המצב שלי לא דומה לשלו בכלל?
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 18-05-2013 בשעה 22:23.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

סטרואידים=טסטוסטרון בכמויות גדולות. אם אני יקריח אי פעם (לא נראה לי אבל לא נפתח תפה לסניה) אני יתחיל לזיין את עצמי בסטרואידים. הסיבה היחידה שעכשיו אני לא על זה זה כי אני מפחד להקריח כי החרא הזה יכול להפתיע לא משנה כמה הגנטיקה שלך טובה.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אמאלה ראיתי בגללך עכשיו מלא סרטוני female to male על טסטוסטרון
    זה מפחיד ההשפעה של זה

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    סטרואידים=טסטוסטרון בכמויות גדולות. אם אני יקריח אי פעם (לא נראה לי אבל לא נפתח תפה לסניה) אני יתחיל לזיין את עצמי בסטרואידים. הסיבה היחידה שעכשיו אני לא על זה זה כי אני מפחד להקריח כי החרא הזה יכול להפתיע לא משנה כמה הגנטיקה שלך טובה.
    טיילר מצא לנו איזה פתרון בא לי להתחיל להזריק

משתמש מתחיל
    לייקים
    115
    נקודות
    50

הוא נראה רע גם לפני וגם אחרי

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אין פתרון להתקרחות וכנראה לא יהיה כי זאת לא בעיה שלאנשים אכפת ממנה באופן מוצהר. והתקרחות מסטרואידים לא קשורה לגנים. יש מספיק כאלה שהיו להם גנים מטורפים של שיער שאפילו לי אין והם התחילו להקריח בגלל החרא הזה. מצד שני יש חבר'ה כמו ZYZZ וJEFF SEID שאיכשהו השיער אצלם נשאר. זה מאוד רנדומלי ולא הייתי משחק ככה בהורמונים בגוף כי אתה יכול לקבל המון הפתעות לא נעימות. ואני אחד שבעד סטרואידים, בעיקר אם אתה פרצוף של בטא אשכנזי לפלף. וגם אם זה מקצר תחיים על הזין, שנה אחת בתור סיק קאנט שרירי ומאיים>100 שנה בתור אינסל עם טסטוסטרון נמוך. כוס אמק למה זה חייב לעלות תDHT למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההה מילה שאני מת להזריק, אין בזה חסרונות חוץ מהחרא הזה ואלכוהול אפילו יותר מסוכן מסטרואידים.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

אין פתרון להתקרחות וכנראה לא יהיה כי זאת לא בעיה שלאנשים אכפת ממנה באופן מוצהר. והתקרחות מסטרואידים לא קשורה לגנים. יש מספיק כאלה שהיו להם גנים מטורפים של שיער שאפילו לי אין והם התחילו להקריח בגלל החרא הזה. מצד שני יש חבר'ה כמו ZYZZ וJEFF SEID שאיכשהו השיער אצלם נשאר. זה מאוד רנדומלי ולא הייתי משחק ככה בהורמונים בגוף כי אתה יכול לקבל המון הפתעות לא נעימות. ואני אחד שבעד סטרואידים, בעיקר אם אתה פרצוף של בטא אשכנזי לפלף. וגם אם זה מקצר תחיים על הזין, שנה אחת בתור סיק קאנט שרירי ומאיים>100 שנה בתור אינסל עם טסטוסטרון נמוך. כוס אמק למה זה חייב לעלות תDHT למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההה מילה שאני מת להזריק, אין בזה חסרונות חוץ מהחרא הזה ואלכוהול אפילו יותר מסוכן מסטרואידים.
    אבל מה זה שווה אם התחלת לקחת סטרואידים אחרי שסיימת את ההתפתחות שלך?
    אני מדבר על הפנים לא על גוף ושרירים
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-05-2013 בשעה 00:19.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

חחחחחחחחחח אגב טיילר מצחיק אותי איך שאתה מדבר על זיז
    זה לא עשה לו התקרחות רק הרג אותו
    נערך לאחרונה על ידי tryhxy; 19-05-2013 בשעה 00:30.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

עדיף למות מאשר להיות קירח. קירח=תתכונן לזיין בנות 30-35 גרושות כל החיים כי רק הן אוהבות תלוק הזה. שלא נדבר על זה שכל אחד בלי השיער שלו מאבד לפחות 3 עד 5 נקודות מהמראה החיצוני...תלוי בהרבה מקרים בוא נגיד. בודדים הם כאלה שיפה להם להיות קירחים וגם זה לא לוק שהייתי רוצה כי הוא לא מושך בחורות צעירות. שיער מבחינתי יותר חשוב מהגוף. אני מעדיף לפתח גוף יותר לאט מאשר להיות קירח עם גוף של סוס. למרות שיש מקרים שצריכים לקפוץ על סטרואידים, כמו הלפלף שהבאתי בנושא הטסטוסטרון....במקרים כאלה לא משנה קירח לא קירח הוא צריך לזיין את עצמו בטסטוסטרון.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 07:56.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

עדיף למות מאשר להיות קירח. קירח=תתכונן לזיין בנות 30-35 גרושות כל החיים כי רק הן אוהבות תלוק הזה. שלא נדבר על זה שכל אחד בלי השיער שלו מאבד לפחות 3 עד 5 נקודות מהמראה החיצוני...תלוי בהרבה מקרים בוא נגיד. בודדים הם כאלה שיפה להם להיות קירחים וגם זה לא לוק שהייתי רוצה כי הוא לא מושך בחורות צעירות. שיער מבחינתי יותר חשוב מהגוף. אני מעדיף לפתח גוף יותר לאט מאשר להיות קירח עם גוף של סוס. למרות שיש מקרים שצריכים לקפוץ על סטרואידים, כמו הלפלף שהבאתי בנושא הטסטוסטרון....במקרים כאלה לא משנה קירח לא קירח הוא צריך לזיין את עצמו בטסטוסטרון.
    חחחח טיילר מצאתי לגיטמציה להמשכות שלך לקטינות
    http://www.feeder.co.il/article-the-...ook-1000844733
    אם לבן של עמוס עוז מותר אז גם לך

