קישואי סינייה עם בשר וטחינה
הקישואים העגולים מחליפים את מגש הסינייה ובפנים - מלית בשר מתובלת ורוטב טחינה.
המרכיבים ל-8-6 ממולאים:
8-6 קישואים עגולים בגודל אחיד
למלית:
500 גרם בשר בקר, טחון גס
1 בצל גדול, קצוץ דק
2 כפות שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1-1/2 כפית מלח
לרוטב טחינה:
1/4 כוס טחינה גולמית
1/3 כוס מים
(צילום: דניאל לילה)
אופן ההכנה:
- מכינים את המלית: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל כ-5 דקות להזהבה. מצננים.
- מערבבים עם יתר חומרי המלית ומקררים חצי שעה.
- ממלאים את הקישואים: מסירים את החלק העליון של הקישואים ומרוקנים את התוכן.
- ממלאים את הקישואים בתערובת הבשר עד שפתם, או אפילו קצת מעבר לה, ומניחים בתבנית.
- מכינים את הרוטב ואופים: מערבבים טחינה ומים ויוצקים בנדיבות על הקישואים.
- אופים 25-20 דקות, בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה. הקישואים מגירים נוזלים, ולכן לא כדאי להכין מראש. אם כן מכינים מראש, יש לאפות רק בסמוך להגשה.
سيناء اللحوم الاسكواش وطحن
جولة كوسة استبدال علبة في الصينية وداخل - حشو اللحم بنكهة صلصة الطحينة.
المكونات لالمحنطة -8-6:
8-6 الجولة كوسة حجم موحد
للحشوة:
500 غراما من لحم البقر والأرض بخشونة
1 بصلة كبيرة، مفرومة فرما ناعما
2 ملاعق طعام من زيت الزيتون
1/2 كوب من البقدونس المفروم فرما ناعما
1/2 ملعقة صغيرة جوزة الطيب
1-1/2 ملعقة صغيرة من الملح
الطحينة صلصة:
1/4 كوب طحينة
1/3 كوب من الماء
(تصوير: دانيال ليلة)
إعداد:
تحضير الحشوة: سخني مقلاة مع زيت الزيتون والبصل مقلي حوالي 5 دقائق الذهبي. بارد.
تتحد مع مواد الحشو الأخرى والبرد لمدة نصف ساعة.
ملء كوسة: إزالة الجزء العلوي من كوسة وإفراغ محتوياتها.
ملء كوسة مع خليط اللحم إلى اللغة، أو حتى القليل من بعده، وتعيين تنسيق.
إعداد الصلصة والخبز: مزيج الطحينة والماء وتصب بسخاء كوسة.
خبز 25-20 دقيقة في فرن محمى على 200 درجة حتى تصبح ذهبية اللون. كوسة سفك السوائل وبالتالي يتعين عليك عدم الاستعداد مسبقا. إذا إعداد ذلك مسبقا، لا يوجد سوى المقبل لخبز وخدمتها.





ציטוט ההודעה