מישו יודע מתי פתוח חנות הנרגילות בכפר יאסיף כיאלו איזה ימים ואיזה שעות וכמה עולה שם קילו טבק
תודה לעוזרים
מישו יודע מתי פתוח חנות הנרגילות בכפר יאסיף כיאלו איזה ימים ואיזה שעות וכמה עולה שם קילו טבק
תודה לעוזרים
|
|
הכי טוב יפו
תלמדו איך להרוויח באינטרנט:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/view...Id=2517412&r=1
בשביל מה לנסוע רחוק.. איפה אתה גר בכלל?
סע ליפו הכי פשוט בלי סיבוכים.. לא צריך להתעסק עם הערבים בכפרים הרוב רואים הזדמנות לדפוק יהודי ודופקים אותו
נערך לאחרונה על ידי mihamud; 30-05-2013 בשעה 18:52.
אני גר בנתניה אני הייתי ויפו הקטע שלא הכי ידעתי איפה לחפש שם אז הייתי בחנות אחת ולא כזה אהבתי שם את הטבק עכשיו אני רוצה לנסות בכפר יאסוף כי חבר שלי אמר שיש שם חנות ענקים וניסיתי את הטבק ועד עכשיו זה היה הטבק הכי טוב שניסיתי אז אני רוצה לדעת מתי לסוע שאני לא יסע לשם סתם
זה שני חנויות צמודות שהם אותו דבר(אותם בעלים אותו טבק והכל) רק הקטנה פתוחה יותר בשעות היום והגדולה בשעות הערב ככה אבל בכל שעות היום אתה יכול ללכת לשם
וכן הטבק שלהם פצצה קח תפוח או מלון שלהם אתה עף באוויר (:
אני גר 5 דקות נסיעה משם .. יש פה מלא חנויות באיזור (נהריה עכו כפר יסיף גם יש איזה 4 חוץ ממלך הנרגילות) וזה הטבק היחיד שאני מעשן
תודה על המידע
ודרך הגב מישו יכול להמליץ לי על חנויות טובות ביפו כי זה הרבה יותר קרוב לי ואני רוצה קודם לנסות שם
תודה על המידע
ודרך הגב מישו יכול להמליץ לי על חנויות טובות ביפו כי זה הרבה יותר קרוב לי ואני רוצה קודם לנסות שם