יש ברשותי אופני הרים שטח בעל 24 הילוכים, גלגלים עבים ו2 בולמי זעזועים כולל מעצורי דיסק.
האופניים עצמם אחרי תאונה, ורק אחרי הפרויקט אפשר יהיה לעלות איתם לכביש, בעיה בגלגל האחורי.
בAMAZON מצאתי את הקיט הבא שכולל מנוע 80CC ומד מהירות שיהפוך למד RPM, בכללי יוצא לי כ750 שקל ללא משלוח וכ800 שקל כולל משלוח.
PK80 - 80cc 2-Cycle Bike Engine Motor Kit with Angle Fire Slant Head for High Performance Bicycle : Amazon.com : Automotive
אל הקיט יצטרף הספידומטר הדיגיטלי הבא שיאבחן (מהירות, לחץ מנוע, ועוד הרבה), בכללי יוצא ממש זול וכולל תאורה למצב לילה.
Koolertron 2012 New LCD Bicycle Bike Computer Odometer Speedometer Fuctions Light : Amazon.com : Sports & Outdoors
מבחינת הגלגלים, מתכנן להביא 4 גלגלים כאלו ושיהיה לי ספאר של 2 נוספים, נראה לי הכי מתאים לפרויקט שלי.
Amazon.com: Schwinn Cruiser Bike Tire with Kevlar (Black, 26 x 2.12-Inch): Sports & Outdoors
או 4 גלגלים כאלו, עדיין לא החלטתי סופית מה צריך ומה לא.
Amazon.com: Schwinn Street/Knobby Bike Tire with Kevlar (Black, 26 x 1.95-Inch): Sports & Outdoors
מבחינת הבנייה עצמה יקח קצת זמן עד שהכל יגיע לארץ ועד שהתחיל לבנות, מבחינת הדיון זה נטו עזרה בנושא.
זאת הבנייה הראשונה שלי לאופניים ממונעים, מה אתם ממליצים לבדוק ואיפה ? האם יש חנויות זולות בארץ לצמיגים למשל שזולות שאתם מכירים ?
לגבי קיט המנוע לא לשכנע אותי לקחת פחות, חושב על הקיט בעל המנוע 125CC במקביל, יש הבדל בגודל אבל אני יכול לרתח הכל, כמו גם ברצוני לעשות עוד מודינג כדי להפוך אותו רשמית לאופנוע.
התכנון הוא כזה, להוריד את ההילוכים לצמיתות, אולי להחליף לבולמי דיסק הידראוליים ואולי לקחת דיסקים מקצועיים יותר, להחליף את המושב במושב גדול ונוח לנסיעה ממושכת, וכמובן יותר אלקטרוניקה.
על איזה הילוכים אתם ממליצים ?, לפי דעתי המנוע בעל 2 הילוכים בלבד, בעוד שידית הגז נראה לי עושה הכל על הילוך 1.
בנוסף דיי השתכנתי שאין לי צורך במנוע 125CC ואני יקח את ה80CC שאמור להספיק בהחלט, אגב האם אתם ממליצים להחליף אגזוז, הוא נראה לי קצת קטן ?
האופניים יהיו +- לנסיעות לעבודה (שמירה) וקניות, לא צריך משהו מעבר, ואולי גם נסיעות לים.
בנוסף השלדה של האופנים מחוזקת שטח, ואני רוצה לנטו כביש, איזה נפח מיכל דלק אתם ממליצים ?
נראה לי במעצורים אני יסתפק בדיסקים משודרגים, אין כל כך הרבה תקציב, עד 2000 שקל גג להכל.
כרגע המחיר עומד על כ1500 שקל, האם מישהו יכול להמליץ על משהו מAMAZON ?

ציטוט ההודעה