קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 27
    הודעה אחרונה: 07-07-2011, 23:13
  2. [שאלה] איך אני מצטרף לiatraf ms?
    על ידי OneX בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-02-2011, 13:16
  3. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 21:41
  4. [שאלה] איך אני יוצר קובץ GIF ?
    על ידי Smirnoff בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 09:05
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מהם מעגלים חברתיים? איך אני מצטרף למעגל חברתי? - נקודה למחשבה השבוע ולחיים

ברירת מחדל מהם מעגלים חברתיים? איך אני מצטרף למעגל חברתי? - נקודה למחשבה השבוע ולחיים

קצת נמאס לי לקרוא את החפירות הארכיאולוגיות כאן בפורום, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. ובגלל זה חשבתי אולי לתת לכם נקודה חדשה למחשבה השבוע, ובכלל נקודה חדשה לחיים. קריאה מהנה.

אנחנו מחפשים כיצד לשפר את עצמנו בחיי יומיום, כיצד להשיג איכות חיים טובה יותר ממה שיש לנו. כמובן שזה כולל הצלחה עם נשים, להשיג בחורות בקלות ישפר את חיינו משמעותית. כל זה חוזר יום אחרי יום, יש כאלה שמחפשים פתרונות ורעיונות ובאמת פועלים לשם השגת מטרה זו ויש כאלה שיושבים ומחכים שההצלחה תדפוק להם בדלת מחופשת לאשת חלומותיהם.

במטרה הזו אנחנו חייבים ליצור כמה שיותר מעגלים חברתיים, כל מעגל חברתי יכול לתרום לנו. כדאי שנלמד עליהם לפני כן, כך נדע איזה מעגל חברתי יכול לתרום לנו וכיצד להצטרף לעוד ועוד מעגלים חברתיים.
    באופן כללי מהו מעגל חברתי? במעגל חברתי יש לרוב מספר דברים משותפים, אבל הדבר המשותף לכל המעגלים החברתיים והקבוצות החברתיות הוא שהם דוגלים בשני דברים בלבד - אחידות חברי המעגל, ותועלת מכל אחד למעגל. תועלת יכולה להתפרש במספר מובנים, פירוט מלא בהמשך.
    אנשים נוטים לחשוב שמעגל חברתי זה אומר חיי לילה, להיות במועדונים כל הזמן אבל זה לא ממש מדויק. מכיוון שמעגלים חברתיים ניתן להשיג בכל מקום ומכל סוג ולאו דווקא מחיי הלילה.

המטרה הזו חייבת להכיל מה שאנו מחליטים, כלומר אילו אנשים היינו רוצים להכיר, אילו אנשים היינו רוצים שיכירו לנו וייתנו לנו להצטרף לעוד ועוד מעגלים. נגיד ואתה רוצה להכיר נשים יפות, דוגמניות אתה צריך למצוא מעגלים חברתיים עם רוב של נשים... אתה לא אמור לצרף למעגל החברתי הזה בחורות נוספות כי מישהו אחר במעגל עושה את זה עבורך וזה ממשיך לזרום. כל מה שאתה צריך הוא גישה אל המעגל החברתי הזה.
    אם תאמר לי שאתה רוצה בחורות ברמה גבוהה, המעגל החברתי צריך להיות בעל רמה גבוהה גם כן אבל זה תלוי באישיות שלך ועוד מספר דברים שיכולים להשפיע האם תסתובב איתם או לא.
    לא צריך להיות בנאדם יותר מידי מוחצן ומופנם, זה משהו שחשבתי שאתה צריך בהתחלה בשביל לא להעליב אף אחד ולהישאר מגניב כמה שאפשר. אבל זוהי לא הנקודה. כשאתה רוצה להצטרף למעגלים חברתיים אני לא אומר לך לנהל אותה, או לארגן את המסיבות הכי שוות... כל מה שאתה צריך הוא הזדמנות להצטרף אל מעגלים חברתיים עם נשים יפות. אין ספק שאם אתה אדם מוחצן זה לא יפריע כל כך, אבל כשאתה ללא בעל מעגלים חברתיים גדולים במיוחד ויש לך רק כמה חברים, ואתה יודע שתוכל להשתמש בהם כדי להגיע למעגלים החברתיים היותר גדולים ולכן המוחצנות, המופנמות צריכה להשתנות אחרת זה מה שיפיל אותך במטרה הזאת.

בתור התחלה אומר לך כי לא צריך להיות הכי עשיר בעולם או הבנאדם הכי חתיך בעולם או הבנאדם הכי חזק בעולם כדי להגיע למעגלים חברתיים נדירים וברמה גבוהה. זוהי טכניקה שעובדת ויכולה לפעול עבור כל אדם אינדיבידואלי שירצה להגיע למטרה שלו בחיים.