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    חחחח טיילר מצאתי לגיטמציה להמשכות שלך לקטינות http://www.feeder.co.il/article-the-...ook-1000844733 אם לבן של עמוס עוז מותר אז גם לך
    THEY MAD

ואגב הם אלה שמטיפים ל"לקבל את השונה" וחרא כזה. אלה אותם חארות שראו "אישה עם אייפון באמצע הצפירה" וצעקו אליה כשהם בכלל לא בדקו מה קרה אבל מצד שני לא משתינים לכיוון של ניצולי שואה. הם אל שצועקים צדק חברתי אבל לא מנהלים את הכסף כמו שצריך.

למה הומואים = בסדר אבל פדופילים לא?
    פדופיליה = הפרעה נפשית, לפני 30 שנה או משהו כה גם הומוסקסואליות הייתה
    ההתייחסות לפדופילים היום = ההתיחסות להומואים לפני 50 שנה

סתכל בהיסטוריה ותראה שאין בעיה עם כלום, סתם אנשים ממציאים חרא כי 2+2 קשה להם לעשות. אבל לא משנה בוא נצעק צדק חברתי ונגור באוהל ונעשן חומר אולי ביבי ישתין עלינו עם פילטר!!!!!!!!!!!!!!!!
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 19-05-2013 בשעה 12:02.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

כל מי שלא נמשך לבחורה עם ציצי ענק ותחת אסתטי הוא גיי או בעל טסטוסטרון מאוד נמוך שמאונן על ג'ינג'יות עם ציצי קטן. לא משנה בת כמה היא. ולרוב זה עד גילאי 21. מגיל 25 המראה החיצוני של הבחורות מתחיל כ''כ להדרדר שזה לא מצחיק כבר. אני מעדיף להיות "פדופיל" (שגם אני לא יראה פדופיל כי גם בגיל 30 יהיה לי פנים של ילד בן 18 זה לא שאני איזה קירח שמן, תהיו בטוחים שאם עכשיו יראו אותי ברחוב עם מישי בת 15-16 אף אחד לא יגיד "פדופיל") שמזיין כוסיות בשיא היופי שלהן מאשר "נורמלי" שנמצא עם בת 30 עם צלוליטס וציצי נפול. יש סיבה למה מליונרים יוצאים עם בחורות צעירות ולא עם זקנות בנות 30 (חוץ ממקרים של אידיוטים כמו צוקרברג שרואים שהוא בטא חסר הורומונים).

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הבחור הבא בן 30 (רציני, תבדקו בגוגל)

אם הייתם רואים אותו עם מישי בת 15-16 עם דאבל D ותחת יפה, לא הייתם אומרים מילה.

אם הייתם רואים בחור כזה לעומת זאת עם מישי קטינה:

לעומת זאת אם הייתם רואים מישו בן 30 שנראה ככה עם מישי קטינה, הייתם מיד חושבים שהוא פדופיל:

תדמיינו טוב טוב בראש תמונה כזאת ששניהם נמצאים עם מישי קטינה כוסית...הראשון נראה דווקא בסדר ולא הייתם חושבים שומדבר. השני מטרידה אתכם המחשבה על לדמיין אותו ככה.

וזאת הסיבה למה אין דבר כזה "פדופיל". יש דבר כזה " זקן ומכוער". כשאתה בן 30 ונראה צעיר, אתה יכול לעשות הכל. כשאתה נראה כמו בן 30 ממוצע תהנה מכונפות בנות 30 עם צלוליטס.

אגב יש לי עדיין קטינות (בנות 17 ככה) שחופרות לי בפייס מישראל והן יודעות בן כמה אני ועל הזין שלהן. שאגב אחת מהן אמרה "איכס" על מישו בן 19 (שגם היה נראה כמו איזה ערס מכוער פועל בניין) לפני שנה שהייתה בת 16. ועלי היא לא אמרה "איכס" למרות שידעה שאני מעל 19.

LOOKS ARE EVERYTHING.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 19-05-2013 בשעה 13:16.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כל מי שלא נמשך לבחורה עם ציצי ענק ותחת אסתטי הוא גיי או בעל טסטוסטרון מאוד נמוך שמאונן על ג'ינג'יות עם ציצי קטן. לא משנה בת כמה היא. ולרוב זה עד גילאי 21. מגיל 25 המראה החיצוני של הבחורות מתחיל כ''כ להדרדר שזה לא מצחיק כבר. אני מעדיף להיות "פדופיל" (שגם אני לא יראה פדופיל כי גם בגיל 30 יהיה לי פנים של ילד בן 18 זה לא שאני איזה קירח שמן, תהיו בטוחים שאם עכשיו יראו אותי ברחוב עם מישי בת 15-16 אף אחד לא יגיד "פדופיל") שמזיין כוסיות בשיא היופי שלהן מאשר "נורמלי" שנמצא עם בת 30 עם צלוליטס וציצי נפול. יש סיבה למה מליונרים יוצאים עם בחורות צעירות ולא עם זקנות בנות 30 (חוץ ממקרים של אידיוטים כמו צוקרברג שרואים שהוא בטא חסר הורומונים).
    אם אני אוהב שטוחות עם תחת גדול?
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני לא רואה שינוי כלל במראה חוץ מהחצקונים והשיערות בפנים.
    הוא היה מכוער ונשאר מכוער.

הקול שלו השתנה אבל.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,024 | הודעות: 8,205,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect