לא משנה מה תקראו,תחשבו או תסיקו,זה אף פעם לא ישתווה לניסיון שאתם צוברים בניסיון-כישלון-הצלחה
וואללה אני חושב לא צריך לחפור על זה אפילו,קצר וקולע נכנס טוב יותר לראש
בהצלחחה ויום טוב לכולם
לא משנה מה תקראו,תחשבו או תסיקו,זה אף פעם לא ישתווה לניסיון שאתם צוברים בניסיון-כישלון-הצלחה
וואללה אני חושב לא צריך לחפור על זה אפילו,קצר וקולע נכנס טוב יותר לראש
בהצלחחה ויום טוב לכולם
|
|
צודק - אנשים חושבים שאם הם יקראו הרבה מדריכים אז זה יהיה פתרון קסמים בשבילם ועל הפעם הראשונה שהם יתחילו עם מישהי הם ישיגו אותה , ואני יגיד לך עוד משו - רובם לא ניסו בחיים שלהם להתחיל עם בחורה ומתפלאים למה אין להם בנות - ״אם לא מיליתה כרטיס מזל אל תבוא לאלוקים בטענות״ .
רוצים שאני ייגלה לכם סוד ?! כל הזיינים שאתם מסתכלים עליהם מהצד בחיים לא קראו מספר או מהאינטרנט איך להתחיל עם בנות , הם פשוט לא כוסיות פחדנים שמפחדים להתחיל עם בנות והם ניסו וניסו עד שהצליחו והשתפרו ובגלל זה הם טובים עם בנות , לא בגלל שהם קראו מדריך של שיטת מיסטרי כמו איזה גייז ופתאם כל הבנות נפלו לרגליהם ....
ככה זה היה וככה זה ימשיך להיות - אם תרצו ואם לא
לפי ההגיון הזה סודיני צדק.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
וואו, רמה חדשה של אינסל רייג' חח
יש דבר שאנשים נוטים להתבלבל בו וזה ההבדל בין "נסיון אישי" שהוא חשוב, לבין "לנסות לשנות דברים בכוח גם כשזה לא הולך". יעני אני רואה אנשים שמנסים לשנות דברים שאי אפשר לשנות ע''י זה שאתה "תפגין יותר בטחון" או "תהיה יותר אסרטיבי" בדברים שנקבעו ממזמן. ומפרשים את הכשלונות שלהם בתור "ניסוי והטעיה" שזה היה יותר בכיוון של "לבוא למכון בתור שחיף 60 קילו ולנסות להרים 300 קילו דדליפט"...יש דברים שפשוט אי אפשר לעשות ואם תעשה אותם בכוח התוצאות יהיו הרסניות. לצערי חוויתי את זה על בשרי מספיק פעמים כדי להבין שיש דברים שאתה לא יכול לשנות וטוב שכך
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES