קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משחק] מה אני הכי אוהב\שונא באיש שמעליך
    על ידי -Tal- בפורום המשחקייה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-07-2010, 14:09
  2. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 05-07-2010, 13:15
  3. [תמונות] ספורט - אני הכי אוהב את זה.
    על ידי Yossi Menashe בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-06-2009, 17:48
  4. סעמק אני באמת אוהב את זה!!!
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-01-2006, 19:30
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

אני הכי אוהב את אלה שיושבים איתך עם סיגריה ביד אחת כוס בירה ביד השניה,

ברירת מחדל אני הכי אוהב את אלה שיושבים איתך עם סיגריה ביד אחת כוס בירה ביד השניה,

אני הכי אוהב את אלה שיושבים איתך עם סיגריה ביד אחת כוס בירה ביד השניה, סטייק מדמם מלא שומן על השולחן ומטיפים לך על קנאביס.
    רק מראה את גודל ההצלחה של שטיפת המוח ותעמולות השקר של אלסם ומשרד הבריאות
    לפי ההיגיון (שלי לפחות..) להיות קניבל ולאכול בשר אדום מדמם הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גרוע מכל הבחינות מקנאביס.
    יש פה חיים, שנולדו אל העולם לא בשביל לטייל בשדות, אלא בשביל שיתעללו בהם עד הרגע שהן נשחטות ומהרגע שהן נשחטות הן בדרך לצלחת שלכם. לחסום לכם כמה עורקים.
    מבחינה מוסרית - אף אחד לא צריך להנות על חשבון חייה שמתה וסובלת! זה פחות או יותר שווה ערך לסיפוק שהיטלר קיבל מלשרוף אנשים... הנאה וסיפוק רצופים שלנו מסבל של אחר.
    מבחינה בריאותית - בשר אדום עתיר שומן ובמיוחד לאור הטרנד החדש לאכול כל בשר ברמת עשיה RARE רק מעלה את האחוזים שלכם למות יותר מוקדם. מה אנחנו קניבלים? הבשר חיי יא בני זונות!!

לשחוט להתעלל לחתוך לשסף למות מחסימות עורקים להיות נאצים להיות קניבלים ובסוף גם לאכול אחד את השני ניתן לעשות בכיף, בחסות החוק, אבל פרח??????????????? השם ירחם... פרח?? פרח שניתן להניע את כל העולם סביבו? מביו דיזל, נייר, בדים, דבק וכמובן תחליף להמון תרופות ועד למזון על שמופק מזרעי הקנאביס, שמן המפ שהוא אחד מזונות העל הכי חשובים בעולם ואנחנו לא יכולים לייצר את זה - בשר אדום ומדמם - עדיף.
    בחרתי להתמקד בסטייק הפעם כי על אלכוהול וסיגריות בטח כבר שמעתם מספיק...
    לא צריך יותר להשמיד יערות גשם שלמים בשביל מחברות! לא צריך יותר לזהם את כל אזור חוף כרמל ולגרום למליון מקרי סרטן עם מפעל הדבק ורוליט, לא צריך יותר להשמיד את הטבע בשביל כלום... אפשר לייצר אינספור דברים מצמח אחד שגודל במחזור של חצי שנה ולא במחזורים של 600 שנה ויותר כמו העצים המסכנים והזקנים שהושמדו במהלך השנים בשביל נייר.
    חבל שעם כל הידע והאינטלגנציה שרכשנו במהלך השנים אנחנו עדיין תקועים הרבה מאחור.
    רוב האנשים יודעים את האמת - זה כבר לא כמו פעם. אי אפשר להתכחש לאמת על הקנאביס. יש כמה שעדיין מנסים אבל ניתן לראות שזה כבר לא משפיע על רוב האנשים. היום הרבה יותר קשה לשטוף לבן אדם את המוח מאשר פעם. היום כל סוג של מידע נגיש לכל סוג של בן אדם שרק יחפוץ בו. הבעיה שלנו זה האנשים שלא מעניין אותם כלום ומאמינים לכל דבר שממציאים להם כאילו בורא עולם כתב להם את זה מחדש על לוחות הברית.
    זה מסוג האנשים שפותחים מהדורת חדשות ומאימינים ל100% ממה שהם שומעים ורואים שם, ללא תהיות בכלל. ותתפלאו יש המון המון כאלו. אז מספיק ששרת הבריאות תחרטט איזה משהו נגד הקנאביס שיגיע למהדורה המרכזית בערוץ 2 כבר 40% מהמדינה חושבים ומאמינים באמת ובתמים ולמה ששמעו.
    לא מאשים אותם - אנשים שסומכים על מנהיגיהם ולא חושבים שהם משקרים במצח נחושה ומונעים מאינטרסים.
    עצוב שמה שהם עושים באמון הציבור זה לנגב איתו את התחת.

איך יכול להיות שבראש הוועידה המרכזית הקובעת את היתרי הקנאביס, כמה אישורים יקבלו השנה, על איזה מחלות יקבלו ועל איזה מחלות לא יקבלו יושב אדם שאינו רופא במקצועו ותפקידו חוץ מועידה זאת היא לשווק תרופות לבתי המרקחת?
    האם יש היגיון בדבר?
    לחולי פרקינסון בגלל אותו בן אדם נבזה ובגלל הממשלה שמגבה אותו אסור לקבל יותר קנאביס רפואי - מי שיש לו אישור יקבל אותו עד שיגמר התוקף ואחרי זה ? הוא יכול לחזור לשתות 30 כדורים כל יום.

כמה שעצוב לומר זאת ואני ממש מרגיש עם זה חרא, אבל המזל של כל מטופלי הקנאביס הרפואי הוא שיש שר בממשלה שראה את האמת מול העיניים. אישתו של השר משה פייגלין לצערי חולת פרקינסון. משה פייגלין ראה והבין מה זה פלא הקנאביס שטיפל באישתו, ונתן לה משמעות לחיים. והוא יודע גם מה יקרה בדיוק לאותה אישה אחרי ששרת הבריאות השקרנית תקח ממנה את התרופה היחידה שבאמת עוזרת ושלא משמידה לה את כל הגוף והמוח תוך שנה.

אני מקווה מאוד מאוד שהוא לא ישבר למראה הסכומים המפגרים שישלמו לו רק בשביל שיסתום את הפה.
    אם יעמוד על שלו כמו שהוא עושה היום ולא יסכים לשום פשרה כנראה שירצחו אותו או שידאגו שהוא לא יהיה במעמד של כוח.

משה פייגלין ומשה כחלון - צדק חברתי!!! 2 האנשים שבאמת עושים משהו למען המדינה ואזרחיה ולמען עתיד ירוקקקקקקקקקק יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 אנשים שאני סומך עליהם.. לצערי מתוך 120 שרים אפשר לסמוך רק על בודדים... ועוד כחלון לא פה אז בכלל עצוב
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 28-05-2013 בשעה 16:52.

2. קישורים ממומנים

דוגמא מהיום
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4385196,00.html
    כמה שקרים.. רופאה עלק..

יו"ר האוואטר של eriK
    שם פרטי
    Ke1evra
    לייקים
    1179
    נקודות
    1,038
    משפט מחץ
    If your'e good at something, never do it for free

רק דבר אחד, אינטרסים.
    כל מי שהולך עם הזרם של אלסם אלה אנשים שלא יודעים מציאות אחרת, את אותו הדבר אפשר לכוון גם לדת ולטענה שהומו זו מחלה למרות שכמעט כל היצורים החיים מקיימים יחסים חד מיניים.
    בכל אופן, מכיר את טבע? תחשוב רגע מה יקרה לה אם קנאביס יהיה חוקי. אינטרסים אמרתי?
    אפילו האום הוציא דוח לפני מספר שנים שמוכיח שהמלחמה בסמים כשלה וגם מסביר למה, ואיפה הדוח הזה היום ואיך הוא עזר להוציא דברים לפועל?

הטיעון הכי חזק שלהם זה שגראס ממסטל, ובגלל זה קשה להם עם מתן האישורים..
    אז בשבילם אחת החברות שמגדלות בארץ קנאביס רפואי פיתחה זן מיוחד ללא THC(החומר הממסטל - למרות שכיום ידוע שיש לTHC עצמו סגולות רפואיות) ועם אחוזי CBD גבוהים במיוחד.
    דווקא את הזן הזה שעונה לכל טענה שהגראס ממסטל ובגלל זה הוא לא חוקי העלימו כלא היה.
    היום הזן הזה מחוץ לחוק במדינת ישראל ובעלי האישור הרפואי אינם יכולים לרכוש אותו אפילו אם הם מעוניינים בחלק מסגולותיו הרפואיות של הצמח ואין להם שום רצון להתמסטל. למה? אינטרסים
    בכל העולם התפתחו כבר בחלק מצפון אמריקה יש לגליזציה ובהרבה מדינות באירופה שימוש עצמי ואפילו גידול לשימוש עצמי חוקי, בספרד למשל מותר להחזיק עד 70 גרם מריחואנה. גרמניה גם מלא הקלות ועל הולנד אין מה לדבר. שם הם מקבלים מידע מדויק לגבי מה הם צורכים אחוזי THC סוג והכל, פה שמים לנו צואה של חיות במקרה הטוב מאוד בחשיש ועד חומרים כימיקלים כמו החשיש ניס גאי הזה שהתחיל להציף את הארץ. לאלסם ולממשלה לא איכפת שאנשים מרעילים את עצמם בכימיקלים ובחרא של חיות.. עצוב
    כן קראתי על הדוח של האום. בעקבותיו שתדע יש מס' מדינות שעשו לגליזציה של כל הסמים ולא רק מריחואנה, ודיי הולך להם שם. לא שאני בעד שהכל יהיה חוקי אבל להכניס דברים לפרופורציה - קנאביס זה הדבר הראשון שצריך להיות חוקי בעולם הזה לפני בשר סיגריות אלכוהול קפה קולה פורנו ופשוט הכל....
    ישראל מדינה שמאוד מושפעת מהמערב - אני מקווה שבעזרת השם ב5 שנים הקרובות כבר נוכל לעשן את הגראס שלנו בצורה מפוקחת ועם הרבה מאוד אבקנים

מבחינת תרבות - אפשר לקחת כדוגמא את אמסטרדם, אולם עיר תיירותית אבל העיר הכי רגועה שהייתי בה בחיים, כולם כל כך נחמדים בחיים לא תשמע מישהו צועק מישהו רק מסתכל עליך אומר לך סורי.. כולם מתורבתים (וזאת אחת הערים התיירותיות בעולם אפשר לשמוע שם את כל השפות שקיימות) ועדיין גם שזה לא הולנדים וכל אחד בא ממקום אחר כולם מסתדרים מצויין ויש הרמוניה מטורפת באוויר...
    הניסוי שלהם פשוט הצלחה, עיר שכל עיר בעולם מקנאה בה, עיר שבכל חור יש קופי שופ שמתמחה נטו בגראס ונגזרותיו, נכנסים לסמארט שופ ואפשר למצוא שם את כל סוגי הפטריות... הולכים ברחוב עומדים שם כושים שואלים אותך אם אתה רוצה סמים קשים... אסטזי קוק קריסטל מת דברים כאלו... זה אמנם לא חוקי וזה דיי בוטה ודוחה וממש מרתיע אבל זה לא משנה כי היינו מתים שהעיר הכי שקטה וטובה בישראל תגיע ל0.000001% מאמסטרדם...
    רק רואים כמה חשיבה יצירתית יכולה לשנות עולמות..
    צריך לתמוך רק במי שתומך בלגליזציה של קנאביס!! למה? כי אלו אנשים אמיתיים שלא מונעים מאינטרסים ויסרבו בתוקף לכל מעטפה מתחת לשולחן... לא כמו ביבי, שרת הבריאות וכל מנהיגנו ה'הגונים'
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 29-05-2013 בשעה 02:09.

משתמש מתחיל האוואטר של Aerosmith
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    12
    נקודות
    101
    משפט מחץ
    What was was - was was

לא נראה לי כל כך לעשן, תתחילו לאהוב את הריאות שלכם

ומי כמובן רוצה כרס בירה?! הכי טוב זה לעשות כושר חבר'ה, עזבו סמים ועזבו שטויות
    אין כמו להרגיש טוב אחרי כושר, אני לא יודע מה אתכם אבל שום סם לא נותן את אותה הרגשה

קטגוריית סרטים וקולנוע
    כל הסרטים | החדשות | העדכונים | הביקורות החדשים והלוהטים עכשיו בקטגוריה!

ספוילר:

סיגריות זה באמת אחד הדברים השנואים עליי
    הסם הכי קשה בעולם שגרם למספר אינסופי של מחלות והרוגים
    אך אל לך להשוות עישון סיגריות לצריכת קנאביס.
    ואם אתה בא גם להטיף אז תעשה את זה אחרי שתפסיק לשתות קולה, תפסיק לשתות קפה, תפסיק לאכול בשר אדום, תפסיק לאכול מזונות מעובדים וכל החרא שמוכרים לך, תפסיק עם חטיפים תפסיק עם שוקולדים תפסיק להיות במחשב ולראות טלוויזיה...
    תפסיק עם כל אלו ואז תבוא תגיד לאחרים מה לעשות...
    כל הדברים שמניתי לך כאן הרבה יותר ממכרים, פוגעים בבריאות ומסוכנים מאשר צריכת קנאביס. זה שכל חייך סיפרו לך סיפורים ומעשיות על הצמח לא אומר שזה נכון. אני לא מאשים אותך אתה קורבן של מערכת גלובלית מקולקלת....
    למעשה בקנאביס יש רק תועלת, והרבה מאוד תועלת. בקולה אין תועלת אחת...
    וזה לעומת קולה לא צריך מעבדה כדי לסנטז.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,027 | הודעות: 8,203,620 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect