אני בן 15 ומגיל 13 יש לי 11 סנטימטר, שנתיים(!), זה מבייש רצח..
למה זה לא גודל? זה יישאר ככה?
אני בן 15 ומגיל 13 יש לי 11 סנטימטר, שנתיים(!), זה מבייש רצח..
למה זה לא גודל? זה יישאר ככה?
|
|
אחי אני בן 17 עם 14 ס"מ .. מבין אותך
אתה עוד בן 15 לך יש תקווה וגם אצלי הוא נשאר ככה כבר מגיל 12-13, אני חושב שהוא כבר לא יגדל. לא לי ולא לך
לעומת זאת יש לי חברים ואני מכיר אנשים עם 16-17 שאומרים "יש לי רגיל" ולא מתלהבים ואני כולי אכול מקנאה בתוכי שיגידו תודה על מה שיש להם
לא רוצה לתלות בך תקוות שווא אחי, אבל לא נראלי שהוא יגדל. זה גם מה שאני אמרתי לעצמי בגיל 14 ובגיל 15 ובגיל 16 "אל תדאג אומרים שגברים גודלים עד גיל מאוחר" ובסוף.. שום דבר לא השתנה
אז לא. הזין שלך לא יגדל. בדיוק כמו שאנשים אומרים "אנשים גובהים עד גיל 20", אבל בתכלס אתה מפסיק לגבוה כבר בגיל 16.. להוציא מקרים מיוחדים.
אני מנחש שאתה עדיין בתול. אני אסביר לך איך זה הולך בסקס הראשון עם זין קטן. אני עם ה14 ס"מ שלי התביישתי בדיוק כמוך, מה שעשיתי זה התיישבתי ונתתי לה למצוץ וקצת לעשות ביד אחד לשני אבל על ההתחלה התיישבתי כי זה נותן אפקט לזין יותר גדול, אבל כשנעמדתי ממש אכלתי ת'לב ש"אולי היא עכשיו אומרת בלב איזה קטן לא הייתי מאמינה".. בסופו של דבר עבר טוב. אבל אני אסביר לך משהו שימנע ממך צרות בעתיד : תמיד יגידו לך הגודל לא קובע. זה לא נכון. ברור שאתה יכול לעשות כיף למישהי בקלות עם הלשון אבל בסופו של דבר בסטוץ או סתם אם אתה רוצה זיון טוב עם בחורה, היא לא באמת רוצה "משחק מקדים" וכל החרטא היא רוצה ת'דבר האמיתי. ו11 ס"מ לא מספיק וגם לא 14 ס"מ. 15 זה מתחיל להיות נורמלי, מ16+ אפשר להיות בטוח בלב שלם.
מקווה שאני לא אגרום לך להיות מדוכא או משהו, פשוט הכנתי אותך למציאות. זה מה שאני עברתי אז דיברתי מנסיון כדי שלא תפתח תקוות שווא.
כי שאלתי את אותן שאלות בדיוק כמוך ואמרו לי "זה עוד יגדל" "אל תדאג הגודל לא קובע" "אף אחד לא תגיד לך יש לך זין קטן"..
בקיצור תנסה כמה שפחות להתעסק בגודל וכשהסקס יגיע הוא יגיע..
הפין גדל עד גיל 16-17 לכן אולי יגדל עוד. ניתן לענג אישה גם עם 11 ס"מ. קרא על הנושא באנציקלופדיה למיניות:
http://www.wikisex.co.il/w/index.php...A4%D7%99%D7%9F
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il