איפה אני קונה כאלה שלא נדפקות לגמרי במרקם + מתכווצות בטירוף?
אל תגידו רנואר\קסטרו כי משם זה חרא..
איפה אני קונה כאלה שלא נדפקות לגמרי במרקם + מתכווצות בטירוף?
אל תגידו רנואר\קסטרו כי משם זה חרא..
|
|
דווקא רנואר וקסטרו זה חברות איכותיות לא כמו TNT וכאלה שאתה קונה ומגלה שמשהו נקרע אחרי יום ~.~
תכלס להגיד לך? אם יש לך גוף לך לשוק תקנה איזה גופיה עם חורים ענקיים בבית שחי... אין לי מושג איך לתאר את זה אבל משו כזה
מה אתה צריך עכשיו חולצות איכותיות? מי ישמע אתה לובש אותן לעבודה (או שכן?)
אם כן אז תשקיע
אם זה סתם לצאת עם חברים/מסיבה יאללההההההה דפוק גופיה והכל טוב
אפ'חד במילא לא בודק תגיות מחיר
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
לא משנה אם זה חברים, עבודה או לזרוק את הזבל. אני תמיד מתלבש אותו דבר בערך. למזלי מבחינת כסף אין לי בעיה לזרוק גם 300 שקל על חולצה רק שתהיה איכותית ואני אקנה 10 כאלה.
בנוגע לגופיות, אני פשוט לא אוהב את זה וזה לא ממש הסגנון שלי.. לא משנה כמה שרירים יהיו לי אני לא הולך עם גופיות. אם אני אלבש גופיה אני לא ארגיש נוח ויאבד את כל הבטחון העצמי שלי (כן, זה פאק כזה אצלי שאני מנסה לעבוד עליו)
ככה אני אוהב:
הבעיה שהחולצות האלה אחרי כביסה אחת מקבלות מרקם מגעיל כזה שהורס את החולצה, זה כבר לא נמתח כזה ומתקווץ ונראה עליך שונה.. דיברתי עם חברים על הדבר הזה, כולם בדילמה הזאת ובגלל זה הם לא קונים חולצות נקיות כאלה, למרות שזה הכי יפה (לדעתי) במידה ויש שרירי חזה ויד.
@טל - HM ניסית אותם? איך ההבדל בין איך שזה בחנות לאחרי כביסה אחת?
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 27-06-2013 בשעה 17:03.
דלתא מוכרים אחלה של גופיות, מניסיון
דלתא וגולף מוכרים חולצות בייסיק כאלה בתכלס.
ואגב, אידי נחוי, אני גם הייתי כמוך לפני הצבא..לא יכלתי ללבוש גופיות וזה היה מוריד לי את הבטחון העצמי לריצפה..ממש ככה.
הייתי מתבייש בגוף שלי.
איך שיפרתי את עצמי? פיתחתי גוף והשתזפתי ברמות...עכשיו אני לא רואה את החיים שלי בקיץ בלי גופיות..זה הבדלים של שמים וארץ.
שמע חושפניים פחות אבל צמודים כן... אני אוהבת בגדים שמדגישים את הגוף שלי ושלא מסתירים אותו חחחח
ואם משו רופף אז חלק אחר צמוד
יא נסיךךךךךךךךךךךךך תעשה לי ילד
וזה סקסי רצח (;
וואלה אם אתה רוצה להדגיש את שרירי הידיים ממליצה לך לקנות חולצות מכופתרות חביבות כאלה עד המרפק, לקפל אותן עד שרירי הידיים ואז כשתקפל את הידיים יראו שיש שם שרירים. זה ממש יפה לדעתי!
אולי גם לא חולצות מכופתרות אלא גם חולצות פולו
דוגמאות (לא הכי מדויק אבל זה הרעיון):
^ חולצה מכופתרת
^ פולו
עריכה: מהניסיון שלי עם h&m לא הייתי יכולה להגיד שהכל שם איכותי. זה נורא תלוי על מה אתה נופל... מצד אחד מכנסנון שקניתי שם פצצה ונשאר איתי עד היום 3> אבל מצד שני קניתי שם שמלה (שבאופן מפתיע עלתה יותר מהמכנסון) והכתפייה שלה נקרעה אחרי שימוש אחד.... אז תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה שם משהו. תבדוק את הבד, את איכותי התפירה, את חוזק החוט.
רודני היית ביישןןןןןןןןן??? מי היה מאמין???
נערך לאחרונה על ידי SexyBeer.; 27-06-2013 בשעה 19:27.
רק שני החולצות שהשארתי לפי דעתי יפות...כל השאר פחחחחח
אני פעם הייתי הולך הרבה עם מכופתרות..אבל נשבר לי הזין תכלס..זה לא מביא הרבה "תוצאות" חחח
לא כמו ללכת עם גופיות או ללכת עם חולצות V שמחמיאות לצורה של הגוף..זה פשוט SCORE מטורף אצלי מבחינה של בחורות במסיבות..בנות עפות עליי ככה חח
בקשר לזה שהייתי ביישן-
כנראה שלא קראת את הסיפור שלי -
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7668592
חחחח יא שובב!
כן טיילר לא כולו רק טרולינג וחשיש חחח
נו הבאתי מה שהיה בגוגל חחחחחחח לא היו לי דוגמאות אחרות וגופיות זה באמת ליגה
בנוגע לסיפור שלך, וואו לא ידעתי רודני :ם
האמת שחלק מהדברים שעברתי בצבא גם שינו אותי
שמחה שהכל הסתדר בשבילך לטובה בסופו של דבר! ^_^
האמת שאני תוהה לפעמים אם השינוי שעשיתי בעצמי הוא לא קיצוני מידי..
יש סיכוי שהבעיות שלי עם לפתח רגשות עם בחורות נובע מהשינוי החד שעשיתי..
שתביני שהייתי ביישן ברמה כזאת שלא הייתי פותח את הפה מ7 בבוקר בבית עד 1-2 בצהריים שהייתי חוזר הביתה.
רק כשאמא שלי הייתה שואלת אותי משהו כשחזרתי הביתה, פתחתי את הפה פעם ראשונה באותו היום..ברמה כזאת.
והיום אני זיין שכל אמיתי
אז אני חושב לפעמים אם לא עשיתי טעות בזה שעשית כזה שינוי חד..כי כמו שאת יודעת, יש מאזניים לכל דבר..ברגע שפותרים משהו אחד, משהו אחר משתבש.
לאדע..אולי אני סתם אוכל סרטים![]()
טוב קיצר מחר אני אלך לHM ודלתא ואקנה חולצה אחת מכל חנות וישר אכניס אותם לכביסה...
על הדרך ננסה לסרג' כמה בנות כמו אמן פאתוי..