קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 15-05-2011, 16:32
  2. [דיון] פעם היה לכם סט + הכל ? עם איזה?
    על ידי KeyPass בפורום Mu Online
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-03-2011, 18:22
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 15-01-2011, 05:43
  4. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 17-05-2006, 16:14
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:38
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

zyzz היה בודד אחרי הכל...

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

Exclamation zyzz היה בודד אחרי הכל...

ברור שאני מקנא בגוף שלו
    ברור שאני מקנא בהערצה האדירה שהוא השיג מכל העולם בזמן שהוא לא סלב או משהו כזה דרך קשרים או טלויזיה..

אבל גיליתי שאחרי הכל, ZYZZ שהתחיל בתור ילד מחשב ששיחק משחקים כל הילדות שלו, ככה הוא גם סיים..

עכשיו תגידו שהוא השתנה וזיין וטרולינג ובלהבלהלבה, נכון. הוא כבר לא היה ילד מחשב, יצא מהבית, זיין בחורות, רקד, טייל עם חברים..

אבל מה הוא עשה בזמן הפנוי שלו?

ראיתי 'תסרטון הזה

מישהו שבזמן הפנוי שלו גולש באתרי צ'אטים כאלה, אז ממש משעמם לו. ממש ממש..
    כאילו מה הקטע להכנס לצ'אט ולדבר עם אנשים שאתה לא מכיר? זה רק אנשים באמת בודדים עושים את זה.. ועוד להטצלם מולם.. עכשיו אולי יש כאלה שיגידו "הוא רצה להראות ת'גוף שלו".. אבל בתכלס נגיד JEFF SEID או LAZAR ANGELOV , אתם לא באמת חושבים שהם יושבים בצ'אטים כאלה במחשב כל היום?

ותראו שהוא מתקשר אחר כך לאיזה מישהי ואומר לה "רוצה סקס אנאלי" ואז מתקשר שוב ואז חבר שלה עונה והוא אומר "U MAD שזיינתי את חברה שלך בתחת?"..

זה התנהגות של בן אדם משועמם.. מי פאקינג מתקשר לבן אדם ואומר לו "אתה כועס שזיינתי את חברה שלך"..

קיצר , נקודה למחשבה. מה שבאתי להגיד פה שאתה יכול להיות הכי אסטטי ואלפי ילדים יעריצו אותך, אבל האופי שלך יישאר אותו דבר. הוא התחיל ילד מחשב, וככה הוא גם גמר.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אני לא מבינה מה יש לקנא בו
    הבחור היה על סמים וחוץ משרירים אין לו כלום ואולי קצת כישרון לSUFFLE
    למה לא לקחת דוגמאות מאנשים שאשכרה עשו משהו עם החיים שלהם? סטיב ג'ובס, אופרה ווינפרי, דונלנד טראמפ ואלה לא אנשים יפים במיוחד אבל הם שינו ת'עולם

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

איך רואים שאתה הייטר שתופס על קטנות.
    למה כולם פה בארץ בני 50 בגיל 19?
    הבנאדם זורם עושה שטויות וכיף לו ואתה בא עם חארטה כמו "הוא עושה שטויות אז כנראה הוא מטומטם"

אני מרגיש שנכנסתי לפורום אנימה.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 27-06-2013 בשעה 16:31.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שינטין, אתה עונה מתוך מגננה, וזה היה לי ברור שככה אתה וטיילר וכל שאר המיררס שלו יענו.

חוץ מזה שזה היה לי ברור שיום אחד האנשים סוף סוף יבינו את הקטע האמיתי של ZYZZ-
    הבן אדם נואש לצומי ונואש בצורה מאד מוחצנת לפידבקים ומחמאות מאנשים כמו שלא ראיתי את זה בחיים שלי מאף אחד..ודבר כזה יכול להעיד על דבר אחד - חוסר בטחון עצמי מוחלט.

הוא אשכרה היה מתחיל שיחות בצאט'ים עם בנות עם מצלמה כדי להראות להן את הגוף שלו...יעני, עד כמה בן אדם יכול להיות כזה סרמטוט שזה מה שהוא עושה כל החיים שלו? זה מה שמספק אותו? מחמאות לגבי הגוף שלו? עד כמה קטן הזין שלו? בשיא הרצינות!

שלא תבינו לא נכון, אני הולך לחדר כושר ומפתח את הגוף שלי מכל מיני סיבות ואחת מהם, עם כמה שהיא מטרה "רדודה" ו"שיטחית", היא כדי להראות טוב יותר.
    אבל יש ללכת בחוף ים בלי חולצה בבטחון מוחלט ולדעת שיש לך גוף פצצה ואז מלא בחורות מסתכלות עלייך, מחייכות, מתחילות איתך וכאלה..ויש אשכרה לדבר עם אנשים במטרה "TAKE A LOOK AT MY BODY! IM FUCKING AWESOME".

אגב, זה נקרא נרקסיסטיות..ומי שלא יודע, להיות מאוהב בעצמך זה דבר לא טוב.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    איך רואים שאתה הייטר שתופס על קטנות.
    למה כולם פה בארץ בני 50 בגיל 19?
    הבנאדם זורם עושה שטויות וכיף לו ואתה בא עם חארטה כמו "הוא עושה שטויות אז כנראה הוא מטומטם"

אני מרגיש שנכנסתי לפורום אנימה.
    תקרא מה שכתבתי................. לא הייטר אני MIRER מטורף שלו ושל SEID של NARCISSUSS, וזה שהוא עושה טרולינג ברחוב זה בן זונה
    אבל אתה קורא ל"לשבת בבית כל היום ולהיות בצ'אט ולדבר במצלמה עם אנשים שאתה לא מכיר" זה שטויות? זה שעמום נטו זה להיות בודד גבררררררר

למה אתה צריך לשבת בצ'אט אנונימי עם זקנים פדופילים וחנונים משועממים אם יש לך דברים אחרים לעשות? כנראה שלו לא היה משהו אחר לעשות, עם כל מה שהוא היה

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    אני לא מבינה מה יש לקנא בו
    הבחור היה על סמים וחוץ משרירים אין לו כלום ואולי קצת כישרון לSUFFLE
    למה לא לקחת דוגמאות מאנשים שאשכרה עשו משהו עם החיים שלהם? סטיב ג'ובס, אופרה ווינפרי, דונלנד טראמפ ואלה לא אנשים יפים במיוחד אבל הם שינו ת'עולם
    סטיב ג'ובס אולי גמר את החיים בתור אחד האנשים הכי משפיעים וחזקים ועשירים ומוכרים, אבל לא חסרים סיפורים על החיים שלו בגילאים של הנוער וגילאים 20-30 שהוא הסתגר בחדר שלו ועבד על המחשב.. מזה אני צריך לקחת דוגמא? לשבת עד גיל 30 בחדר, במקום לצאת אל העולם? מה כן היה לו מזל כי לפחות הוא גמר מיליונר, אבל הוא אחד למיליארד, יש כמוהו עוד מיליונים בעולם שאוכלים את החרא של "תשב תלמד תצליח" , ובפועל יושבים בחדר עד גיל 30 ובגיל 30 מוצאים את עצמם מרוויחים 12-13 אלף שזה נחמד ביותר, אבל מה זה לעומת לחיות את החיים בגיל 19-30??? זה כלום

וZYZZ כן שינה את העולם, אני נשמע בטח כמו גרופית בת 14 שלו, אבל הוא שינה הרבה

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

מה הקשר משעומם ובודד?
    גם אני פעם הייתי נכנס לאתר הזה מדי פעם בשביל VALIDATION מבנות שאני לא מכיר...
    הייתי יוצא לאנשהו ויושב איזה שעה באתר הזה לפני היציאה ומבקש טיפים מבנות שאני לא מכיר איך להצליח עם בנות, מראה להם כמה בגדים ושואל מה עדיף.
    מה אני אעשה כבר לפני יציאה?

פעם הוא היה לוזר, סביר להניח שיצא לו להיות באתר הזה בתור לוזר. ועכשיו הוא מחפש VALIDATION. זה אנשים עם בעיה פסיכולוגית כמוני, כמו טיילר וכמו ZYZZ. זה משהו שנולדים איתו לדעתי. אני מנסה להתנער מזה כמה שיותר ולשים זין אבל תמיד כשאני ברחוב אני מרגיש מרכז העולם, למרות שמבחינה הגיונית אני יודע שזה לחא באמת ככה.

אגב, זה אחלה אתר למי שלא טוב עם לדבר עם בנות. או סתם למישהו שמרגיש חסר בטחון לידם. זה PRACTICE 4 LOSERS. אף פעם לא הייתה לי בעיה לגשת לבנות גם אם הן מעל הליגה שלי, אבל למשל באתר הזה למדתי קצת איך להמשיך את השיחה יותר מ-2 דקות ולחתוך.

אגב, לפני חצי שנה יצא לי להכיר משם איזה בחורה בגילי, סטודנטית לכלכלה יפהיפה 8.5\10 גולדיגרית מרוסיה ש"מחפשת חתן" ודיברנו בטלפון והיא מחכה שאני אטוס ויתקשר אליה שניפגש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    EASY BANG

PLAYIN' LIKE ROOSH

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מה הקשר משעומם ובודד?
    גם אני פעם הייתי נכנס לאתר הזה מדי פעם בשביל VALIDATION מבנות שאני לא מכיר...
    הייתי יוצא לאנשהו ויושב איזה שעה באתר הזה לפני היציאה ומבקש טיפים מבנות שאני לא מכיר איך להצליח עם בנות, מראה להם כמה בגדים ושואל מה עדיף.
    מה אני אעשה כבר לפני יציאה?

פעם הוא היה לוזר, סביר להניח שיצא לו להיות באתר הזה בתור לוזר. ועכשיו הוא מחפש VALIDATION. זה אנשים עם בעיה פסיכולוגית כמוני, כמו טיילר וכמו ZYZZ. זה משהו שנולדים איתו לדעתי. אני מנסה להתנער מזה כמה שיותר ולשים זין אבל תמיד כשאני ברחוב אני מרגיש מרכז העולם, למרות שמבחינה הגיונית אני יודע שזה לחא באמת ככה.

אגב, זה אחלה אתר למי שלא טוב עם לדבר עם בנות. או סתם למישהו שמרגיש חסר בטחון לידם. זה PRACTICE 4 LOSERS. אף פעם לא הייתה לי בעיה לגשת לבנות גם אם הן מעל הליגה שלי, אבל למשל באתר הזה למדתי קצת איך להמשיך את השיחה יותר מ-2 דקות ולחתוך.

אגב, לפני חצי שנה יצא לי להכיר משם איזה בחורה בגילי, סטודנטית לכלכלה יפהיפה 8.5\10 גולדיגרית מרוסיה ש"מחפשת חתן" ודיברנו בטלפון והיא מחכה שאני אטוס ויתקשר אליה שניפגש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    EASY BANG

PLAYIN' LIKE ROOSH
    זה הדבר הכי פטטי ששמעתי בחיים שלי..
    אתה מתאמן על לדבר עם בנות דרך צ'אטים באינטרנט..??!
    ואז מה יקרה שתצטרך לדבר עם בחורה במציאות נראה לך? אתה תזמר מולה ותפתח?
    אתה תתקע כמו פקק!

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה תתקע כמו פקק!
    מסכים.. לא הבנתי ת'פואנטה של אלה שאומרים שזה לא נכון? לא סוד שZYZZ היה ילד מחשב, אבל עכשיו גם רואים שהוא אף פעם לא הפסיק להיות כזה..
    אלה שאומרים שזה לא נכון, מתי בפעם האחרונה ראיתם מישהו שמזיין באופן קבוע / נהנה מהחיים שנכנס לצ'אטים למשך שעות ומדבר עם אנשים שהוא לא מכיר?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה תתקע כמו פקק!
    לא "מתאמן", אני לא הייתי הולך לאתר הזה במטרה "לדבר עם בנות", זה היה נטו להעביר את הזמן.
    אני לא משתמש בזה יותר ואפילו אין לי מצלמה.

אבל בוא אפתיע אותך, משהו שהדגשתי בציטוט שלך - במקרים מסויימים כמו אצלי, התשובה תהיה כן. אתה לא תזמר, אבל יהיה לך יותר קל במקצת (לדעתי, וזה אינדבידואלי מאדם לאדם)
    אני בדיוק כותב על זה אשכול עכשיו

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    לא "מתאמן", אני לא הייתי הולך לאתר הזה במטרה "לדבר עם בנות", זה היה נטו להעביר את הזמן.
    אני לא משתמש בזה יותר ואפילו אין לי מצלמה.

אבל בוא אפתיע אותך, משהו שהדגשתי בציטוט שלך - במקרים מסויימים כמו אצלי, התשובה תהיה כן. אתה לא תזמר, אבל יהיה לך יותר קל במקצת (לדעתי, וזה אינדבידואלי מאדם לאדם)
    אני בדיוק כותב על זה אשכול עכשיו
    תראה נשמה, כמו שלימדו אותי מאז ומתמיד..אני לא יודע לשקר.
    אז נכון, רציתי עוד להגיד את זה בתגובה מקודם אבל רציתי לראות לאן זה יכול להתפתח, בכל מקרה...אתה צודק חלקית.
    איך? כי ברגע שאתה לומד מדיבור עם בחורות בצ'אט איזה מילים יעני מדליקות אותן ואיך לדבר איתן בצורה שמשדרת את מה שאתה רוצה לשדר ואתה מצליח למשוך אותן רק במילים..אז וואלה כן, זה נותן לך פור על לפלפים שיוצאים לסארג'ים ומתחילים עם בנות ואז כשהם פותחים תפה זה בערך יוצא "אמממ..אהה...תקשיבי..אהה...מי משקר יותר? בנים או...אמממ...בנות?" ואתה דווקא יכול להיות שתדע מה להגיד, אבל לא בטוח שתדע איך להגיד את זה בצורה של בטחון עצמי.

וזה דבר שאתה יכול להשיג אך ורק מנסיון בפועל..מלהתחיל עם בנות ולראות שזה לא כזה נוראי.

מראה לך שלעבוד על עצמך חיצונית לא מספיק. צריך גם לעבוד על הפנימיות, על האופי.
    כניראה השקיע את כל החיים שלו בעבודה על גוף, יופי חיצוני.
    ולא עבד כל כך על החוסר בטחון שהיו לו לפני וזה נישאר איתו מאז.. למרות זה לא אמור לעניין אותנו תכלס, זה החיים שלו
    אבל אם רוצים ללמוד מזה משהו אז כמו שאמרתי - לא רק לעבוד על עצמך במכון חיצונית וזהו, אלא גם לעבוד על האופי שלך. על הפנימיות. על האישיות שלך בתור בן אדם.

אם היית חננה תולעת מחשבים ופתאום פיתחת גוף זה טוב ויפה, אבל גם תתחיל להתעסק בדברים שיעצבו את האישיות שלך ולא רק את הגוף שלך.

תפתח תחביבים, לך תלמד משהו, תעסוק במשהו, לא חסר דברים. שאחרי זה לא תהיה כמו zyzz בחיצוניות אבל בפנימיות תישאר אותו חננה.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

zyzz בן אדם דגול ואני MIRER שלו

אבל בתכלס יש לו חלק באופי של כאפות World of Warcraft, כי זה מה שהוא, ואי אפשר להוציא אותו מזה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ואו כמה הייטרים בדיון אחד בוא נעשה סדר קצת
    "עכשיו תגידו שהוא השתנה וזיין וטרולינג ובלהבלהלבה, נכון. הוא כבר לא היה ילד מחשב, יצא מהבית, זיין בחורות, רקד, טייל עם חברים.."
    ואז אתה אומר שבגלל שבזמן הפנוי שלו הוא במחשב בצאטים זה הופך אותו לחנון? עזוב שטויות הוא נהנה מזה, תחביב שלו, כרגיל שם זין על מה שהייטרים מפגרים חושבים כמו שיש פה ואשכרה אנשים נשארו והסתכלו עליו לא שש ילדי כפות אלא 160 איש וכולם בצאט לא מאמינים שהם רואים את זיז וכותבים שזה סרטון
    L&S
    ACHIEVED
    BRAH.
    משועמם? יותר TROLL.
    STOP PLAYING MAPLE STROY BRAH, GET SHREDEDD

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

יאללה יחבורת הייטרים בתולי שפתיים מסכנים "ילד מחשב ילד מחשב" למה עדיף להיות ילד מסכן שיוצא לשתות כל סופש עם החברים המעפנים שלו ולחזור הביתה שיכור מסריח להקיא ולהביא ביד? זה יותר טוב? 99% מהבנים בגיל שלו הם בדיוק כאלה

אני מעדיף להיות ילד מחשב אבל להראות פצצה ולזיין כוסיות מאשר להיות "נורמלי שהוא לא ילד מחשב ויש לו חיים" שכל מה שהוא עושה בחיים זה להשתכר ולהתחיל עם בנות ולזיין פעם בשנתיים כמו רוב האכלוסיה ולחרטט על הזיונים שלו לחברים שלו שכולם יודעים שזה חרטא כמו הישראלים שאומרים "טסתי לווגאס זיינתי כוסיות כוכבות פורנו אחי" ובתכלס הם זרמו עם איזו שמנה נואשת ומרוב שהם היו מסטולים מהאלכוהול הזול שהם קנו הם לא ראו בעיניים

אם לזה אתם קוראים "חיים" אז וואלה אנלא צריך חיים כאלה עלק חיים
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect