כל שנה יש לנו אירוע ב PROVINCE,זאת חגיגה ענקית ברחובות,כולם שותים ומעשנים (והכי בנזונה שהשוטרים לא יכולים לעשות כלום,אתה יכול לעשות את זה להם מול הפנים והם שמים זיין)
בקיצור השארנו את האוטו אצל חבר ויצאנו לשתות,היה לנו מלא אלכוהול והיה מספיק חומר בשביל כולנו,כולנו התמסטלנו והיינו כולנו שיכורים.היו איתנו שתי ידידות,אחת בינונית (5-6) ואחת כוסית רצח (10 ובלי הגזמה,היא תמיד כמעט בלי איפור והעור שלה הוא כמו אצל מלאך,LATINA אחת הנדירות שאתם תראו) אף פעם לא היה ביננו קטע,תמיד חשבתי שאני עדיין לא ברמה שלה ושעד אני לא משפר את ה LMS שלי אני לא מתחיל איתה שום דבר,אמרתי לעצמי שגם אם אי פעם יצליח לי איתה משהו,אני ירגיש פחות ממנה,ואני לא יסבול את זה,המיינד שלי לגבייה היה GET LMS UP BEFORE HITTING ON THESE TOP HOES
וגם אמרתי לעצמי שאם יום אחד נתמסטל ביחד אני ישמור אותה למזמוז.והנה הרגע הזה הגיע,אתמול בערב באירוע,היא לקחה אקסטזי(כל בנאדם נורמאלי היה מבין למה) וזה גם מה שאני חשבתי...נתתי לה קצת זמן כדי שהאקפט יתחיל אצלה,אחריי 20 דקות בערך ראיתי שהיא כבר בסטייט שאני צריך,התחלתי להתקרב אלייה לאט לאט,אבל היא להפך,היא התרחקה ממני,נגעתי בה גם פעם אחת והיא כזאת "למה אתה נוגע" אמרתי "אוקיי מה את דופקת פוזות" חח התעצבנתי עלייה והיא כולה כזאת מה אתה מתעצבן אני מצטערת וזה ואמרתי לה שזה כבר לא פעם ראשונה שהיא דופקת ככה פוזות,והיא אמרה סבבה ושאלה אותי אם אני רוצה שהיא תעשה משהו שאני יסלח לה,אמרתי כלום והמשכתי לדבר עם חבר...קיצר כל הערב הן שיגעו אותי כוסעמק,בהתחלה חשבתי שבסדר וואללה היא לא רוצה אותי או משהו מה אני יודע,אבל תאכלס בלי להשתחצן הייתי האופצייה הכי טובה שיש לה מהמעגל החברתי שלנו שהיה איתנו שמה.ואני לא הייתי היחידי שניסה איתה,היא ניפנפה את כולם,זה עצבן אותי וגם הן הרסו לי את הערב בגלל סיבות אחרות שלא חשובות לפרט כרגע.
בהמשך האירוע,הייתי צריך להתפשר על 7 ו 8,הכרתי מלא מלא מלא בחורות שלא ממש הכרתי אבל הן היו קשורות למעגלים חברתיים אחרים שלי,ככה שזה שיפר לי קצת את הערב,והאגו קפץ לי בגלל שלא הפסקתי לעצור ולהגיד לאנשים שלום,נראה לי הייתי צריך לעצור כל 5 דקות כי ראיתי שמה מלא אנשים שאני מכיר,כולם הביאו לי שתייה וחומר חחח אני בקושי זוכר דברים,אני חושב גם כמה הומואים נגעו לי בתחת כי רצתי אחריי איזה כמה מטומטמים שאני אפילו לא זוכר (אבל אמרו לי שזה בגלל זה) קיצר עוד איזה מסטול אחד בא אליי בו אני יסדר לך את העניבה חחחח היה לי ערב הזוי,לקראת סוף הערב עפנו לחבר הביתה עם בחורות,התנשקתי עם שתיים וזזתי הביתה כי גרתי איזה שעה נסיעה מהעיר הזאת,וזהו ככה סיימתי את הערב.
לשיפור:
1.לא ללכת יותר לשום מקום עם שתי הידידות הבת **** האלו,הרסו לי ולחבר שלי יותר מחצי ערב כוס עמק איזה עצבים זה היה
2. IMPROVE LMS

) 
ציטוט ההודעה
sickunt