אז ככה הייתי פה בפורום איזה שלוש חודש עזבתי לחודשיים (לא שאני איזה מישו חשוב סתם בכללי) וסתם היום חזרתי לראות להיתענייין ולתת אולי מוטיביציה וביטחון עצמי לאנשים שאין להם כול כך
אז איך הייתי? מי אני ? למה להקשיב לי אני יפרט לכם....
אני בסך הכול ילד בן 17 עברתי יחסית הרבה חוויות בחיים שלי אבל מאז שאני פה בפורום אני נגיש להרבה יותר דברים קראתי הפנמתי ועשיתי בחודשיים וחצי האלה שנוי טוב מאוד יחסית לזמן הקצר הזה!! פעם לא היה לי אומץ ללכת להתחיל עם בחורה היום זה ניראה לי כמו מים וממש פשוט (ואם אתם שואלים לא עדיין לא זיינתי אבל חוצ מזה עשיתי הכול אבל זה לא אומר כלום).
פעם לא היה לי ממש מעגלים חברתייים רק פה ושם והיום אני כמעט יוצא למלא מקומות ויש לי פה ושם קשרים ועוד הרבה דברים ששינתי אצלי למשל פעם לא הייתי מיתלבש הכי טובף
זה מצחיק כי מאז שאני וחברה שלי ניפרדנו כולם אבל ממש כולם לא מפסיקים להחמיא לי על התיספורות על איך שאני מיתלבש ורק זה כבר נותן לך יותר ביטחון עצמי ומעלה אותו בקיצור איך עשיתי את כול זה ??
אז ככה במקום לשבת בבית הייתי במכון או יוצא להיתאמן עם חבר בחוץ (ריצות ,מתח משקולות שכיבות סמיכה וכול זה וכן זה אולי לא הכי עושה אותך שרירי מה שכן זה מחטב לך את הכושילאמא של הגוף)
במקום לשתוק ולדבר רק עם החברים שאני מכירק היייתי סתם מתחיל שיחה עם מישו בביצפר ודרכו מכיר מישו שמכיר מישו וכך הלאה....הייתי מתחבר לחבר(שהוא מצחיק וושאני הכי מעדיף ומיתחבר אליו מכולם) הוא היה מקושר ברמות מטורפות כול מסיבה שהייתי בא הוא מכיר את כול הכוסיות שם אבל הוא מאלה שניאשרים באזור הידידות וזהו וזה נתן לי היה בשבילי רק יותר טוב לא היה לילה שלא הייתי סוגר משו הרגשתי שזה משו שאני חייב וואלה הצלחתי רוב הפעפמים לא פחדתי לקבל ברקס בקיצור הייתי יוצא איתו מלא משלב את האימונים ודרך אגב שזה לפי דעתי חשוב מאוווד מאווד ולא צריך להזניח את זה בכלל !זה נושא "הלימודים" !!מתי שלא הייתי יוצא,הייתי לומד לבגרות אבל תמיד הייתי מנצל את הזמן אשכרה עושה לי לוח זמנים כאילו אני מינימום בראד פיט וזה נותן תהרגשה הכי מספקת בעולם שהספקתה לעשות הכול
אז כן השינוי שלי הוא לא הכי דרסטי והכי חזק אבל זה גם שינוי !!
וכמעט שכחתי את הדבר הכי חשוווב רודני באמת שרק על התגובות ומההמאמרים שלך למדתי המון ועזרתי לי מאוד תוודהה לךך ! ודרך אגב שמעתי שהיתקבלתי לימ"מ (ראיתי שכתבתה פה) זו בדיוק השאיפה שלי לצאת מהצבא אחרי קצונה או משו וישר ללכת לימ"מ אתה שפייץ רצח בהצלחה !!
ו
במישפט אחד תחייו את הרגע תתלבשו יפה תהיו חברותיים ותהיו מי שאתםםם !!!!!!
מקווה שתרמתי משו אם למישו יש הערה או משו אחר אשמח לשמוע

ציטוט ההודעה