אני רוצה לשלוח הודעות לבנות
באתרי הכרויות.
הבעיה היא שאני לא מוצא מה לכתוב
בפנייה ראשונה.
אפשר כמה דוגמאות לשיחות בפנייה ראשונה?
תודה.
אני רוצה לשלוח הודעות לבנות
באתרי הכרויות.
הבעיה היא שאני לא מוצא מה לכתוב
בפנייה ראשונה.
אפשר כמה דוגמאות לשיחות בפנייה ראשונה?
תודה.
|
|
כן, אפשר.
קח את העכבר הכי למעלה לצד שמאל, יש שם X, תלחץ עליו.
עכשיו תתלבש בצורה נורמלית וצא החוצה עם חברים, על הדרך תתחיל עם בנות..
אל תתחיל עם בנות ברשת. זה מטומטם ומראה על חוסר בטחון עצמי.
+1 לרודני
תשיג חיים
נגיד ואתה כותב לה עכשיו את הדבר הכי טוב שאפשר לכתוב שיגרום לה לרצות להיפגש איתך והיא אפילו תגיד שהיא חרמנית עליך ומתה לשכב איתך.
אתם תיפגשו והיא תגלה שאתה סתם אפס לוזר בתול והריבועים שבתמונה זה סתם פוטושופ.
מה תעשה אז??
..Everyone Loves You When You're Dead..
וואלה רודני לא מסכים איתך... אני כל זמן שאני לא יוצא מתחיל פה ושם עם בנות באינטרנט זה נכון שאסור להיות לזה תחליף ללצאת ולהתחיל במציאות אבל פאק... אם זה רק בונוס למי זה מפריע?
תעבוד על משפטי פתיחה, לדוגמא:
"אני לא ירדוף אחרייך, את תרדפי אחרי"
"שום היי, שום ביי, את מוצצת עכשיו, ומהר כדאי"
"אם את לא יודעת לבשל, אז כדאי שתדעי למצוק זין כועס ועצבני"
מקווה שקיבלת השראה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אחי לא צריך לעשות הכללות... אני לא זה לא כמו כולם.. אני מכיר את הקוקסינלים שמתחבאים מאחורי מקלדת וככה מתחילים ו-וואלה זה לא המקרה שלי פעם אני מודה הייתי ככה אבל היום כבר ממש לא... כשיש לי זמן פנוי במחשב אני מכיר פה ושם בנות באינטרנט וסתם שתדע לך האחרונה שהיה לי קטע איתה הייתה דרך האינטרנט נפגשתי עם עוד אחת לא מזמן גם דרך האינטרנט ועוד 2 מתות להיפגש איתי (גם דרך האינטרנט חח) ככה שלעשות הכללות זה לא בריא.. ועם כל זה אני עדיין יוצא ומתחיל בחוץ אבל ברגע שאתה יודע איך להתנהג אתה יכול להצליח גם באינטרנט, שמע אחי אני מחזיק אותן קצר אני מקבל מהן מיליון שיחות והודעות ביום ברמה שזה חופר כבר אבל כל זה כי אני פשוט לא שם עליהן בגרוש... ולא שאני מנסה לצאת "גבר" פשוט יש לי דברים לעשות ולא תמיד יש לי זמן וכוח לדבר מה גם שהן לא פצצות על ששווה לי להשקיע עליהן את הזמן.
נערך לאחרונה על ידי Iti10; 13-06-2013 בשעה 01:32.
וואללה מה קפצתם עליו,הבנאדם רוצה להתחיל באינטרנט,שיתחיל מה קרה
ולפותח:פשוט תגיד משהו,היי,לא משנה מה,תתרגל קצת