יש לי גבות עבות כאלה אני מוריד באמצע אבל הם עבות רצח באלי כבר לסדר אותם אבל אני מתפדח אם זה יצא מוגזם מדי וזה...
אני רוצה גם לעשות שעווה ברגליים כי אני שעיר שם אבל אני מפחד לא יודע יש למישו נסיון קודם?
יש לי גבות עבות כאלה אני מוריד באמצע אבל הם עבות רצח באלי כבר לסדר אותם אבל אני מתפדח אם זה יצא מוגזם מדי וזה...
אני רוצה גם לעשות שעווה ברגליים כי אני שעיר שם אבל אני מפחד לא יודע יש למישו נסיון קודם?
נערך לאחרונה על ידי tripz; 23-05-2013 בשעה 21:28.
|
|
אז קח PEDILADY
http://www.pedilady.com/
בחיאת מה אתה רוצה שנגיד לך? תפסיק לספק אחרים. אז שיגידו שאתה הומו, שיגידו מה שבא להם וישארו עם השיער גוף גורילה שלהם.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
עזוב שעווה
האמת עשיתי בחזה , אצל ידידה לצחוקים
תשמע זה כואב אחושרמוטה , וזה חרטא
תעשה לייזר גמור עניין
וגבות לך לקוסמטיקאית תסדר
שים זין על האנשים שסביבך שלא יודעים לפרגן
ופשוט תנתק איתם קשר, אתה לא צריך חארות שכל פעם שאתה מנסה להשתפר ישבו עליך וירדו עליך
בישביל להחזיר אותך לנקודת ההתחלה
הרי זה ידוע , שהישראלי הממוצע שמח רק כשמישהו אחר סובל לידו ..
נ-ע-ר-ך.
OP, אל תהפוך אותי לאיש מערות אחי
אם יש לו גבות כמו שיח, אז הוא צריך לעשות עם זה משהו..
אבל שערות ברגליים אני לא חושב שצריך להוריד אלה אם כן שוב, זה מוגזם ברמות אחרות.
לגבי פותח האשכול, אל תעשה שעווה ברגליים כי זה נשי. אתה צריך שערות ברגליים אבל לא בהגזמה.
אם זה מגיע לרמה כזאת שאתה לא רואה את הלבן של הרגל שלך מרוב שיערות, אז אתה צריך לעשות משהו בנוגע לזה..אם זה לא כזה נורא..תלמד לחיות עם זה.
לגבי הגבות, תוריד באמצע, ואם הגבות עצמן נורא נורא עבות (נגיד יותר 3 מ"מ- חצי סנטים) אז אתה יכול לעשות נראלי טיפול בלייזר ולהקטין אותם.
אחד הדברים שאני אוהב זה שאני פשוט לא צריך להוריד גבות באמצע חחח או לעשות גבות בכללי... מצד אחד זה טוב כי לא צריך להשקיע מצד שני אני מכיר בחורות עם יותר בעיות בגבות ממני (כן זה עצוב ל2 הכיוונים חחח)
תאמת שזה די מוגזם ברגליים... חחח ברמה שכואב לי שאני שם גרביים זה לא רק אסטתיקה אלא רבאק אני צריך לסבול? אתם יודעים איזה באסה זה לשים גטקס?
הקטע המוזר זה שחוץ מהגבות והרגליים אני לא שעיר בכלל בגוף. כל הבטן שלי חלקה והגב חלק
ברגליים אני לא חושב שאתה צריך
אבל אם הגבות מפריעות לך אז כוסאווווומו חיים רק פעם אחת לך לקוסמטיקאית שתעשה לך גבות יפות. אתה תוכל להגיד לה איך לעשות, מוגזם לא מוגזם...מה שתרצה.
וכשמישהו קורא לך הומו הוא כנראה הומופוב מסריח, אז כל מה שתחזיר להומופובים האלה זה אצבע משולשת ותמשיך ללכת.
הם לא שווים יותר מזה אח שלי
..Everyone Loves You When You're Dead..