אז איך אני מתחיל?

** קודם צריך לדעת אילו אנשים אני רוצה להכיר ולזהות אותם.

** בשלב השני מחפש כיצד להיכנס אל המעגל החברתי.

** בשלב השלישי מקבל הזדמנות לגשת אל המעגל החברתי.

** בשלב הרביעי מוודא שהמיקום שלי במעגל החברתי בטוח.

** בשלב החמישי יוצא עם הבחורות מהמעגל ועושה חיים.

הסבר על כל אחד מהשלבים לפי הסדר:

בשלב הראשון, חשוב מאוד לדעת מה אני רוצה. איזה אנשים אני רוצה להכיר. איזה מעגלים חברתיים יכולים להכיר לי בחורות מהטעם שלי. בכלל קודם עליך לדעת מה הטעם שלך בבחורות. מה היית רוצה בבחורה שלך, שתהיה מצחיקה, שתהיה אסרטיבית, שתהיה ספורטיבית, שתהיה ספונטנית... נסה לדמיין את הבחורה שהיית רוצה להכיר.

בשלב השני, זהו השלב שאני צריך לחשוב איזה מעגל חברתי יכול להעלות לי את הסיכויים שאכיר בחורה כזאת שהייתי רוצה? ברור שאתה רוצה הבחורות השוות והדוגמניות, אבל צריך לתת לזה הגדרה קצת יותר טובה כמו האם הן אוהבות אומנות, האם הן אוהבות ספורט, האם הן אוהבות טיולים.
    מעגלים חברתיים של אומנות, מעגלים חברתיים של ספורט, מעגלים חברים של טיולים וכו'... לא משנה מה. אלו מעגלים חברתיים שעליי להתרכז כדי להכיר את הבחורה שאני רוצה.
    כמובן שלאחר שזיהית איזה בחורה אתה רוצה ואיזה מעגל חברתי יכול להכיל בחורות מהסוג הזה, אתה צריך לחשוב על דרכים להיכנס למעגל חברתי שכזה.

זהו השלב השלישי, לפני שאתה נכנס למעגל חברתי, תתאר לעצמך שמדובר בחנות. צריך שיהיה לך נוח מספיק לפני שאתה נכנס. תמצא את החנות שנראית לך הכי מתאימה עבור האישיות שלך.
    ישנם שני סוגי אנשים שיוכלו לסייע לך להיכנס ולהשתלב במעגלים חברתיים וכדאי לך לדעת כיצד לזהות אותם;
    אדם בעל כוח חברתי - אנשים שבדרך כלל מובילים ונותנים פקודות, ובעלי קשרים מסוימים. ממש כמו בוס בעבודה שלך שאומר לך לעשות ככה וככה ואתה תלך ותעשה. אבל אם הבוס שלך יאמר לי ככה וככה, כשאני בכלל לא עובד תחתיו, אני לא אעשה את זה.
    אדם בעל השפעה חברתית - אנשים שיכולים להכיר אותך לאנשים חדשים בכל פעם. הם אוהבים להכיר אנשים... כמו לדוגמה אנשים שעובדים ביחסי ציבור, מכירות, הם בעלי השפעה גדולה על הסביבה. הם אנשים נורא ידידותיים, יודעים איך לדבר עם אחרים, מזמינים אותם לכל מיני אירועים, הם מקבלים הרבה תשומת לב ותגובות חיוביות מהסביבה.

עכשיו אתה צריך למצוא את האדם בעל ההשפעה החברתית הזה, זה סגנון של אנשים נורא ידידותיים וחברותיים. הם יכולים להכיר אותך למעגלים חברתיים שונים במידה ואתה רוצה להיכנס למעגל חברתי כלשהו.
    אפשר להשתמש בכלים מהאינטרנט כמו Facebook או רשתות חברתיות יותר מקצועיות כמו Linkdin ועוד כדי למצוא אדם כזה ולראות איפה המקום שהכי סביר למדי הוא יהיה.
    ברגע שזיהית אדם כזה, תצטרך לרמת 'שיחת הכרות' איתו, כלומר לרמה שבה הוא באמת יציג ויכיר אותך למעגלים החברתיים שלו.
    מהי בעצם שיחה? שיחה היא זו שמכתיבה את היחסים החברתיים של האחד לאחר, ויכולה לעלות בהיררכיה מסוימת כלפי מעלה.
    ההיררכיה של השיחה הולכת כך:
    הרמה הראשונה - ללא שיחה כלל. אנשים שהם זרים לנו, טבעי שלא נדבר איתם. זאת הרמה הבסיסית שכולנו מכירים.
    הרמה השנייה - אחד על אחד. זאת רמת השיחה של בילוי עם חבר או ללכת לסרט עם חבר, כשאנחנו שנינו מבלים אחד עם השני.
    הרמה השלישית והחשובה - שיחת הכרות. לכולנו יש את החבר הזה שכיף לנו איתו ומצחיק וכו'... אבל בחיים לא נכיר אותו לחברים שלנו מהלימודים, או לאמא שלנו, או מה שלא יהיה. פשוט כי הוא לא עושה מספיק כדי לגרום לנו לרצות להציג אותו באופן פעיל פני החברים האחרים שלנו. הוא לא עשה מספיק כדי להשגיע לרמת השיחה הזאת. במידה ואתה רוצה להגיע לרמה הזאת עם מישהו, אתה חייב לבלות איתו יותר זמן, ובבוא העת הוא רמת השיחה ביניכם תעלה והוא יכיר אותך למעגלים החברתיים האחרים שלו.
    הרמה הרביעית - שיחת סחורה. אלו אנשים די חשובים, אנשים שאנו יכולים לנצל לטובתנו משהו שיש להם. נגיד אם יראו אותי מדבר עם מישהו מהרמה הזאת, ישר אנשים יראו בי כחבר שלהם וירצו לבלות איתי, כי גם הם רוצים להרוויח ולנצל לטובת עצמם את מה שאני מנצל.
    אם אני חלק מישיבה חשובה מאוד ובה משתתף איש עסקים גדול, כל אנשי הישיבה יש להם משהו משותף אחד והוא ניצול לטובתם את הקשר שלהם עם איש העסקים. ממה כמו משאבים או אמצעים שאנחנו יכולים להשתמש בהם בכל רגע נתון.
    הרמה החמישית - סלבריטי ואנשים מפורסמים וידועים בשמם. קשה להגיע לשם, אבל מרגע שאתה שם כל מה שתאמר אנשים יעשו ויעקבו אחריך. אנשים ממש מעתיקים אותם. זוהי רמת השיחה הגבוה ביותר שניתן להגיע אליה.

רמת השיחה החשובה מכל כאן היא 'שיחת ההכרות', איך אני בכלל מגיע למצב שמציגים אותי למעגלים חברתיים חדשים?
    בחברה שלנו זה עובד ככה - אתה חייב לתת תועלת כלשהי. לא ערך, אלא תועלת.
    כל ספר שתתחילו לקרוא על חיי חברה יאמר לכם "לכו ותראו שיש לכם ערך מסוים שירצו בכם"
    אבל זה לא מדויק כל כך כשאתה מציג את עצמך בעל ערך, אתה כבר נפגש ורוצה להיפגש עם אנשים בעל ערך... זה פשוט קצר במערכת. ערך לא משחק פה משחק, אלא התועלת שלכם היא מה שכן.
    אם אני רוצה להיכנס למעגל חברתי של מפורסמים ערך לא יכניס אותי אליהם, אלא התועלת שלי למעגל החברתי שלהם. בעצם אם תהיה לי תועלת, הם יראו בי כערך. לכל אחד יש מערכת משלו שבודקת ערך אדם. וכך אנחנו רואים זאת.
    מעגלים חברתיים רוצים שכולם במעגל החברתי יהיו מסופקים ושמחים. לדוגמה אם אני מכיר כמה שחובבים מכוניות רווצה להיכנס למעגל חברתי של אנשים החובבים מכוניות פרארי, אבל לי אין בכלל מושג איך הרכב נוסע, סביר להניח שבחיים לא יציגו אותי לכל המעגל החברתי כי אין לי שום תועלת, אין לי ערך בעיניהם. הידע שלי הוא התועלת בעיניהם.
    אז אם במטרה שלנו להכיר מעגל חברתי מסוים, אנחנו צריכים לחשוב היכן נוכל להכיר אנשים שיוכלו להציג בפנינו מעגל חברתי שבו אנו חושקים אבל מלבד זה אנחנו חייבים לתרום משהו מעצמנו למעגל החברתי הזה. למשל אם אני רוצה להכיר בחורות ספורטיביות, ואני בכלל לא בחור שיוצא הרבה מהבית או מתאמן, אני לא הולך להכיר נשים כאלה או שיכירו אותי בפני מעגלים מסוימים כאלה אף פעם. אני לא יוסיף להם שום דבר, ובגלל זה לא ירצו בי.
    לכן בסופו של דבר, אם שמישהו יכיר אותנו למעגל חברתי מסוים, אנחנו צריכים להגיע איתו לרמת 'שיחת הכרות' לבלות איתו יותר זמן, לדבר ולהקשיב. ולנסות להראות לו מה אתה יכול להביא תועלת, כמו שהצגתי למעלה ידע, יכולות ספורטיביות ועוד.

זיהית את המעגל החברתי שבו יכולות להימצא הבחורות שאתה רוצה, מצאת את הבנאדם בעל ההשפעה החברתית, שהכיר אותך למעגל החברתי. עכשיו השלב הרביעי, עליך לחזק את המיקום שלך במעגל. אתה צריך להיות אותו אדם בעל השפעה חברתית, לעבוד על רמות השיחה שלך עם אנשים מהמעגל. הציגו אותך בפני המעגל החברתי, עכשיו תוודא שרמת השיחה שלך עם כל אחד היא טובה למדי. לא אומר לך להתחיל לתכנן מסיבות ענקיות שיזכרו את השם שלך, אלא לשמור את החברים שלך. כל אחד מסוגל לשמור לפחות על חבר אחד קרוב.
    נקודות שחשוב לקחת בחשבון, לעולם אל תהיה אדם שלילי, אף פעם אל תתנהג בצורה בוטה אל האנשים. שים לב איך האנשים בעלי הערך הנמוך ביותר מתנהגים, אל תנסה להשתחצן יותר מידי מעליהם בזה שתרד עליהם. זאת לא התנהגות שתסדר את מקומך במעגל החברתי. המטרה שלך היא להיות האדם החברותי והאהוב כמה שאפשר. אל תגיע למצב שההתנהגות שלך תגרום לחבר'ה לומר "טוב, הוא ממש מניאק אנחנו לא רוצים שהוא יסתובב איתנו או בכלל יהיה איתנו". לא צריך לעשות יותר מידי בלאגן, כשעדיין המקום שלך אינו בטוח.
    כמו שהצגתי קודם, כל המעגלים החברתיים דוגלים באחידות, אחת הסיבות לכך שהם מתאחדים וכך מוציאים את אלו שנראים להם לא קשורים. הדרך שבה הם מראים להם שהם לא קשורים היא שימוש בבדיחות פרטיות או כינויים שמסתתר מאחוריהם סיפור.
    לא יודע אם קרה לכם, אבל ברגע שאתם חדשים במעגל מסוים, מעגל חברתי שהוא נורא מאוחד, כמו למשל של אנשי אופנה, או דוגמניות שעובדות יחד או כל דבר אחר, הם ישר מתחיל לדבר על החוויות שלהם ומה הם עשו בשנה שעברה יחד ומעלים זכרונות וסיפורים. הם עושים את זה בכוונה כדי לבדוק אם הבחור החדש ינסה להיות חלק מהם וייקח חלק מהשיחות האלה גם אם הוא חדש, כמובן גם השימוש בבדיחות פרטיות וכינויים שונים שאין לך מושג בהתחלה מהם, או מי בן זוג של מי. הכל תלוי במהירות שתקלוט את העניינים. מישהו סיפר בדיחה פרטית או משתמש בכינוי מסוים למישהו, זה זמן טוב לומר " מה הסיפור מאחורי הבדיחה הזאת? ספרו לי" או "למה מכנים אותך ככה?".
    זה לא ממש קשה, רק חשוב מאוד שתקלוט את הבדיחות הפרטיות והכינויים מהר ככל האפשר כדי לצמצם פערים בכל מה שכביכול פספסת.

בשלב החמישי, עליך להפעיל שיקול דעת מתון, ולפעול בתבונה כדי להצליח לצאת עם הבחורות מהמעגל. נגיד יש 3-5 דוגמניות במעגל שלי, אני יכול לצאת עם כולן. אבל בפעולה הזאת אני שורף את עצמי במעגל בפני האנשים האחרים במעגל. זוהי לא חשיבה חכמה לעשות. לא כדאי לשרוף את עצמך במעגל.
    כל המעגל החברתי מאוחד ונמצאים ביחד ואתה בצד עם אחת מהבחורות במעגל, זוהי דרך שגויה.
    ההסבר לכך הוא שבמעגל החברתי יש אולי כמה בנות שמעוניינות לצאת איתך, ואז הן חושבות לעצמן אם אני אצא איתך אתה הולך לנשק אותי ליד כולם מהמעגל. כולם יחשבו עליי פתאום דברים ויתחילו לדבר מאחורי הגב. אל תבינו לא נכון, בנות גם אוהבות סקס, ואת המין השני בדיוק כמונו. אך הבעיה היא שהנשים נותנות יותר תשומת לב למעגל החברתי שלהן מאשר אנחנו הגברים.
    ולכן, ברגע שאתה מעוניין שיקרה משהו בינך לבין מישהי מהמעגל חשוב שתבהיר לה מראש "היי, כל מה שיקרה בינינו נשאר בינינו. אני אכבד אותך, לא אדבר לגבינו מול כולם, עד שיקרה משהו רציני בינינו".
    בדרך הזו תוכל בקלות לצאת עם כל בחורה מהמעגל, ממש כל אחת, באופן דיסקרטי לחלוטין.
    מה היתרון במעגל החברתי? אתה לא חייב לצאת ולהכיר בחורות.
    אם לדוגמה אתם חושבים שהמפתח לחיי עושר וכסף היא הכנסה פסיבית, אז המפתח לחיי חברה עם נשים הוא מעגלים חברתיים. באופן פסיבי אנו מכירים נשים נוספות בכל פעם מחדש. סביר להניח יש כבר מישהו שממונה לתפקיד שמציג אנשים חדשים נוספים למעגל.
    ההתנהגות שלכם צריכה להיות רגועה ונינוחה, לא צריך לדאוג אם לא הולך עם אחת... כי יבואו עוד אחריה.
    תארו לעצמכם עם בכל סוף שבוע, הייתם מכירים בחורות שנראות ובאופי בדיוק כמו שרציתם, מה הייתה ההתנהגות שלכם? לא הייתם נלחצים אם מישהי דוחה אתכם, כי אתם יודעים שתכירו עוד מהמעגל החברתי שלכם.
    אל תסגרו את עצמכם ישר על בחורה אחת, הגיעה בלונדינית כוסית חדשה לא צריך לקפוץ עליה ישר. אתה כנראה תראה אותה בעתיד שוב, ואם זה לא יעבוד אז, תוכל לעבור לבחורות אחרות שתכיר במעגל. המעגלים החברתיים הם החיים שלך, אז אל תהרוס אותם.
    נקודה חשובה במעגלים חברתיים היא לדעת את החוקים. בכל מעגל חברתי יש חוקים, כמו לדוגמה אתה לא מתחיל עם בחורה בחורה מהמעגל כשאתה עדיין חדש או כל דבר אחר. לכל מעגל יש חוקים שונים משלהם. דוגמה נוספת לחוק שיכול להיות היא אם אני מכיר בחורות חדשות למעגל החברתי שלי, אני מקבל עדיפות ראשונה לבחירה איזו בחורה אני רוצה. זאת אומרת שאף אחד לא הולך להתחיל איתה חוץ ממני. ברור שאם אני נכשל ומישהו אחר רוצה אותה, הוא מוזמן.
    עוד נקודה שקיימת במעגלים חברתיים, היררכיית הבחורות במעגל. בחורות נותנות לזה הרבה מאוד תשומת לב לעומת הבחורים שבכלל לא יודעים את זה. בכל מעגל חברתי יש בחורות שניתן לדרג מהגבוה לנמוך על פי מיקומם במעגל. הן לא הולכות לצאת עם מישהו בדרגה נמוכה מהן. נגיד שזה מדורג לפי מראה, אז אוטומטית אפשר לראות מי נראית הכי טוב ומי הכי פחות ולדעת את מיקומן בהיררכיית הבחורות במעגל. אבל יכול להיות שדירוג היררכיית הבחורות במעגל הוא לפי ההצלחה שלהן, או לפי החכמה שלהן, לא משנה מה. צריך לקלוט את זה מראש.
    כי אם תרצה לצאת עם אחת מהבחורות, והאחת הזאת מדורגת איפשהו באמצע היררכיית הבחורות במעגל, לא תוכל לצאת עם מישהי מעליה. רק בחורות מתחתיה. מכיוון שאם בחורות שנמצאות מעליה יצאו איתך, זה יוריד מהמעמד שלהן במעגל, יוריד אותן בהיררכיית הבחורות במעגל, ובחורות לא יעשו את זה לעצמן.
    הרבה פעמים אני רואה בחורים שעושים את הטעות הזאת, הם נכנסים למעגל חברתי, וישר מתחיל עם הבחורה הראשונה שנראית להם. ונגיד שלא הלך איתה, עכשיו הוא בוחר מישהי אחרת מהמעגל שנראית אפילו יותר טוב או יותר מצליחנית, אבל הבעיה היא שהיא תסרב לצאת איתו מהסיבה שהסברתי קודם.
    קל מאוד לזהות איזה בחורות נמצאות בראש המעגל ואיזה מתחתיה. אם המטרה שלך היא לצאת עם כמה שיותר בחורות כדאי מאוד שתשים לב לזה. בחורות לא יוצאות עם מישהו שנמוך מהן בדירוג.
    רשמתי קודם לכן שלא מומלץ להתנשק או ללכת הצידה עם בחורה מהמעגל, אבל יותר חשוב מזה היא לא לסגור עם בחורה כשאתה מבלה עם המעגל החברתי שלך. אם אתה רוצה להיות חבר שלה ולבנות מערכת יחסים ארוכת טווח, אז זה בסדר. אבל אם במטרה שלך לצאת עם כמה שיותר בחורות, אתה חייב להיות דיסקרטי. אל תהפוך את זה לברור מאיליו שאתה מתחיל איתה מול כל המעגל החברתי שלך.
    נקודה אחרונה בשלב החמישי היא לא לנסות להשיג את כל הבחורות מהמעגל, קודם תתרום מעצמך למעגל. במעגלים חברתיים במצב שבו אתה נהיה אגואיסט שמנסה רק להשיג את הבחורות, אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מחוץ למעגל החברתי הזה.
    תרומה מעצמך למעגל זאת אומרת לבלות יותר עם המעגל, תראה התעניינות בחברי המעגל. מומלץ לא למהר להשיג את הבחורות, תיפגש איתם כמה פעמים ורק לאחר מכן תתחיל.

כעת אתן לכם דוגמה מהחיים. נגיד ואתה רוצה להשיג את אותן הבחורות שעובדות על הגוף שלהן, מתאמנות, או כמו הבחורות שמופיעות במגזין ספורטס אילוסטרייטד. מצוין, זיהית את סגנון הבחורה שהיית מעוניין להכיר, עכשיו עליך למצוא מעגל חברתי שהיא יכולה להיות חלק ממנו. לדוגמה חדרי כושר, מועדוני בריאות כלשהם, בדוק את העיתון לכיתות ספורט אימון כלשהו באזור שלך.
    למשל אם אתם מכירים מדריך בחדר הכושר שהוא עוזר לכולם, חברותי, ידידותי עם כולם, נותן הסברים ונותן עזרה כשצריך. הוא באמת בנאדם בעל השפעה חברתית, ויכול לעזור לך למצוא בחורה מהסוג שאתה רוצה.
    איך אתה מגיע איתו לרמת 'שיחת הכרות', לרמה שהוא יכיר עבורך מעגלים חברתיים פוטנציאליים היא כזו: לצורך הדוגמה, נקרא לו דני. דבר ראשון שאתה מגיע לחדר כושר אתה אומר שלום לדני, "היי דני, מה שלומך?", בפעם השנייה שתראה אותו אולי תצטרף לחוג שהוא מלמד או כיתת ספורט שלו. בסוף אתה נותן קצת מחמאות, "בואנה רני, זה היה שיעור ממש מצוין. כמה זמן אתה כבר בעסק הזה?". מאותו רגע אתה מתחיל לבנות עם רני את הרמה השניה ברמת השיחה, אחד על אחד. ככה במשך השבועות הבאים תכיר אותו יותר ויותר טוב. ככל שתנסה להכיר את דני יותר לעומק, היחסים החברתיים שלך איתו ימשיכו לצמוח ויעלו מדרגה.
    מאותו רגע, אתה צריך לחפש איך לבלות איתו יותר זמן ולהגיע לרמת 'שיחת ההכרות' שתגרום לו להכיר אותך בפני מעגל החברים שלו.
    בוא נגיד שדני מארגן עם כל הבחורות השוות בחדר כושר לסוף שבוע בטיול אופניים בטבע, או מארגן ארוחת בריאות שבה כל החבר'ה מהחדר כושר נפגשים. אתה בטח רוצה לקחת חלק בזה, חייב! תראה, אתה יכול ללכת לחדר כושר ולהתחיל עם בחורה אחת ועוד אחת... אבל במעגל החברים של דני הוא כבר מאחד את כל הבחורות היפות במעגל אחד שלא תצטרך לדאוג לגבי הבחורות.
    אתה יכול לארגן יחד איתו גם כן איזשהו בילוי, כמו אם תבוא ותאמר לו "היי דני, שמעת על אתגר האופניים במבצר ארומה? אומרים שאיש לא נכנס אליו", דני:"באמת? וואלה לא שמעתי על זה" "אז אתה לא עושה כלום בסוף השבוע הזה, נוכל ללכת לשם אני אראה לך את הדרך. יהיה ממש כיף". בעצם כך אתה מראה לדני שיש לך משהו להציע לו, תועלת שתגרום לו לראות בך כערך ולא סתם אחד. דני ידע מאותו רגע שיש לך עניינים משותפים לא רק איתו אלא גם עם המעגל החברתי שלו.
    מתישהו דני יאמר לך "היי אני הולך ביחד עם כמה אנשים ל... אם אתה רוצה לבוא אתה מוזמן". זה הרגע בו הוא מזמין אותך להכיר את המעגל החברתי שלו. אתה מסכים, מגיע, נהנה ומהבחורות גם כן. חשוב מאוד להמשיך ולחזק את הקשר עם דני, ככה תחזק את המיקום שלך במעגל החברים, ימשיכו לקרוא לך לכל מיני דברים מהנים בעתיד, ותוכל להכיר עוד ועוד בחורות.

בדרך הזאת אתה יכול להצטרף לכל מעגל חברתי, כל מה שכתוב כאן יוכל להוביל אותך למעגל החברתי שתרצה, לאו דווקא מעגל חברתי בתחום ספורט אלא כל תחום. כל אחד יכול לעשות את זה בכוחות עצמו. בהמשך תהפוך להיות אותו אדם בעל כוח חברתי. אם תדבק במטרה, השמיים הם הגבול.

הסבר על התועלת שרשמתי בהתחלה. בעצם מהי תועלת; אתה עושה עבורי משהו, אני עושה עבורך משהו בחזרה. עם הזמן תוכל להבין שזה כלי נורא חזק.
    איך אתה יכול להביא למישהו תועלת? פשוט תדבר איתם, תן להם עצה, תייעץ להם בנושאים שאתה יכול לעזור ולסייע ככל שתוכל. תן להם להרגיש טוב. זה סוג של משחק, זה יחזור אליך בחזרה ואפילו פי שתיים יותר טוב ממה שגרמת לבנאדם להרגיש.
    אספר לכם סיפור מהחיים, טומי הוא אדם שהתמחה בבנקאות אבל איבד את העבודה שלו בזמן שהיה את המשבר הכלכלי ופוטר מעבודה לאלתר. הוא חיפש להכיר אנשים שיוכלו לעזור לו למצות את המטרות המקצועיות שלו בחיים. הוא עשה את כל הדברים שהצגתי לכם למעלה, והצליח להכיר מישהו מתוך משפחה עשירה מאוד, משפחה שבבעלותה חברת המשקאות המצליחה ביותר בעולם. בסוף הוא הכיר את כל המשפחה שלו והחברים.
    הוא החליט שהוא רוצה לפתוח עמותה. אותה משפחה השקיעה בעמותה שלו 100 מיליון דולר. כיצד נראה לכם זה השפיע על הקריירה שלו? הוא חי את החיים הטובים כיום.

נשאלת השאלה איך אני הופך מרמה שיחה של זר לרמת שיחה של ידיד, חבר, אחד על אחד ומבלים יחד?
    כדי לעלות מרמת השיחה הראשונה אל השנייה בהיררכיה כל אחד מסוגל. האדם הוא יצור חברותי מטבעו, הוא נועד להיות בחברת אנשים. כל אחד מסוגל להפוך להיות חבר של מישהו ולשמור איתו על יחסים חברתיים.

** קרבה - אנשים אוהבים אותך יותר ברגע שאתה מתראה איתם יותר. זה לא אומר שצריך להפוך לכרצייה ולשבת לבנאדם על העורק להיות איתו בכל שעות היום, אבל כן להיפגש יותר מהרגיל.

** דברים משותפים ודברים דומים - שני המושגים האלו נשמעים דומים אבל הם די שונים. דברים משותפים זה אומר ששניכם חולקים באותם חוויות שעברתם, למשל שניכם טסתם ללונדון לפני כמה זמן. דברים דומים זה אומר שלשניכם יש משהו נורא דומה, למשל שניכם אוהבים לשתות מיץ תותים טרי בכל שבת בבוקר. כל מיני דברים נדירים ששניכם דומים בהם, ממש נפש תאומה.
    שני המושגים האלה נורא חזקים, כדי שתוכל לדעת במידה ואתה דומה או יש במשותף לך למישהו אחר אתה חייב לדבר איתו. על חוויות, דברים שקרו לו, על החיים שלו, ככה תכיר אותו טוב יותר ותגלה דברים משותפים ביניכם ואולי גם דומים.

** שואב אנרגיה ובעל אנרגיה - אדם שהוא נורא שלילי, אף אחד לא ירצה להיות לידו. זהו בנאדם שכל הזמן מתלונן ואף אחד בכלל לא רוצה להגיע איתו לרמת שיחה כלשהי. זהו בנאדם ששואב אנרגיה. לעומת זאת בנאדם בעל אנרגיה הוא ההפך הגמור, זה אדם חיובי ואופטימי שאנשים אוהבים להיות בסביבתו ומעריכים מאוד. לזה צריך לשאוף להיות.

** להכיר את האחר טוב יותר מהאחרים - היה איזה בחור אחד שלמד איתי, הוא אף פעם לא עמד ודיבר יותר מידי זמן עם אנשים. כל שיחה שלו תמיד לקחה בין 20 שניות לדקה על השעון. העניין הוא שהוא תמיד גרם לאנשים לזהור, לזרוח. ואני לא הבנתי, מה הוא עושה? איך הוא כל פעם קופץ מבנאדם לבנאדם וגורם לו לחייך?! יום אחד החלטתי לשאול אותו, אמרתי "תגיד, מה אתה אומר לאנשים שגורם להם לחייך בכל פעם? איך אתה עושה את זה?". הוא אמר לי שכל מה שהוא עושה הוא לזכור דבר או פריט אחד מכל בנאדם, ומזכיר לאותו בנאדם את הדבר הזה בכל פעם שהוא פוגש בו. נגיד מישהי שלובשת רק ורוד, או מישהי שכל פעם לוקחת את התיק שלה "עוד הפעם את עם התיק שלך, מה יש לך שם? מיליון דולר?". "את ממש אוהבת מגפיים, ואוו היום הבאת מגפיים חדשות, הן יותר יפות מאלו של אתמול".
    סיפור מהחיים, היה איזה ברמן אחד שעבד נורא נורא קשה במועדון. כל הזמן הוא היה שם, בלי הפסקה אף פעם. ניסיתי לשאול אותו מה הולך עם זה, וישר הוא נפתח אליי והתחיל לשפוך עליי את כל סיפור חייו. יש לו ילד והוא חייב לפרנס את המשפחה שלו וכמה קשה זה להיות אבא וכו' וכו'. הרגשתי באותו רגע שכל מה שהבנאדם היה צריך הוא לדבר עם מישהו. זאת התועלת היחידה שהייתה לי. בפעם האחרת שהגעתי לשם, באתי וישבתי קרוב אליו, ושאלתי אותו "היי, מה קורה? איך הילד שלך? הסתדרת אתה ואשתך?" הוא הסתכל עליי בשוק לכמה שניות, אבל אחרי זה חייך. כנראה הוא לא חשב שאני אזכור. הפתעתי אותו. ישר הוא התחיל לספר לי "כן הכל טוב, הסתדרתי קצת, עדיין זה נורא קשה וכו' וכו'".
    בשלב מסויים של השיחה, הוא שאל אותי עם מי אני נמצא במועדון. אמרתי לו שסתם עם עוד חבר אחד. הוא אמר לי מעכשיו והלאה אתה בחיים לא משלם על האלכוהול כאן. הכל על חשבון הבית. יכולתי לשתות כמה שבאלי...וכל זה רק בגלל פרט קטן שזכרתי על הבנאדם.

** חיזיון המראה ובמה - מראה כמו זאת שאנו עומדים לפניה ורואים את עצמנו. אי אפשר שבנאדם כל הזמן ידבר, אנחנו חייבים גם להקשיב. בדיוק כמו בהצגה הכוכב לא יכול כל הזמן לדבר, הוא חייב לשתוק רגע ולתת לאחרים להופיע ולדבר, ואז להמשיך בתפקידו. ממש כמו מראה אנחנו מופיעים מולה ואז הולכים רגע, ומישהו אחר תופס את מקומנו ומדבר ומופיע במקומנו.

** תועלת - הוסבר כבר עניין התועלת, בעצם מישהו עושה לי משהו ואז אני מחזיר לו. גם ההפך, אני עושה למישהו משהו והוא מחזיר. זה חשוב מאוד לדעת את זה. ללא תועלת אתה רוח רפאים עבור האנשים שתרצה להתקרב.

לסיום, בהצלחה.

בוריס.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

תמיד צריך שיהיה איזה חבר מקושר עם הרבה חברים, איך שהתחלתי להסתובב עם אחד כזה אנשים התחילו להכיר אותי.
    אחלה מדריך אני אשתמש בו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

מעולה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

מקפיץ את זה כי זה פשוט שווה הקפצה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

זכינו בבחור עם ראש על הכתפיים בפורום הזה.
    פרסום בין הטובים שראיתי, מאד מחכים ומאד תורם.
    תודה בוריס.
    הוספתי ללינקיה

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,797 | הודעות: 8,173,384 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect