קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אחלה של דבר ! חתימה שממליץ לכולם להשתמש בה
    על ידי shmatul בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 10-11-2007, 21:47
  2. הבצק האדום זה אחלה דבר.
    על ידי ArIeL בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 28-12-2005, 00:53
  3. טוב אנשים זה דבר חובה
    על ידי בוני בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 26-12-2005, 22:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

להתחתן זה טוב, תתחתנו זה אחלה של דבר

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל להתחתן זה טוב, תתחתנו זה אחלה של דבר

http://www.mako.co.il/special-p-il/a...&pId=258168615

אני פשוט מבואס עבורו.

אבל בואו נמצא אהבת אמת ונתחתן.. כמו כולם.
    אל. תתחתנו. עם. בנות. שקיבלו. חינוך. מערבי. הבנתם?
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 24-05-2013 בשעה 16:49.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אידי נאחוי יש לך עוד דוגמאות? אני עושה אוסף למה לא כדאי להתחתן ככה שכל פעם שיבוא מישהו על כמה שאני יצא מעפן אני יגיד לו שיזדיין וישלח לו את הכתבות.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

http://www.mako.co.il/men-weekend/Ar...&pId=565984153
    "אני לא בעניין של מגע מיני כלשהו, זה לא מושך אותי. מה שמושך זו התחושה שהיא נותנת לי להרגיש קטן יותר, חסר אונים. זה ממלא אצלי את הצורך ביחסים עם נשים"

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

חחחחחחחח קראתי את זה הרגע.

אם כבר זה אמור להיות ההפך, הגבר זה אמור להיות מי שצריך לתת לה מכות כדי שתסתום ותמצוץ.

מדינה של מזוכיסטים.. מזכיר לי מה שאני חושב על ימנים (שבדרך כלל גם מורעלים) לא אכפת להם מעצמם אפילו כל עוד המדינה בסדר.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

יש בחורות שקיבלו חינוך מערבי ויצאו ממנו עם השנים
    אני קיבלתי חינוך מסוים ויצאתי ממנו לגמרי. אני היום אנטי החינוך הזה.

אז אתה צודק, אבל לא לקחת את זה רציני לגבי כל הבנות ולעשות עליהן X על ההתחלה..
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אני תמיד חושב, שאני ראיתי הכל, שכבר יש לי את כל הסיבות למה זה ככה ולמה זה לא, אבל כל פעם מחדש...העולם הזה מפתיע אותי. כל פעם מחדש, אני מבין למה אני צודק וכולם טועים. כל פעם מחדש, אני רואה למה אני התברכתי במשהו שישנה לי את החיים רק מהעובדה שהוא נמצא אצלי בראש.

גם בוגדים בך, גם משפילים אותך, גם האישה משמינה ולא עושה כלום, גם אתה עובד 12 שעות ביום 7 ימים בשבוע והכל בשביל לשרת אנשים שלא סובלים אותך ואת מי שאתה. עבודה, באה מלשון המילה "עבד". מה שאני לא מסכים להיות בשום מחיר...

אז הייטרים...GO ON...תתחתנו...תחיו תחיים שהעולם המערבי מציע לכם...תעבדו כל החיים שלכם...תשכנעו את עצמם שיש לכם "אהבה" ושיש לכם "משפחה שאוהבת אתכם". בזמן שאתם, רקובים מבפנים ורק מחפשים איך להתאבד. לא פלא שאחוז ההתאבדות הגבוה ביותר הוא גברים בגילאי 30-35 ממעמד הביניים.

והסטיה המגעילה הזאת לFEMDOM, קוקולד ולזה שאישה נותנת לך מכות וכל מיני דברים הזויים כמו COCK AND BALL TORTURE זה פשוט סטייה חולנית ומי שנמשך לזה צריך לבדוק את רמת הגבריות שלו או לשנות את המין. פאקינג סמרטוטים, לא ראיתי גבר אחד שהצליח בחיים שנמשך לדברים האלה. סטיות ללוזרים בלבד שאישתם בוגדת בהם והם עובדים 14 שעות ביום בשביל לממן לה דברים.

IM GLAD IM NOT A PART OF THIS PHAGGOTRY
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

http://boards.4chan.org/adv/res/12331910

ככה עושים את זה.

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

אתה מראה פה אנשים ספציפים.
    מחקרים קובעים שאנשים נשואים מאושרים יותר (ואני לא מדבר על החצי שמתגרש).
    טיילר אל תבלבל את המוח, אתה מתוסבך וזה הסיבה היחידה שאתה לא מצליח להשיג בחורה ולהתאהב, שזה תגובה טבעית של המוח אגב שאם אין לך את זה זה אומר שיש לך בעיה במוח או שאתה מעדיף לנתק את הרגשות שלך כתוצאה מטראומה או חרדה חברתית.

בקיצור זה ידוע שנשואים יותר מאושרים ומחקרים מאוששים את זה :
    http://www.happy-relationships.com/m...happiness.html
    http://msutoday.msu.edu/news/2012/ma...eople-happier/
    http://www.livescience.com/20649-mar...e-happier.html

אבל תמשיכו להאמין במה שתרצו...

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה
    טיילר אל תבלבל את המוח, אתה מתוסבך וזה הסיבה היחידה שאתה לא מצליח להשיג בחורה ולהתאהב, שזה תגובה טבעית של המוח אגב שאם אין לך את זה זה אומר שיש לך בעיה במוח או שאתה מעדיף לנתק את הרגשות שלך כתוצאה מטראומה או חרדה חברתית.

זה אותו חרא שאומר ש"עשירים יותר דכאוניים מעניים". וזה חארטה. לא סתם יש את הפתגם "צרות של עשירים".

משתמש מתקדם
    לייקים
    180
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    זה אותו חרא שאומר ש"עשירים יותר דכאוניים מעניים". וזה חארטה. לא סתם יש את הפתגם "צרות של עשירים".
    קצת היגיון.
    זה לא אותו דבר, זה אגדה.
    הקטע של "עשירים יותר דכאוניים", מדובר על אנשים מסויימים, והם אנשים לכאורה בודדים ודכאוניים, כסף גורם לאושר, אמנם זמני, אבל הוא גורם לזה, אז עם יותר כסף יש גם יותר אושר...אמנם זה לא הגורם המכריע לאושר בחייך אבל זה תורם מאוד.
    מדובר פה על אנשים שהם כאילו מאוד עשירים והם לבד וכולם עובדים בשבילם ואין להם אנשים קרובים שאוהבים אותם והם אוהבים אותם בחזרה, אז זה גורם לבדידות ודיכאון. וזה גם הגיוני.
    אבל אנשים עשירים עם מלא חברים ועם אהבה, יהיו הרבה יותר מאושרים מעניים באותו מצב.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי polo321 new צפיה בהודעה

מחקרים שקריים
    האילומינטי השתיל אותם

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

לא מצליח להשיג בחורה lol זה למה עשרות בנות נדלקו עלי מאז כיתה י' ועד עכשיו והיו לי 4 חברות שאחת מהן הייתה קשר פתוח לחצי שנה. זה שאני לא רוצה את זה עכשיו ואין לי זמן לזה לא אומר שאני לא יכול "להשיג" תדבר הכי פשוט שיש. אני יותר עסוק בלעשות דברים שקצת יותר יועילו לי בחיים מאשר לצאת עם בת טיפש עשרה, לעשן איתה OG KUSH ולראות אותה נכנסת לפרנויות ולזיין אותה על מגלשה בגינה. BEEN THERE, DONE THAT. אני מעדיף דברים אחרים עכשיו. בסוף אתה מתגבר ויוצא מהטירוף הזה של ה"לצאת למסיבות ולים כל יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לחגוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג" שתכלס לא מועיל בכלום. וזה שאני דפוק בראש זה מצב עמוק פנימי שאני בספק שאחרים רואים אותו ואת מי שאני באמת. אני יכול להיות הכל בכל מקום ובכל זמן, אם הייתי מתנהג כמו שאני באמת אנשים לא היו סובלים אותי והייתי מוצא את עצמי לבד מהסיבה הפשוטה שהבן 21 הממוצע עדיין עסוק בלשחק בקקה של מסיבות וים עם 50 שקל בכיס בזמן שאני עסוק בדברים קצת יותר חשובים ויש לי "קצת" יותר כסף ממנו. אז הייטרים, תמשיכו לשחק בקקה, תמשיכו להיות הייטרים, תמשיכו לחיות חיים של בטלן שלא יודע כלום מהחיים שלו חוץ ממסיבות וים, תמשיכו לשכנע את עצמכם שאני ככה וככה (בזמן שיש לי כבר עכשיו LMS גבוה משלכם) ואני בעוד שנתיים אהיה בעל LMS מהגבוהים שאפשר לגיל הזה ואתם תתקעו עם כונפה שלא סובלת אתכם ועם עבודה בתור מתדלק. תהנו מהעוגה שבישלתם. אם יהיה לכם עם מה לאכול אותה, שמעתי שהכונפה צריכה תיק חדש של גוצ'י ואתה אפס חסר כסף אז יאללה קום קום לעבודה!!! לרוץ!!! לממן לכונפה את התיק@@@@@@@@@@@@@@@@@
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-05-2013 בשעה 09:39.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

תהנו מחיי העבדות שלכם, תהנו מלקום לעבודה ב6 בבוקר ללא מטרת קיום, תהנו בלהיות קוקולד של אישתך, תהנו מסקס מסריח עם מישי זקנה בזמן שיש כוסיות צעירות צעירות שמבקשות זין BUT U CANT HAVE IT!!!!!!!!!!! תהנו מלשלם מזונות לילד שאולי לא שלך כי אישתך עושה מהצד כי היא לא סובלת אותך, תהנו מלבזבז מאות אלפי שקלים על חתונה כמו אהבלים, תהנו בלשכנע את עצמכם שאתם "מאוהבים" שאתם בכלל לא מכירים תבנאדם שעומד מולכם, תהנו מלראות את האוליגרך מזיין באורגיה 3 בנות בנות 18 בזמן שאתה תקוע עם איזה בת 30 מגעילה, תהנו מהאינסל רייג' של "תשובה והטייקונים שודדים את העם אי אפשר לחיות מעמד הביניים קורססססססססס". תהנו מלהיות מעמד הביניים (בעוד כמה שנים ייקרא גם "מעמד העוני" מהסיבה הפשוטה שייעלם), תהנו מהמינוס בבנק...תהנו מהמשכנתא שאם יפטרו אתכם מהעבודה אתם תלכו איתמר אלון (AKA סודיני). תהנו מהכאב ראש של הגירושין (ואתם תתגרשו, אהבה לא קיימת) ושחצי ממה שיש לכם (לא שזה הרבה כי אתם עניים) ילך לכונפה והמינוס יגדללללללללללללללללללללללללללללללל זה למה אתם הייטרים ואני מליונר בעוד שנתיים בול. אתם חושבים כמו החמור הממוצע שעושה מה ש"מקובל" ואני חושב על דברים מעבר (שאני אגב לא כותב פה, לא מגיע לכם לדעת תתוכנית האמיתית שלי, לא מגיע לכם לדעת כלום תירקבו במעמד הביניים, אני עוזר לאנשים שרוצים לשמוע ולא להייטרים ממורמרים) תהנו ממעמד הביניים בעולם המערבי. I'd rather be my own God. At any cost.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-05-2013 בשעה 09:51.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

איזה מרמורררררררררררררר יא וולי

תזרמו עם החיים, אל תתחתנו עד שתמצאו מישי שתרצו להתחתן איתה. Any questions?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect